reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Silva, właśnie napisałam do Katamisz smska - czekamy na odzew. Do Ivonki niestety nie mam telefonu.

Teściowe to czasem zbawienie, zwłaszcza jak coś dobrego upichcą. Moja robi pyszne pierogi ruskie i zawsze michę dostajemy :) Ooo zjadłabym takie :) Chociaż dziś na obiadek były gołąbki tym razem dzieła mojej mamy :)

reklama
zolzik gratulacje i jaki on wielki 62cm!? Gdzie Ci sie on tam zmiescil :szok:;-)larvunia twoja mala to prawdziwe cudenko. Kto tam jeszcze urodzil??? Kurcze nie pamietam. W kazdym badz razie dla wszystkich swiezych mamus gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to ktora nastepna????
Ja dzisiaj mialam w nocy dosc sile skurcze przypominajace te manstruacyjne, ale niestety wszystko przeminelo z wiatrem. Hehehehe...

Madziolka a nie myślałaś żeby na własną rękę zrobić badania aby wykluczyć zatrucie ciążowe?Ja robiłam 2 tygodnie temu, wyniki ok i drapanie ustało :)
Robiłam badania 1,5 tyg temu i wszystko było w normie... chyba tak nagle by się nie pogorszyły, bo to swędzenie w ciągu jednego dnia się pojawiło, chyba w zeszłą środę, i tak trzyma do tej pory... no zobaczę co ginek na to powie...

blusia jestem jestem, byłam ze starym na zakupach, trza jakiś obiad zrobic... Po tym olejku tylko raz do kibelka pobiegłam i wsioooo... teraz tylko skurcze nieregularne, raz mocniejsze raz słabsze... padam na twarz... ledwo zipie... czyżby kolejna nieprzespana noc przede mną :( Gdzie ja tu mam siły na poród cholera zbierac... ehhhhh....
Misia weź mnie też zaczaruj... ja mam na jutro termin, skurcze od miecha nie dają spokoju i już wychodzę z siebie ;( :( ;(

cześć Mamusie te w dwupakach i te rozpakowane :-)
Doggi...ja już myślałam, że Ty dawno urodziłaś!!!
Widzę, że maluszków coraz więcej na świecie, doczekałyśmy się swojego miesiąca :-)
U mnie na razie wszystko kręci się wokół Julci. Ona jest cudowna, nie ogę się napatrzeć.
Szwy po cc ciągną strasznie ale jakoś daję radę! Ogólnie to walczymy z laktacją, bo po cc pokarm pojawił mi się dopiero w trzeciej dobie. Ale jest już dobrze.
Nie jestem w stanie jeszcze nadrobić czytania ale regularnie zaglądam na wątek smsowy i oglądam zdjęcia. Wszystkie dzieci są takie śliczne!!!!
Buziaki dla Was!

reklama
Doris to trzymamy kciuki za jeszcze lepszą laktację :) a szwy po cc z każdym dniem na pewno będą mniej dokuczliwe!

mamusiu wszystkiego najlepszego, przede wszystkim rychłego pojawienia się zdrowego Tymka :)

Madzioolka kciuki za wizytę :)

cinamon kciuki za Twoją również i koniecznie daj znać jakie to rewelacyjne metody przyspieszające dziś poznasz :)

Silva u mnie też ŻADNYCH oznak zbliżającego się porodu, a widzę termin miałyśmy obie na sobotę... no cóż, mam nadzieję, że nas weźmie z zaskoczenia

AgatkoR do 13 na pewno Ci się zdrówko ustabilizuje i może maluch się przestanie tymi nogami tak zapierać i akurat cc zmieni się w sn :)

Asinka jak tam u Ciebie?

Doggi dalej bez rycynowych rewelacji? ja też jakoś liczę podświadomie na 8 czerwca, bo to urodziny mojej chrześniaczki :) i jeszcze ciotki mega poztywnej, więc łudzę się, że jutro coś samo z siebie się rozkręci, żeby młody podtrzymał rodzinną tradycję :)

a tak w ogóle to witam wszystkie mamusie :) i przepraszam, że część pomijam ale mój mózg nie działa jak trzeba i oczywiście pozapominałam połowę z tego co chciałam napisać!

Do góry