marta24 nakręciłam ale nagranie głosowe i teraz słucham
tak serduszko pukla szybko,że mąż zdziwiony jak do mnie doszedł,nie mógł uwierzyć,że to tak szybko bije
przed snem słuchałam nagrania i kiedyś synkowi pokaże
....
polecam więc na przyszłość dla kazdej z Was by sobie nagrały
....
daisy hihi..wiesz więc co mam na co dzień..niezależnie od tego czy mąż zmęczony czy nie,na to zawsze ma siłe:-)haha..ale teraz odpuszczam z brzuszkiem,zwlaszcza wczoraj jak się upewniłam,ze cokolwiek ze zbliżen może przyspieszyć...poczekam jeszcze;-)
...wstaw suwaczek co do Twojej dzidzi;-) a co do wakacji,to myślę,że jak synuś będzie zdrowy i all będzie ok to moze sierpien-wrzesien na dłuższy weekend nad morze wyskoczymy...a za rok -już z rocznym maluchem-to można dalej gdzieś ruszyć, bo co roku gdzieś ruszamy,więc wszystko przed nami;-):-)
Doris- widze,że też mialas ktg wczoraj..ja na 15h bylam..mam nadzieje,że Twoj zapis równie rewelacyjny jak mój;-)
i zazdroszcze Ci,że juz tylko 10dni od dzis
bo ja mam 15go do spzitala i cc na 16go...chybaze szybciej Maluszke bedzie sie pchał..a tego nikt nie wie,jak duży płód...
Madziolka,mam nadzieje,że dzis z rączka lepiej...ale musiało Cie boleć:-(ja za każdym razem jak prasuję-teraz w ciązy zwłaszcza-to myśl,ę"uważaj by się nie poparzyć"choc tego nie da się uniknąć czasem ....:-
-( a co do męża w spzitalu to myslę,że zdecydowanie Iza ma racje -w domu bardziej Ci się przyda męzus...mnie też będą trzymać 4 dobry a na 5ta wypuszczają jak all bedzie oki....choć już nie ma możliwości prywatnej położnej ja się dogadałam z jedną z położnych właśnie,że będzie"dla mnie" bo po CC nie bede w stanie sama wstac do dziecka a słyszałam,ze pierwsza dobe to pomagają a pózniej trzeba sobie radzić samemu..wiadomo czasem pomogą ale nie za każdym razem,więc jelsi masz taką możliwosc jak ja to polecam! ja rozmawiałam z dziewczynami,które wlasnie byly po CC i mi tak doradziły stąd takie moje nastawienie....będę mieć polożna,któa pracuje w tym spzitalu gdzie rodzą-jest polecona-i jesli nie bedzie miałą duzyru to sobie zamieni,zeby było,że jest!i już jestem spokojniejsza,ze poda mi ktos"bez łaski"-bo róznie to bywa-Maluszka do karmienia czy zmiany pieluszki
Traschka polecam klapki na takie upały..ja tez juz nie moge nosic nawet balerinek :-(i super z lekarką.to bardzo ważne:-)
Polkajka-trzymam kciuki!!!!!mam nadzieję, ze szybciutko wrócisz do formy..ja też mam CC i staram sie myslec pozytywnie!!!!jestem z Toba!!!
Mamusia ja uzywam od poczatku ciąży Pharmaceris(foliacti,zapobiegający rozstepom) i jestem bardzo zadowlona,bo zero roztepow,skora gldaka i zadnych naciagnieć czy swędzenia..na allegro zobacz bo najtaniej wychodzi..w aptece drozej bo ok 35zł a na allegro ostatnio kupiłam za 21zł..a tak naprawdę, to kązda z nas ma inną skórę i trzeba dopasowac krem do siebie
zeberko bądz dzielna, trzymam &&&&&&&&&&
ivonka 90/40???czy na 140..bo chyba coś nietak!!!
aestima super,ze juz w domku!widzisz.jak szybko zleciało!!teraz duzo zdrówka dla Mieszka i trzymajcie się cało!!!!
asinko mi bardzo woda z solą pomogła jak miaąłm chore gardló.tylko trzeba systematycznie..paskudne ale działa
..czytam i czytam i końca nie widać:-);-)
ile jeszcze stron???
Doggi ale się wzruszyłam...az mi łezki poleciały... to piekne
Dziś jak urządzałam pokoik małej do końca, robiłam tez ostatnie pranie i mój stary miał za zadanie je wywiesic i przyszedl do mnie taki wzruszony i widac rozanielony i mówi "Mała, ja chce już naszą małą, jak zobaczyłem te malusie ubranka i tycie skarpetusie to mnie tak strzeliło... JA BĘDĘ TATUSIEM"
uporałam się :-);-)
idę do swoich kwiatków...dalej je dopieścić;-)poustawiać..ale dzis upał!!!!!