reklama
Anapi o tych warzywkach wczoraj w radiu usłyszałam... silnie przerażona byłam !! w PL podobno w szczecinie jakieś osoby są zakażone już tym syfjaczem...
Masacra jakas... co rusz coś... wściekłe krowy, ptasia grypa, świniaki jakies chore, a teraz nawet warzywa... nosz kur.wasz...
Masacra jakas... co rusz coś... wściekłe krowy, ptasia grypa, świniaki jakies chore, a teraz nawet warzywa... nosz kur.wasz...
Marta6nz
Fanka BB :)
zdązyłam obrać ziemniaki,rabarbar i truskawki a tu tyle postówlitości nie macie....
to teraz jak ja mam jeść te truskawki jak u was takie tanie..to tylko w Gorzowie takie ceny mają czy co????staną mi w gardle,jak pomyśle ile mogłabym mieć za te cene....a te rebarbar to faktycznie tez róznica...i do tego wczorajsze to były truskawki po wczorajszej cenie
a stópki ogolnie nie widać bym miala jakies wielkie baloniki,ale ja zawsze miałam je bardzo szczupłe wiec jakakolwiek zmiana to zaden bucik teraz nie pasuje..normalnie jak księżniczka jakas :-)hahah
to teraz jak ja mam jeść te truskawki jak u was takie tanie..to tylko w Gorzowie takie ceny mają czy co????staną mi w gardle,jak pomyśle ile mogłabym mieć za te cene....a te rebarbar to faktycznie tez róznica...i do tego wczorajsze to były truskawki po wczorajszej cenie
a stópki ogolnie nie widać bym miala jakies wielkie baloniki,ale ja zawsze miałam je bardzo szczupłe wiec jakakolwiek zmiana to zaden bucik teraz nie pasuje..normalnie jak księżniczka jakas :-)hahah
traschka
Mama Marysi
Za mną tragiczna noc. Zasnęłam po 6 rano, potem budziłam się chyba co pół godziny. Mam dość, jak tak dalej pójdzie to w ogóle nie będę spać. Jak wy to robicie że zasypiacie przed północą? Ja pierniczę, wyglądam jak zombie
Ivona83
Anapi - własnie słyszałam o warzywach z niemiec i tej bakteri, wogóle wczoraj oglądałam program korporacyjna żywność i mi się odniechciało wszystkiego jak duże korporacje żeby zarobić to po prostu nas trują i stąd ta bakteria e.coli która zmutowała się u krów karmionych kukurydzą i zamiast karmić je trawą jak je natura do tego stworzyła to mieso płuczą w jakiś roztworach azotanów itp świństwach - po tym filmie nawet nie mogę patrzec na mcdonaldy i inne sieci fast food którzy są głównymi odbiorcami tego męsa ... fujjj
kawa..... kawa... już czuję jak moje komórki się budzą powolutku....
kawa..... kawa... już czuję jak moje komórki się budzą powolutku....
Marta6nz
własnie mialam Wam pisac o tych warzywach...teraz trzeba myć wszystko jeszcze dokladniej,a najlepiej nie kupowac ich w marketach bo tam wszystko jest sprowadzane..najlepiej z przydomowych warzywniakow, bo akurat tak jak u mnie polskie produkty-cena wyzsza ale jakośc tez inna...
choc wcale te truskawki nie są jakieś inne a ta cena mnie powaliła..myslalam,ze wszedzie w PL takie drogie....w takim razie znów zjem przed mężem by go nie wkurzało,ze tyle wydałam a u Was tak tanio...;-)
choc wcale te truskawki nie są jakieś inne a ta cena mnie powaliła..myslalam,ze wszedzie w PL takie drogie....w takim razie znów zjem przed mężem by go nie wkurzało,ze tyle wydałam a u Was tak tanio...;-)
reklama
Za mną tragiczna noc. Zasnęłam po 6 rano, potem budziłam się chyba co pół godziny. Mam dość, jak tak dalej pójdzie to w ogóle nie będę spać. Jak wy to robicie że zasypiacie przed północą? Ja pierniczę, wyglądam jak zombie
Kochana, łączę się w bólu... ja nie pamiętam za bardzo co to sen... jak już zasne to budzę się co piec sekund... a z kibelka mogłabym nie wstawac, bo co siusiu zrobie to jak sie podnosze juz czuje ciśnienie na pęcherz znów... ale to mała jest już chyba tak strasznie nisko :/
Moja droga, już nie dużo zostało... a potem wstawanie w nocy do śmierdzioszków to bedzie już przyjemnosc... mi się tak wydaje przynajmniej... bo bedziemy wstawac w jakims celu a nie zeby po prostu posnuc sie po chacie