katamisz
Fanka BB :)
Hej kochane
Dagamit, na patologii leżała. Może już Lenka się wykluła?
Katamisz - wydaje mi się, że Dagamit jest od kilku dni w szpitalu - zajrzyj na sms-owy...
Dzięki.Tak właśnie wydawało mi się ,że ona bidulka jeszcze na patologii leży.A ma ktoś do niej nr tel bo myślałam zeby sms-a napisać ale ja nie mam.Tak na dobrą sprawę to przeginają w tych szpitalach na serio dzisiaj to u niej 12 doba chyba prawda??
Silva bidulko jedziemy na jednym wózku...Wychodzi na to ,że skoro termin porodu miałam na 4 a nie 3 czerwca to dzisiaj mija nam 8 doba po terminie.Ja też idę na ktg i szału dostanę jak mnie odeślą do domu!!!!!!!!!!
Powiedzcie mi czy jestem wariatką skoro ze strachu i obawy o dziecko wymyśliłam sobie wtjazd do prywatnej kliniki u Traschki w Bielsku Białej na cesarkę??Mam 250 km w jedną stronę ale jestem już tak zestresowana tą ciążą i wagą mojego maluszka ,że nie dam rady przez SN i ,że to już niebezpieczne tyle po terminie i ogólnie straszny NIEPOKÓJ czuję...Normalnie jakbym nie myślała już o niczym innym...Czy to dobry pomysł z tym wyjazdem sama już zdurniałam...........