witam dzis znowu jako pierwsza kawa zrobiona,wyspalam sie w sumie i mam jakos w miare troche energi wiec cos dzis porobie. ide dzis do lekarza dowiedziec sie co i jak jakby maly nie chcial wychodzic, ale to dopiero na 17:30
Agatka R jak synio, wyjascilo sie cos z jego zdrowkiem???
aestima super ze juz w domku jestescie, juz teraz bedzie tylko coraz piekniej i bedziecie sie soba cieszyc bez opamietania
ktoras wie co u agabre, boona juz byla na wylocie a teraz sie nic nie odzywa???
Doggi zycze ci nadal takiego samopoczucia, jaka piekna fajna odmiana i oby tak juz zostalo....
asinka kochana zdrowiej!!!
misia kochana ciekawe co u niej????
cinamon nie zapalapalm ze ty tez iwonka......wszystkiego naj i obys szybko tulila zdrowa anulke
katamisz mam nadzieje ze dzis dzien bedzie u ciebie lepszy.....
trasia tak mi sie przypomnialo bo pisalas ze w x-factor falszowali to cale szczescie ze tego nie ogladalam
doris, dzastina, ironia w sumie troche wam zazdroszcze tego ze juz wiecie kiedy bedziecie mialy dzieciaki przy sobie....ech a mi pozostae okropne czekanie....chociaz wyliczylam ze do 10 czerwca to juz musza mi malego wyciagnac....no ale wiecie jak to jest jak czlowiek sie nastawia na te wczesniejsze terminy a ja z miesiaczki mam na piatek a tu ani widu ani slychu....
hmm nie jestem pierwsza cinamon mie juz uprzedzila
Agatka R jak synio, wyjascilo sie cos z jego zdrowkiem???
aestima super ze juz w domku jestescie, juz teraz bedzie tylko coraz piekniej i bedziecie sie soba cieszyc bez opamietania
ktoras wie co u agabre, boona juz byla na wylocie a teraz sie nic nie odzywa???
Doggi zycze ci nadal takiego samopoczucia, jaka piekna fajna odmiana i oby tak juz zostalo....
asinka kochana zdrowiej!!!
misia kochana ciekawe co u niej????
cinamon nie zapalapalm ze ty tez iwonka......wszystkiego naj i obys szybko tulila zdrowa anulke
katamisz mam nadzieje ze dzis dzien bedzie u ciebie lepszy.....
trasia tak mi sie przypomnialo bo pisalas ze w x-factor falszowali to cale szczescie ze tego nie ogladalam
doris, dzastina, ironia w sumie troche wam zazdroszcze tego ze juz wiecie kiedy bedziecie mialy dzieciaki przy sobie....ech a mi pozostae okropne czekanie....chociaz wyliczylam ze do 10 czerwca to juz musza mi malego wyciagnac....no ale wiecie jak to jest jak czlowiek sie nastawia na te wczesniejsze terminy a ja z miesiaczki mam na piatek a tu ani widu ani slychu....
hmm nie jestem pierwsza cinamon mie juz uprzedzila
Ostatnia edycja: