reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

cześć dziewczyny! długo nie pisałam, za bardzo czasu nie miałam bo i święta, i na studiach cały czas coś robić trzeba i jeszcze ten ślub i załatwianie tego wszystkiego.... nie wiem kiedy ja to wszystko nadrobię... a co do oliwek to też mam tą z rossmana i bardzo polecam:)

reklama
w ogóle zdziwiłam się dzisiaj czytając wasze wypowiedzi, że np dopiero teraz informujecie ludzi w pracy..ja to chyba jakaś narwana jestem bo zaniosłam zaświadczenie lekarskie do pracy jak byłam w 4 tygodniu ciąży :) ot taki narwaniec ze mnie :)

Cześć Dziewczyny,
Ja wróciłam z zakupów. Kupiłam m.in. pierogi ze szpinakiem, kapustą i grzybami, czekoladę pienikową (nigdy takiej nie jadłam, kupiłam na spróbowanie) :) Tak więc ja na obiadek jem pierogi z kapustą i grzybami (i znowu ta kapusta hehe). Mam 2 godzinki na odpoczynek i jadę załatwiać to zwolnienie. Trzymajcie kciuki aby lekarz bardziej serdeczny się okazał.

Aestima - miłego weekendu. Mam nadzieję, że tam gdzie jedziecie nie pada i jest ładna pogoda. Ja mieszkam na 14 piętrze i wiatr gwiżdze okropnie.

O matko, 14.piętro! Ja na pierwszym ;)
3mam kciuki za lekarza - będzie dobrze!

A moja Milla ma dzis 2 gie urodzinki, szkoda ze daleko od wszystkich ale torta zmajstrujemy:-D "The Terrible Twos":szok:

Wszystkiego najlepszego dla córeczki :)

Na pewno wszystko będzie dobrze. Ja mam USG we wtorek i też już siedzę jak na szpilach. Znowu biorę 3xduphaston i rano słabo się czułam. Poleżeć rano się nie da, bo muszę Igora wyszykować i zawieźć do szkoły...

Mam nadzieję, bo szczerze mówiąc jak on mi nie da tego zwolnienia, to już nie wiem co zrobię.
14 piętro ale za to jakie widoki :))

Mieszkałam kiedys na 10., ale wyżej nigdy - i tak miałam lęk wysokosci i zawroty głowy, kiedy wychodziłam na balkon ;p
Ja jestem dobrej mysli, więc Ty też musisz! No! Uda się, zobaczysz.

Kochane ja właśnie zjadłam zupę ogórkową i kończę zagryzać lodem...zbieram się bo muszę jechać do miasta pozałatwiać sprawy.

A ja muszę się ubrać :/ Za godzinę idę po odbiór badań, a za 2h przyjeżdża moja koleżanka - choc trochę muszę ogarnąć ten chaos w chałupie :p
Na razie.

skonczyłam skonczyłam :D prace na ten tydzien :) uff myślałam, że się nie uwinę z tymi wszystkimi zadaniami, ale się udało :) idziemy poszukać czegoś do trącenia może zupke sobie odgrzejemy ;-)

reklama
Dagamit, a mój się zrobił właśnie niecierpliwy. Tylko jak on po 18 przychodzi, to ja już jestem ledwo żywa! No i dzisiaj w nocy nie mogłam spać (jak co noc ok 3-4) i wpadłam na genialny pomysł- obudziłam męża i do dzieła:) A potem sobie jeszcze spaliśmy do 7:30:)

Mnie dr nawet zbadać nie chciała w środę, żeby nie "wywołać skurczy", więc o przytulaniu mogę zapomnieć. Co prawda aż tak bardzo mi się nie chce, ale szkoda mi męża... Później mężczyźni mówią, że czują się odrzuceni - i jak tu zaprzeczyć :p Może nowa ginka powie coś innego.

Dagamit - widzę, że u Ciebie minął już etap "zagrożenia". Tak więc każdy kolejny tydzień ciąży będziesz przeżywać po raz pierwszy :) Ja jestem ciekawa jak wygląda 9 miesiąc, bo nigdy do niego nie dorwałam. Może tym razem..?

Do góry