reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

witam dzis znowu jako pierwsza:) kawa zrobiona,wyspalam sie w sumie i mam jakos w miare troche energi wiec cos dzis porobie. ide dzis do lekarza dowiedziec sie co i jak jakby maly nie chcial wychodzic, ale to dopiero na 17:30
Agatka R jak synio, wyjascilo sie cos z jego zdrowkiem???
aestima super ze juz w domku jestescie, juz teraz bedzie tylko coraz piekniej i bedziecie sie soba cieszyc bez opamietania
ktoras wie co u agabre, boona juz byla na wylocie a teraz sie nic nie odzywa???
Doggi zycze ci nadal takiego samopoczucia, jaka piekna fajna odmiana i oby tak juz zostalo....
asinka kochana zdrowiej!!!
misia kochana ciekawe co u niej????
cinamon nie zapalapalm ze ty tez iwonka......wszystkiego naj i obys szybko tulila zdrowa anulke:)
katamisz mam nadzieje ze dzis dzien bedzie u ciebie lepszy.....
trasia tak mi sie przypomnialo bo pisalas ze w x-factor falszowali to cale szczescie ze tego nie ogladalam:-D
doris, dzastina, ironia w sumie troche wam zazdroszcze tego ze juz wiecie kiedy bedziecie mialy dzieciaki przy sobie....ech a mi pozostae okropne czekanie....chociaz wyliczylam ze do 10 czerwca to juz musza mi malego wyciagnac....no ale wiecie jak to jest jak czlowiek sie nastawia na te wczesniejsze terminy a ja z miesiaczki mam na piatek a tu ani widu ani slychu....

hmm nie jestem pierwsza cinamon mie juz uprzedzila:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry Brzuchatki! [i nie tylko ;-)] :-)

Melduję, że randka udała się nam wczoraj znakomicie, film super, chociaż nie jestem fanką 3D - no ale K. nie był wcześniej na takim seansie, a poza tym tylko tak grali "Piratów". Synuś olał temat i tylko kilka razy lekko sie poruszył, a potem poszedł spać - nie to, co w 20-którymś tygodniu, kiedy szalał w brzuszku w kinie - teraz się już chyba przyzwyczaił do hałasu - jak matka czasem wydrze mordę, to później tacy "Piraci" wrażenia nie robią ;-)

Witam się z Wami :)

U mnie nocka przespana - wyjątkowa.Mimo iż pies obudził mnie przed 6 to czuję się naprawdę wyspana jak nigdy:)I jakoś tak pozytywnym nastrojem rozpoczynam ten dzień.

Marta widzę ,że u Ciebie także dzisiaj pozytywniej dzień się rozpoczął:)Trzymam kciuki za udaną wizytę i za Norberta aby jak najszybciej chciał opuścić Twój domek bo ile może tam siedzieć...No i gratuluję tego 40 tc.U mnie też zaraz rozpocznie się 40...a małej się jakby przestało śpieszyć:/

cinamon witaj:)

Ja też zmykam do przedszkola a póżniej podjade do
lumpka i wracam do Was:*

Cześć zolzik :*
hehe rozbawił mnie ten tekst do łez "jak matka wydrze mordę to "piraci" nie robią wrażenia" :-D
Hehe coś w tym jest skoro kiedyś go hałas ruszał a teraz śpi:)Nie martw się ja swoją córeczkę też skutecznie oswajałam z moją" rozdartą mordką" co by się pózniej matki własnej nie bała:p

Ostatnia edycja:
I ja się witam z rana :-)
Ja dziś nie wyspana, obudziłam się o 1 i tak do trzeciej przewracałam się z boku na bok, póżniej chyba zasnęłam, ale o 6 pobudka znowu i już wstałam.. Nie lubie takich nocy.. Mój net dziś jakby przyspieszył, to chyba wynagrodzenie za wczoraj ;-)
Zołza zawiodłaś mnie, tak liczyłam na to, że w tym kinie urodzisz... :no:
Katamisz, Cinamon, Marta i z Wami się witam :-)
Wyczytałam właśnie, że dziś będziemy mieć kolejna dziewczynkę :-) Jak fajnie... Polkajka KCIUKASKI :-)

Witajcie porannie;-)

Widzę ze wcześnie wstajecie i pierwsze kroki to wejście BB.

Dobrze Marta ze sprawdzilas CINAMON, dzięki temu moge przyłączyć sie do życzeń.

CINAMON spóźnione ale szczere, wszystko czego pragniesz niech sie stanie, zdrowka, szybkiego jak najmniej bolesnego porodu.:-)

ZOLZIK fajnie ze sie oderwalas od codzienności, ja to chyba na emeryturze zalicze kino.

KATAMISZ a ty to musisz od rana już biegać??? Może czas troszke poleniuchowac??? Odpocznij, whkorzystaj czas kiedy jesteś sama w domu.

SAFFI witaj, może w ciagu dnia uda ci sie złapać porządny sen.

Ja tez dzisiaj mało kumata, ale Franio nadal goraczkuje, wymiotuje i poplakuje. Czekam aż M ucieknie z pracy to wtedy pojedziemy do CZD może tam znajda przyczyne jego dolegliwości.
Chyba już nie mam siły w moim stanie i z tymi przypadlosciami dostawać na noc sama z chorym dzieckiem; on mi płacze a ja nawet nie moge go ponosić, oj, oj to wszystko jest nie tak...:-(

Ostatnia edycja:
Witajcie z ranka :-)

Polkajka kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&& oby wszystko było dobrze :-)

ja dzisiaj nawet sie czuje ok nocka w porządku, brzuch tak mi sie obniżył ze jak nawet najedzona sie położę to zero zgagi :-)

cinamon, marta, zołza, katamisz, saffi, Agata witajcie :-) ja dzis bez kawki ale z herbatką z lisci malin :-)

Witam się i ja:-)

U mnie też nocka przespana:-)Siku było może ze dwa razy tylko.

Tak wogóle to jakoś słabo nam te porody idą,tyle z nas się szkowało na maja ,a tu już koncówka a nasza lista tak mało zapełniona.Może cos sie ruszy bardziej w przyszłym tygodniu.
Ja cosik mam przeczucie że będę przeterminowana.Koleżanka która miała termin na 15 maja jeszcze chodzi w dwupaku :-(i mnie jakiś dołek z tego powodu ogarnął i głupie myśli.

marta ty finiszujesz .:-).....gratulacje
zołza tekst z rozdartą mordą mnie rozbawił:-D:-D:-D

ale jaja...wypilam te kawe i oczy na chwile zamknelam i obudzilo mnie jak chrapnelam:-D mam jedna przegrode troche krzywa i czasami wlasnie mi sie to zdarza:zawstydzona/y:
dobrze ze sama nie jestem z ta "rozdarta morda":-D i widze ze oraz czesciej wlasnie klocimy sie z dominiska bo ona taka sama charakterna jak ja, tylko K ma do niej cierpliwosc-skad w tym czlowieku tyle spokoju??? no wstaje juz bo zaraz znowu przysne

reklama
dziendoberek
ale mi mlody pospal... szok normalnie ;-) Ledwo do przedszkola przed sniadankiem zdazylismy ;-)
ide sniadanko sobie jakies zrobic i kawuuuuusie :-)
Dzis wizytaaaaaa juz sie doczekac nie moge co mi powie ;-)

Do góry