reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Mam nadzieje ze u mnie po 13.06 rozum i sprawność fizyczna wróci do stanu z przed ciąży; bo jakoś sobie niewyobrazam żebym została taka niegramotna.
Agatko święte słowa :):):)

Mamusia wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :)

Misialina, Anapi jak miło poczytać że u Was wszystko tak dobrze, takie posty napawają mnie optymizmem i nadzieją że ja też dam radę, bo czasem różne myśli krążą po głowie...

Doggi muszę przyznać że jesteś niezłym hardkorem :) ale w sumie się nie dziwię bo pewnie tez bym się takich brzytew łapała jakby mi przez tyle czasu mówili żeby jeszcze wytrzymać a teraz cisza... na prawdę trzymam mocno kciuki żeby się u Ciebie w końcu ruszyło :)

Kurcze już nie pamiętam co miałam jeszcze napisać....

Ja dziś uderzam na wizytę - full pakiet - ktg, usg, badanie - trzymajcie kciuki żebym usłyszała od gina jedno z dwóch- albo: "Pani córeczka wcale nie jest taka duża mimo iz brzuch ma Pani jak dla bliźniaków" albo "zapraszam do szpitala na mój następny dyżur to zrobimy cesareczkę".... w tą pierwszą wersję to nie wierzę a na druga bardzo liczę :)

reklama
Właśnie dzwoniła położna która pracuje z moim ginem i chciała mi przerzucić wizytę na jutro ale jak jej powiedziałam że na rękach i nogach mam już więcej strupków od drapania niż normalnej skóry to ją skutecznie odwiodłam od tego pomysłu :) idę dzisiaj ale za parę godzin bo mają w gabinecie koreczek jak to ujęła, a ja już znam te ich koreczki - 5-6 godzin opóźnienia jak nic... ale co tam, ważne że dziś mnie przyjmą :)

madziolka kciuki za wizytę :) Ja już po mału zaczynam marzyc tez o cesarce :p bo ta moja to zaraz pewnie bedzie wazyc ze 4kg... miesiąc temu miała 2700g, więc przez ten miesiąc z tonę pewnie przybrała...

skasowałam posta wrr

Madziolka a nie myślałaś żeby na własną rękę zrobić badania aby wykluczyć zatrucie ciążowe?Ja robiłam 2 tygodnie temu, wyniki ok i drapanie ustało :)
Silvuniu nie wiem jak |Ci dziękowac za wiadomość od Zołzy! Od rana zupełny brak kontaktu z nią totalnie mnie zaniepokoił .Tak się cieszę że wszystko dobrze!

A Edgarek duży chłopak, a jaki długi! Pewnie ubranka na 56 cm pójdą w kąt!

Mamusiu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

Uploaded with ImageShack.us

Doggi widzę że olejek średnio na jeża działa skoro tu jesteś!

reklama
Silvuniu nie wiem jak |Ci dziękowac za wiadomość od Zołzy! Od rana zupełny brak kontaktu z nią totalnie mnie zaniepokoił .Tak się cieszę że wszystko dobrze!

Zołza ma zablokowany telefon czy coś w tym stylu... dlatego jestem w kontakcie z jej mężem. Też długo nie odpisywał i mocno się zaniepokoiłam, ale na szczęście wszystko jest ok. Widocznie potrzebowali dłuższej chwili by oswoić się z maluszkiem:) No w sumie nie takim maluszkiem;) To chyba nasz rekordzista!

Do góry