reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
czesc dziewczyny...
zyje...
ide napisac w odpowiednim watku jak bylo na wizycie u ginka, poszlam z marszu... bo myslalam ze sfiksuje inaczej, ale o tym tam gdzie trzeba...

bylam tez z mlodym u kontroli, dalej bez zmian - zapalenie pluc.... we wtorek znowu kontrola.
Choc troche ide poczytac pozniej co u Was ;-)

my też wróciliśmy ale z zakupów, ale wymięta jestem...lepiej się pośpiesze z tymi przytulankami bo usne w trakcie haha :) jeszcze gardło zaczyna mnie boleć :( macie jakies sposoby na pzeziembienie w ciąży? :(

my też wróciliśmy ale z zakupów, ale wymięta jestem...lepiej się pośpiesze z tymi przytulankami bo usne w trakcie haha :) jeszcze gardło zaczyna mnie boleć :( macie jakies sposoby na pzeziembienie w ciąży? :(

Mnie też boli gardło. Póki co jem kiwi, pije sok pomarańczowy i pije mleko z miodem. Koleżanka mi powiedziała, żeby sobie zalać miód ciepłą wodą i odstawić na noc a później to pić. Więc sobie dzisiaj zalałam. Nie wiem, jaki ma być tego plus, no ale ta koleżanka podchodzi pod 60-tkę więc swoją mądrość ma :)

Ach, jestem szczęśliwa, bo wreszcie zjadłam cos ciepłego, co bardzo mi smakowało! Mamusia ugotowała mi przepyszną zupkę jarzynową na cielęcince....mniam! Nie ma to jak u mamy:) Byłam z nią na zakupach i teraz oczywiście zasypiam na stojąco, ale z przerażeniem zobaczyłam kilka stron, które naskrobałyscie od południa i muszę teraz nadrabiać... :) Miłego wieczoru!

podczytuję, ale coś dzisiaj brak weny do pisania ...

mała już śpi ... ja czekam na M i wcinam pomarańcze !!! kwaśne jak diabli, więc nie mdlą :rofl2:

Iza, (*) dla Waszego aniołka !!! a dla ciebie zdrówka !!! dobrze, że udało się ze zwolnieniem :tak:
Ironia, Ty też się nie daj chróbsku !!!
Larvunia, i dla Marcelka też zdrówka !!! cieszę się, że u Ciebie i maluszka w porządku :tak:
Darunia, witaj ...

Hej Kochane!
Iza....światełko dla Twojego syneczka...
[*]
Nadzieja...choinki są proste do zrobienia...robisz z kartonu stożek (wielkość zależy od gustu, ja lubię wielkie)....kupujesz różnego rodzaju makaron...ostatnia była z penne i kolanka...i przyklejasz pistoletem na klej do stożka...3 warstwy penne na dł...3 warstwy kolanek brzuszkiem na zew.....na koniec spryskuje sprayem w kolorze złota lub miedzi....jeszcze robię choinki i zające z siana...też są śliczne

No a u mnie wieczorem najgorzej....do południa mogę wcinać wszechno zagryzajac lodem a wieczorem nic mi nie podchodzi....na kolacje musze zrobić zapiekanki...obiecałam...ale ja chyba nie dam rady....jutro wielkie sprzątanie w domu...aż mnie skręca jak sobie pomyśle.

Hejo :-)
Iza, a nie mówiłam, że się uda? ;) Cieszę się bardzo :)

A ja odkurzyłam, poskładałam ciuchy po praniu, odebrałam wyniki, pogadałam z kumpelą i wynagrodziłam Tatusiowi Fasolka wczorajszy wieczór. I lepiej mi :happy: Mam naprawdę niesamowitego faceta... Że on ze mną wytrzymuje!

reklama
a my właśnie zjedliśmy wieczorną dawkę leków i chyba lecimy do łózia :) ciągle mi się odbija uff.... wypiłam 1,5 l liptona i mi chlubie w brzuszku :-) idziemy poczytać bajki i do spania :) hmm ktoś się orientuje od kiedy dokładnie dziecko słyszy? :) ja w sumie od początku czytam sobie bajki na głos bo to mnie uspokaja :) a na ślubie dostałam wiele fajnych książek z bajeczkami :-)

Do góry