reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hehe no wlasnie nie wiem z kad ten wampir w moim snie, ja tv nie ogladalam juz ze 2 miesiace (enke oddalismy i czekalismy na mega promocje ;-)) a sexic fakt chce mi sie od paru dni, ale moj mi powiedzial NIE :-( Ze juz za duzy brzuszek mam i on nie potrafi :-(

reklama
Dziękuje mamuśki za miłe słowa !! !! !!

Ja dziś będę malo aktywna raczej, będę was tylko podglądac, bo myśli zebrac nie moge by pisac coś z sensem... a poza tym staram się kimnąc ale za dnia tak nie lubię spac :( To taka strata czasu :( ale muszę kurcze, muszę bo zaraz zdechne !!

Marta mi nic nie puchnie na szczęscie ale widziałam ostatnio panią w ciązy i miała nogi w kostkach takie same jak w łydkach.Strasznie to musi boleć.
A u mnie truskawki były wczoraj po 7 zł! kupiłam 4 kilo, z czego 2 już zjedzone :)

Marta drogie te truskawki u Ciebie. Ja kupowałam przedwczoraj za 7,5/kg, a rabarbar dzisiaj widziałam za 1,4/kg. A ja dzisiaj kupiłam sobie przepyszne nektarynki za 3,3/kg :-) mniam...
A ten Dianatal to nieźle drogi, 371,90 w aptece internetowej :szok:

Marta cena truskawe mnie powaliła! Ja u nas na bazarku 2 dni temu kupowałam po 6,5!

Asinka no cena powalająca, chyba dlatego, że u nas to supernowość - przynajmniej tak o tym piszą. Osobiście nie jestem przekonana, czy działanie jest warte takich pieniędzy.

Ja mam tak z jedną stopą, czyli prawą. Zakładam sandały i lewa noga oki, a prawą zapinam z ledwością na ostatnie oczko. Innych butów nie posiadam na takie upały, no chyba, że musiałabym chodzić w trampkach :-( Oby to przeszło...

A u mnie truskawki wczoraj kupiłam za 9,90 / kg a przedwczoraj w tym samym warzywniaku za 6,90-ciekawe skąd takie roznice w cenach.Rabarbar jest po 4,5 / kg.

silva pozdrów Nutrię i ucałuj Basię i Piotrusia :* (może jakieś foto nam pstrykniesz?????) :)

Dla mnie to bez sensu w taki żel pakowac kasę . U mnie było tak że Jasiek był w pępowinie zaplątany jak w szelkach i siedział sobie tak bidulek bardzo wysoko. Żaden żel by nie pomógł, nic by nie pomogło bo nie było takiej możliwości żeby główka zeszła do kanału . Przecież są sprawy których nie można przewidzieć.

reklama
Nie wiem czy slyszalyscie (dwa dni juz przegapiam polskie wiadomosci, a netu nie bylo) o zakazonych warzywac w Niemczech. EHEC (e.coli - zmutowany szczep) wywoluje krawawe biegunki, obiawy podobne do grypy zoladkowej, bardzo ciezko to leczyc. Juz jest kilka ofiar smiertelnych. Teraz juz jest pewne, ze zainfekowane sa pomidory, ogorki i salata lisciowa (to co zawsze mam w lodowce i ostatnio codziennie jadlam). Zakaz jest na ogorki z Hiszapnii, wiec przy zakupach zwracajcie uwage.

Do góry