reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ja już też wróciłam. Nadrobiłam co u Was. Egzamin zdany na 75 %, więc jak dla mnie bardzo dobrze :-) Kciuki się przydały, dziekuję bardzo :*:* Niestety, Sz. zaraził mnie swoim daremnym humorem, także odechciało mi się wszystkiego :-(
Chyba pójdę się położyć. Buziaki :*

reklama
Wykąpałam się, odprawiłam męża na ryby i zostałam sama z Jasiem.Mama pojechała wczoraj pomóc siostrze przy dzieciaczkach a tata jeszcze w pracy.Ja dziś nic nie zrobiłam w domu, nawet pralki nie włączyłam, obiad nie ugotowany , he nawet chłopakom kazałam kupić coś na kolacje i wiecie co? Dobrze mi z tym.Wstyd normalnie bo to tak jakby nie jestem sobą ale potrzebowałam takiego dnia lenia.

Silva jak szaleć to szaleć! Faktycznie same zdrowe kąski hehe . Nie wiem gdzie to wszystko zmieściłaś bo przecież chudzinka z Ciebie! Ale należy Ci się! Potem to nieprędko zaszalejemy w MaCu.

Asinko Gratuluje zdanego egzaminu! jesteś mega!!!

Czy dalej nikt nie wie co u Doggi??? Zaczynam się denerwować!

witajcie:)
tak podcztuje po trochu co tam u was slychac ale ciezko sie wbic po tak dlugiej nieobecnosci. u nas juz w koncu sie ulozylo..dominika zdrowa i moze sie braciszkiem zajmowac(moglaby od niego nie odchodzic) a moje cycki juz lepiej:rofl2:
norbercik jest przekochany, spokojny, duzo spi a jak nie spi to obserwuje swiat wokol niego i jest strasznym ssakiem, musze sie ratowac smoczkiem bo moglabym nie przestawac karmic. noce sa generalnie ok, maly w sumie budzi sie na jedzenie co 2, 3 lub 4 godziny, zje i dalej spi. generalnie musze wam powiedziec, ze synek zmienil mnie calkowicie....po 3 ciezkich dla mnie latach pelnych stresu w koncu czuje sie spokojna, szczesliwa i jestem pelna optymizmu na przyszlosc....czuje sie taka szczesliwa wewnetrznie.
caluje was wszytskie serdecznie i zycze tym nieropakowanym duzo cierpliwosci i szybkich, szczesliwych porodow

Basiu, wkleję zaraz na wątek zdjęcia z komentarzami:))

Trasiu kochana, to dobrze, że z żółtaczką u Was ok:)) MI połozna twarde miejsca rozmasowywała ale tak na maksa! tarła jak diabli i w trakcie tego jej masażu (okrężnymi ruchami szybko i energicznie) aż mleko sikało po pokoju. mi radziła masować zanim podam małemu, można użyć oliwki do tego. Powiedziała, że jak nie rozmasuję tych twardych miejsc to mogiła- może dojść do zapalenia. Innym sposobem jest ciepły prysznic. Mam też sposób od koleżanki, która zamówiła prywatną wizyt ę u doradcy laktacyjnego. Pani poradziła jej twaróg rozmieszać z jog. nat. i to do pampersa (chłodne) i tego pampersa do cycka przyłożyć, można nawet na noc. Wiem, dziwnie brzmi, ale ponoć wszystko pięknie się rozmiękcza, stwardnienia ustępują. Mojej koleżance b. pomogło. To było tak w 1 i 2 tyg, teraz już nie mam żadnych stwardnień, ale za to od 2 dni mnie pobolewa lewa pierś. i mam za dużo mleka- to przez to odciąganie jak mały był w szpitalu.

reklama
Do góry