tusenfryd18
Fanka BB :)
larvunia a nie zjadłas nic nie odpowiedniego??? Ja wiemże niekture mamy od samego początku wprowadzają do diety smażone czy świeże owoce ale może niektóre dzieci potrzebują czasu. Ja pamiętam bardzo długi okres czasu jadłam tylko gotowane mięsko i warzywka,zero świeżych warzyw.To trwało dobre 2 miechy . Zaobserwuj co mogłaś zjeśc co może małej nieodpowiadało.
ironia jeszcze jedno,nie można zapomnieć że dziecko wybudza ze snu nie tylko uczucie głodu ale i pełna pieluszka.Może ten cycuś to tylko uspokajacz na noc,jak np smok.Wydaje mi sie że niemowlęta ,chociaż takie malutkie,to są bardzo łapczywe i jak są głodne to znajdą jeszcze w sobie dośc energi żeby zaspokoić swój głód.
ironia jeszcze jedno,nie można zapomnieć że dziecko wybudza ze snu nie tylko uczucie głodu ale i pełna pieluszka.Może ten cycuś to tylko uspokajacz na noc,jak np smok.Wydaje mi sie że niemowlęta ,chociaż takie malutkie,to są bardzo łapczywe i jak są głodne to znajdą jeszcze w sobie dośc energi żeby zaspokoić swój głód.