cinamon
Fanka BB :)
Ale Trasiu czytając twojego posta zobaczyłam tam samo szczęście i jakoś tak mi się lepiej zrobiło.Fajną i grzeczną masz córcię i to najważniejsze.Niewyspanie kiedyś przejdzie.Pamiętam jak cięzko mi kiedyś było wstać do Jasia jak był malutki.Teraz nie ma we mnie takiego zdenerwowania i zmęczenia jak kiedyś.Człowiek do wszystkiego się przyzwyczaja chyba.Teraz sama wstaję w nocy, żeby go przykryć i każdego ranka budzę go do przedszkola i on się na mnie denerwuje jak ja kiedyś na niego.hehe takie to nasze życie przewrotne!
Co do lekarza to faktycznie inny niż nasi "miejscowi".
Silva no plan mam ale wiadomo że życie pisze scenariusz i nigdy nie wiadomo jak mój poród się potoczy.Bo do szptala idę 21, a 23 jest święto i długi weekend, a z moim szczęsciem wyjdzie na to że wezmą się za mnie po wekendzie czyli z moich wyliczeń urodzę w lipcu!
Trasiu aby sprawdzić czy dziecko ma żółtaczkę lub ją wykluczyć trzeba przyłożyć 2 palce do brzuszka dziecka, docisnąć i jak zabierzesz palce to u zdrowego dziecka skóra powinna być biała.Jak jest żółta to prawdopodobnie żółtaczka.Zawsze najlepiej oczywiście jak lekarz to stwierdzi.
Co do lekarza to faktycznie inny niż nasi "miejscowi".
Silva no plan mam ale wiadomo że życie pisze scenariusz i nigdy nie wiadomo jak mój poród się potoczy.Bo do szptala idę 21, a 23 jest święto i długi weekend, a z moim szczęsciem wyjdzie na to że wezmą się za mnie po wekendzie czyli z moich wyliczeń urodzę w lipcu!
Trasiu aby sprawdzić czy dziecko ma żółtaczkę lub ją wykluczyć trzeba przyłożyć 2 palce do brzuszka dziecka, docisnąć i jak zabierzesz palce to u zdrowego dziecka skóra powinna być biała.Jak jest żółta to prawdopodobnie żółtaczka.Zawsze najlepiej oczywiście jak lekarz to stwierdzi.
Ostatnia edycja: