Ja mam kryzys od miecha... ale ostatni tydzień zastrzyło się... Tym w ogóle przed chwilą... zbałamuciłam męża drugi raz i poszłam się umyc... i mnie zaczęły w trakcie silne skurcze łapac i krzyż olaboga, taki ból że się nie dzieje... i sobie usiadłam na klapie kibelkowej i tak se siedze bezmyślnie i tak mi jakos na ręce się mokro zrobiło cos (trzy,ałam na brzuchu) i patrze a na sutkach jakieś kropelki i ściekają.. serce mi do gardła podskoczyło !! I tak zaczęłam oglądac i oglądac i macac i dusic i musze wam powiedziec ze pokarm mi nachodzi !! Przynajmniej w lewej piersi.. w prawej leci tylko lekko gęste, przezrooczysto-żólte coś (siara jak gdybam) a z lewej najpierw lecialo to co z prawej a potem to przezroczysto żółte zmieszane z czymś zdecydowanie gęściejszym i białym... masacra, myślicie że to też siara, czy faktycznie w tym lewym cycku już pokarm się robi... Kurde a ja się zastanawiałam co mnie cycki tak napierdzielają od kilku dni...
reklama
Marta6nz
Fanka BB :)
Doggus ja jeszcze jestem na bb i tak czytam o Twoim przezyciu...mysle,ze to juz u Ciebie ten czas,ze organizm wie co robi..a tym bardziej,ze po pieszczotach to wlasnie moze sie wszystko nasilic,skurczyki itp.wiec pewnie dlatego tez piersi tak zareagowaly...myślę,że nie masz co się martwic a tym bardziej płakać Kochana!obserwuj sie moze,bo jak to mleczko i bedzie wyciekac to powiedz lekarzowi co robi-moze bedzie kazał odciagać...
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Doggi nie masz się co dziwić, że z piersi się leje skoro je molestujesz codziennie;-)Ja w pierwszej ciąży nie musiałam molestować i od 8 miesiąca musiałam wkładki laktacyjne nosić.Teraz nic mi nie leci i z kolei obawaim się o brak pokarmu.........
Dzastina222
Czekam..
Doggi kochana mi tez się wydaję że lada moment coś się ruszy... mleczko z piersi oznacza że organizm wytwarza oksotycynę a to z kolei że zaraz przyjdą skurcze!!! Nie rycz tylko pakuj torbe do szpitala na zicher i czekaj... możesz je teraz masować... cycoliny oczywiście
Dasz rade kochana i pamiętaj!!! Co nas nie zabije to nas wzmocni!!!! I wskocz sobie do wanny i ciepłym prysznicem masuj sutki... zobaczysz że się rozkręci
tylko daj nam znać...jakby co
trzymam kciukasy!!!
Marta6nz
Fanka BB :)
Kochane znikam sie położyc bo mi dziś słabo i jeszcze te skurcze..nie bede zagladac bo nie mam jak
ale jakby coś się działo to mam nadzieję, że zdążę napisac sms
Buziaki dla Was i jeszcze raz dziękuję za pamięć!!!!!!
Trzymam kciuki za te mamusie co zdążą się rozpakować!!!!!
Trzymam kciuki za te mamusie co zdążą się rozpakować!!!!!
Zaraz wskakuję do wanny z gorącą wodą... Bede działac sobie dalej
Może choc troche mnie to przyblizy do celu
Ale kurcze widok czegos wypływającego z cycków boszzzzz takie dziwne to... Teraz już się oswoiłam z tym, ale jak to zobaczyłam dramat "CO SIĘ DZIEJE Z MOIMI CYCKAMI??"
Hej, ja tylko na momencik. Wróciłam dopiero do domu po całym dniu i jestem lekko zmachana i nogi obolałe:/
Setana - miło, że znowu z nami jesteś
Marta - fajnie, że wszystko ok, no i trzymam kciuki, żeby akcja się rozkręciła...
Doggi - już nie mam słów, by Cię pocieszyć
Ile to już trwa? Oj zapamiętasz tę ciążę bidulo! Życzę Ci, żeby dzisiaj się udało. Nie chcę Cię tu jutro widzieć!!! 
Dzastina - gratuluję terminu
Tusen - nie martw się wagą
Wiem wiem, że to niełatwe
Madzioolka - kciuki za wyniki badań!!!
Setana - miło, że znowu z nami jesteś
Marta - fajnie, że wszystko ok, no i trzymam kciuki, żeby akcja się rozkręciła...
Doggi - już nie mam słów, by Cię pocieszyć
Dzastina - gratuluję terminu
Tusen - nie martw się wagą
Madzioolka - kciuki za wyniki badań!!!
reklama
A tak w ogóle, to mówiłam Wam o tej spinającej się macicy wczoraj... dziś spina się cały dzień. Tak mniej więcej raz w godzinie. Twardnieje mi wtedy cały brzuch, ale nie odczuwam żadnego bólu. Och Boże, jak ja mam nadzieję, że to ta moja leniwa macica w końcu budzi się ze snu... innych objawów brak.