reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Od razu Was przepraszam, ale tekst, który tu umieszczę będzie bardzo niecenzuralny !! !! !!

Kur.wa Jeb.anoooo !! Zaraz JEB.NĘ !! !! !! !! Skurcze mam znów jak jasna dupa... RZYGAM TYM WSZYSTKIM !! KURKA WODNA NIECH TA MAŁA WREDZIOSZKA WYSKAKUJE BO ZARAZ JĄ SAMA WYPCHNĘ !! !! !!!

Idę się poszlachtować !! !! !!

reklama
ja też juz myślałam,czy do łazienki się nie przenieść.moj wspaniałomyslny męzus zaproponował bym w wannie wygodnie się ulokowała,ze na pewno bedzie mi wygodniej a jemu na pewno smutno,ze same całe wyrko ogarnie
..za to moja mama powiedziała,ze mam okazję spróbować pieluch malucha;-)haha

Od razu Was przepraszam, ale tekst, który tu umieszczę będzie bardzo niecenzuralny !! !! !!

Kur.wa Jeb.anoooo !! Zaraz JEB.NĘ !! !! !! !! Skurcze mam znów jak jasna dupa... RZYGAM TYM WSZYSTKIM !! KURKA WODNA NIECH TA MAŁA WREDZIOSZKA WYSKAKUJE BO ZARAZ JĄ SAMA WYPCHNĘ !! !! !!!

Idę się poszlachtować !! !! !!

Tulam... :*

Bidula Doggi!!!!! ja włąsnie robie twoją tarte więc może Ci to humorek poprawi,że wszyscy korzystają z Twoich przepisów ;-) wiem,że teraz cierpisz ale powiedz czy ten jabajbaj to wczesniej podsmazałas??bo chcialabym by sie tak robełtal w ciescie...

Bidulko Doggi :* Tulam mocno i może faktycznie jedź na IP albo dzwoń do lekarza.

A ja się objadam ogórkami małosolnymi, które zrobiłam (sama!!:-)) przedwczoraj. Ale mi się ich chciało. Korzystam ile mogę, póki nie urodzę ;-)

lavruniu nie jade, bo mnie na obserwacji zostawią bo zwykłe ip nie działa w poznaniu i słuzy tylkop temu by przyjac kobitke do szpitala... a te bóle, lekarz mówił "czasem tak bywa" pffffffff

marta to, że tak wiele z was korzysta z moich przepisów na blogu to balsam dla duszy !! Naprawdę, ciesze się że tak wam się podobają i smakują !! A co do jabajbaju ja nie podsmażam bo ja lubię jak jest twardy :D Ale mozesz smiało podpróżyc, co by to lepiej puścił soki w piekarniku :D

Asinka za mna już tak długo chodza ogórki malosolne..własnie dzis sprawdzam czy mam jakieś słoiczki:) jak twoje takie dobre wyszły to napisz w jakich proporcjach sypałas soli?
Doggi dziewczyny mają rację,jak Cie tak łapie to na IP smigaj!!!!aż nabrałam wyrzuta za te pyt.dot.jabajbaju..sorry

reklama
Ivona, ja też dziś jakaś nietomna. Jak wracałam z badań i weszłam do sklepu to krążyłam i krążyłam i nie wiedziałam co kupić ;)

Przy oddawaniu siusków miałam jeszcze badanie do odebrania i nie pamietałam co to miało być i biedne pielęgniarki wszystko przeszukały -bo ja na to że to miało być coś do porodu i było napisane na odwrocie skierowania:)))) i one zaskoczyły w końcu . Ja tylko na wytłumaczenie powiedziałam zę to już 9 miesiąc i że jest 7 rano więc muszą mi wybaczyć... ale na szczęście były miłe i zyczyły powodzenia :-)

Do góry