reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

cinamonku - kikucik to to czarne tak? jak to odpadnie to bedzie krwawić? bo ja przemywac młodemu po kazdej zmianie pieluszki spirytem i widze ze się obluzowuje już..a w wannie troszke sie zmoczy ale to chyba nic sie nie dzieje?

eh z tym płaceniem to niestety u nas jest jazda...powinno byc wszystko jasne albo wszystko jest platne lub refindowane a nie tak nie wiadomo co...

mały leniuch od 6 30 śpi i jeszcze sie nie budzi, zdązyłam już wyprac jego ciuszki i pieluchy do karmienia, pozmywać, zjeść śniadanie i się wynudzić :)

3 razy zakaszlał :( boje sie że jest przeziębiony albo cos ? :-(

reklama
Ironia jeśli kikucik się obluzowuje to pewnie lada moment odpadnie, nie martw się , nie będzie krwawić, oznacza to tylko tyle że jest już wystarczająco wyschnięty/zasuszony i dlatego się obluzowuje. Nawet jeśli trochę zamoczył się przy kąpieli to i tak jeśli na bieżąco go pryskałaś spirytusem zasuszył się. Ja to tak bałam się dotykać kikuta pierwszej córci, że pępuszek odpadł chyba dopiero po miesiącu;-).

Dziewczynki...

Trzymajcie za mnie kciuki.Dzisiaj będę miała CC.Dam znać co i jak jak będę po.Proszę tylko o moc kciuków:*:*

:):)Buziaki:*:*

Katamisz trzymam kciuki &&&&&&&&& moooooccccnoo! To na pewno wielka ulga wiedzieć że za chwilę będzie po wszytskim.

A tak wogóle co to jest ten balonik. Ja też nastawiam się na przenoszenie i zupełnie nie wiem co mnie może potem czekać.

Cześć Kochane :)
Nie zdążyłam już spisać numeru tele do was, pojechaliśmy do szpitala w czwartek.

9 czerwca o 20:17 urodziła się poprzez cc nasza córeczka Maja, 3950g, 56cm, 10pkt :)
Jesteśmy strasznie szczęśliwi!!!!!!!!

Ja dochodzę powoli do siebie, nie jest najgorzej, może jutro, max we wtorek wyjdziemy do domku.
Majeczka jest super grzeczna, bardzo ładnie ciągnie cyca, ja mam coraz więcej pokarmu no i ogólnie jest super :)

DSC_0041.jpg

Załączniki

• DSC_0041.jpg
    DSC_0041.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 22
Dokładnie Ironia jak się obluzowuje to bardzo dobrze, znaczy że niebawem odpadnie.Krwi przy tym nie będzie bo to już będzie martwa tkanka , zupełnie zasuszona.To że od czasu do czasu zamoczy się w wodzie to nic.Byle by tylko potem dokładnie wytrzeć i spirytusem potraktować!

Katamisz podjełas dobrą decyzję! Trzymam kciuki i strasznie się cieszę! Koniecznie daj znać jak już będzie po wszystkim!

Madziolka ogromne gratulacje.Malutka prześliczna ! Szukałam kontaktu do Ciebie bo martwiłam się że coś to długo trwa.Ale widzę że wszystko w porządku!Suuuper!

madziolka - sliczna kruszyna !!

katamisz - kciukasy !!

ja sie wykąpałam i ide zjesc II sniadanko jakas dzis głodna jestem :) młody o 10 30 nakarmiony przespał 4 godziny :) poprzytulaliśmy się, daliśmy pypke i śpimy mam nadzieje do 13 -14 :-)

Katamisz, kochana trzymam kciuki za Was. Niedługo utulisz Grację :)

Madzioolka, gratulacje :) Maja dorodna pannica. Cieszę się, że dochodzisz do siebie :)

Silva
, czekamy na pozytywne wieści :)

A ciekawe jak tam Asinka czy coś się u niej rozkręciło.

reklama
Madzioolka moje najszczersze gratulacje!!!!! Śliczna niunia:)

Katamisz no to trzymam kciuki... widzisz zaraz będzie po wszystkim...

Kurde ale nam się dzieciaki dzisiaj posypią.. ale jestem podekscytowana:):):)

Buziaki i życzę wam miłej niedzieli:)

Do góry