reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

traschka ja za kierownicą o dziwo bez problemu daję radę, jestem w pełni skupiona, ale tak ogólnie jakby się zastanowić to ostatnie dni to jakaś porażka - codziennie uszkodzę siebie albo coś w domu - od soboty już dwa talerze poszły, jakaś figurka, zdarta noga o szafkę, która tak nagle wyrosła przede mną no i dzisiaj ta ręka - zgroza...

Ja uciekam bo chyba właśnie mężuś podjechał na parking :)
Do jutra, miłej i spokojnej nocki wszystkim brzuszkom :)
Pa pa pa

reklama
melduje że jestem i poczytałam co u was, ale sił na odpisywanie nie mam.
Mieliśmy akcję z kotkami- wspominałam że mamy dwie stare i dwa malutkie- i dzis te młode zniknęły :szok:, szukaliśmy je pół dnia aż mój M. wrócił z pracy i je znalazł :-)
no ale akcja sie powtarzała bo cały czas jedna kotka je wynosiła w tamto nowe miejsce... no to ja je trzymałam i głaskałam a M. organizował w kurniku (od drugiej strony) nowe lokum dla nich. I trzeba było je tam przenieść. No ale po trudach i znojach sie udało :-)
kotki zaakceptowały nowe lokum i poszły spać a ja wykończona tą akcją do domciu...
taki to miałam dzień....

Madziolka - nie martw się, ta niezdarność mi się też coraz częściej zdarza i ponoć to w ostatnim miesiącu jest normalne ;-)

Kati - no to niezły dzionek miałaś, co za uparciuchy z tych Twoich kociaków ale całe szczęście zaakceptowały nową miejscówkę :tak:

polkajka czekamy na wiesci wobec tego i dzielna z Ciebie dziewczyna, ani raz sie nie skarzyłas ze cos ci dolega, a z tego co piszesz to łatwo tez ci nie było
Aestima swietnie ze juz w domku jestescie, wielkie caluski dla Mieszka
Doris mamy termin cc ustalony na ten sam dzien

Doczytałam Wasze posty, ale uciekam spać i przepraszam, że nie każdej odpiszę...

Doggi - obyś się tak rewelacyjnie czuła do końca ciąży :-)
Aestima - ciesze się, że jesteście już w komplecie w domku.
Doris - świetnie, że znasz tę magiczną datę...

Dobrej nocki :*

właśnie miałam iść spać ale coś mnie naszło i poszłam upichcić zapiekankę makaronową z szynką zapiekaną z serem, jak bym tego nie zjadła to chyba bym nie zasnęła :-D

Ddaaiissyy witaj w klubie czerwcowych mamuś.

IWONKO wszystkiego najlepszego, szybkiego, bezbolesnego porodu, samych słonecznych i szczęśliwych dni.

POLKAJKA kciuki za jutro&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pora spać, bo jutro ciężki dzień. Dobranoc; śpijcie spokojnie i wygodnie.

reklama
Do góry