reklama
2 dni?? NIEMOŻLIWE! To jest nie do nadrobieniacześć :-)
Boooże dziewczyny jestem pod wrażeniem ile wy piszecie a nie było mnie moze 2 dni haha
postaram sie nadrobić
czesc dziewczyny...
zyje...
ide napisac w odpowiednim watku jak bylo na wizycie u ginka, poszlam z marszu... bo myslalam ze sfiksuje inaczej, ale o tym tam gdzie trzeba...
bylam tez z mlodym u kontroli, dalej bez zmian - zapalenie pluc.... we wtorek znowu kontrola.
Choc troche ide poczytac pozniej co u Was ;-)
zyje...
ide napisac w odpowiednim watku jak bylo na wizycie u ginka, poszlam z marszu... bo myslalam ze sfiksuje inaczej, ale o tym tam gdzie trzeba...
bylam tez z mlodym u kontroli, dalej bez zmian - zapalenie pluc.... we wtorek znowu kontrola.
Choc troche ide poczytac pozniej co u Was ;-)
my też wróciliśmy ale z zakupów, ale wymięta jestem...lepiej się pośpiesze z tymi przytulankami bo usne w trakcie haha jeszcze gardło zaczyna mnie boleć macie jakies sposoby na pzeziembienie w ciąży?
Mnie też boli gardło. Póki co jem kiwi, pije sok pomarańczowy i pije mleko z miodem. Koleżanka mi powiedziała, żeby sobie zalać miód ciepłą wodą i odstawić na noc a później to pić. Więc sobie dzisiaj zalałam. Nie wiem, jaki ma być tego plus, no ale ta koleżanka podchodzi pod 60-tkę więc swoją mądrość ma
traschka
Mama Marysi
Ach, jestem szczęśliwa, bo wreszcie zjadłam cos ciepłego, co bardzo mi smakowało! Mamusia ugotowała mi przepyszną zupkę jarzynową na cielęcince....mniam! Nie ma to jak u mamy Byłam z nią na zakupach i teraz oczywiście zasypiam na stojąco, ale z przerażeniem zobaczyłam kilka stron, które naskrobałyscie od południa i muszę teraz nadrabiać... Miłego wieczoru!
LauLau
Fanka BB :)
podczytuję, ale coś dzisiaj brak weny do pisania ...
mała już śpi ... ja czekam na M i wcinam pomarańcze !!! kwaśne jak diabli, więc nie mdlą
Iza, (*) dla Waszego aniołka !!! a dla ciebie zdrówka !!! dobrze, że udało się ze zwolnieniem
Ironia, Ty też się nie daj chróbsku !!!
Larvunia, i dla Marcelka też zdrówka !!! cieszę się, że u Ciebie i maluszka w porządku
Darunia, witaj ...
mała już śpi ... ja czekam na M i wcinam pomarańcze !!! kwaśne jak diabli, więc nie mdlą
Iza, (*) dla Waszego aniołka !!! a dla ciebie zdrówka !!! dobrze, że udało się ze zwolnieniem
Ironia, Ty też się nie daj chróbsku !!!
Larvunia, i dla Marcelka też zdrówka !!! cieszę się, że u Ciebie i maluszka w porządku
Darunia, witaj ...
Misialina
Fanka BB :)
Hej Kochane!
Iza....światełko dla Twojego syneczka...
[*]
Nadzieja...choinki są proste do zrobienia...robisz z kartonu stożek (wielkość zależy od gustu, ja lubię wielkie)....kupujesz różnego rodzaju makaron...ostatnia była z penne i kolanka...i przyklejasz pistoletem na klej do stożka...3 warstwy penne na dł...3 warstwy kolanek brzuszkiem na zew.....na koniec spryskuje sprayem w kolorze złota lub miedzi....jeszcze robię choinki i zające z siana...też są śliczne
No a u mnie wieczorem najgorzej....do południa mogę wcinać wszechno zagryzajac lodem a wieczorem nic mi nie podchodzi....na kolacje musze zrobić zapiekanki...obiecałam...ale ja chyba nie dam rady....jutro wielkie sprzątanie w domu...aż mnie skręca jak sobie pomyśle.
Iza....światełko dla Twojego syneczka...
[*]
Nadzieja...choinki są proste do zrobienia...robisz z kartonu stożek (wielkość zależy od gustu, ja lubię wielkie)....kupujesz różnego rodzaju makaron...ostatnia była z penne i kolanka...i przyklejasz pistoletem na klej do stożka...3 warstwy penne na dł...3 warstwy kolanek brzuszkiem na zew.....na koniec spryskuje sprayem w kolorze złota lub miedzi....jeszcze robię choinki i zające z siana...też są śliczne
No a u mnie wieczorem najgorzej....do południa mogę wcinać wszechno zagryzajac lodem a wieczorem nic mi nie podchodzi....na kolacje musze zrobić zapiekanki...obiecałam...ale ja chyba nie dam rady....jutro wielkie sprzątanie w domu...aż mnie skręca jak sobie pomyśle.
Hejo :-)
Iza, a nie mówiłam, że się uda? Cieszę się bardzo
A ja odkurzyłam, poskładałam ciuchy po praniu, odebrałam wyniki, pogadałam z kumpelą i wynagrodziłam Tatusiowi Fasolka wczorajszy wieczór. I lepiej mi Mam naprawdę niesamowitego faceta... Że on ze mną wytrzymuje!
Iza, a nie mówiłam, że się uda? Cieszę się bardzo
A ja odkurzyłam, poskładałam ciuchy po praniu, odebrałam wyniki, pogadałam z kumpelą i wynagrodziłam Tatusiowi Fasolka wczorajszy wieczór. I lepiej mi Mam naprawdę niesamowitego faceta... Że on ze mną wytrzymuje!
reklama
a my właśnie zjedliśmy wieczorną dawkę leków i chyba lecimy do łózia ciągle mi się odbija uff.... wypiłam 1,5 l liptona i mi chlubie w brzuszku :-) idziemy poczytać bajki i do spania hmm ktoś się orientuje od kiedy dokładnie dziecko słyszy? ja w sumie od początku czytam sobie bajki na głos bo to mnie uspokaja a na ślubie dostałam wiele fajnych książek z bajeczkami :-)