reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Czesc wam :)

Melduję się , ze zyje... internet ma jakies fochy i se dziala raz na sto lat stąd moja nieobecnośc... poza tym mo stary ma wreszcie wolne i sobie szlajamy sie po dzielni ;) :p

Poza tym... Good lord... Myślałam że nie doczekam takiej chwili jak dziś !! Od 3 tyg boli boli boli. Skurcze, skurcze, skurcze itd itp A dziś.... Matko czuję się BOSKO !! Nic mnie nie boli, skurcze nieobecne, a jak się pojawiają to bezbolesne... nawet nie bolą kopniaki małej :) Która w sumie tylko mi giraski wypycha, które tak wyraźnie się odznaczają, że można by złapac ją za te malusie stópki :)

Dziś jak urządzałam pokoik małej do końca, robiłam tez ostatnie pranie i mój stary miał za zadanie je wywiesic i przyszedl do mnie taki wzruszony i widac rozanielony i mówi "Mała, ja chce już naszą małą, jak zobaczyłem te malusie ubranka i tycie skarpetusie to mnie tak strzeliło... JA BĘDĘ TATUSIEM" ehhh ta moja śpiąca królewna- mąż, szybko się zorientowal że tatką będzie :) Słodzizna :)
Aestima strasznie się cieszę, że już w domku :) Mały teraz pewnie przestanie byc aniołkiem :)
Doris dziękuję za pamięc ;) I tak jak pisałam, super wieści od Ciebie :) Ciesze się razem z Tobą, że już wiesz kiedy utulisz maluchną swoją :) I to już tak niedługooo :)
Misialinka 3mam kciuki za Ciebie!! Oby nie meczyli Cię w tym szpitalu zbyt długo, i żebyś już mogła utulic swoją maleńką :)
asinka, bidulo a co Tobie się dzieje? Jakieś przeziębienie, cuś?

To tyle ile ogarnęłam i zapamiętałam, nie jestem ws tanie prawdopodobnie nadrobic prawie 2 dni :(

Ale czuję się kwitnąco i jest super :) Z takim samopoczuciem psychicznym i fizycznym mogę do termninu czekac :D

Doggi, to cieszę się bardzo,że u Ciebie dzisiaj w końcu dobrze :-) Pewnie aż lepiej się żyje... Twój Mężulek to ładnie się obudził ;-):-D Ale mój Sz. też ma takie przebłyski, że gada do brzucha, żeby Tymek już wychodził... Słodkie to :-)
A widzisz, mnie to co chwila coś bierze :dry: Teraz jakieś kaszle mnie męczą, że aż mnie żebra już od kaszlu bolą... Oby szybko przeszło.

Hej dziewuszki

Wpadłam zobaczyć czy są jakieś wieści od Misi ale jak widzę nadal czekamy.

Mam dzisiaj ciężki dzień i kompletnie rozbita jestem...podczytuję Was ale nie mam siły odpisywać wszystkim:-( Wybaczcie moją niedyspozycję

Powiem tylko ,że bardzo się cieszę ,że Aestima z Mieszkiem już w domku:)

Nadal mocno trzymam kciuki za dziewczynki nasze które są w szpitalu Misia, Zebrra kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&

asinka no to super że nic poważnego się nie dzieje :)

Doggi no to oby takie samopoczucie się utrzymało aż do porodu, życzę Ci tego bardzo :)

Ciekawa jestem bardzo jak tam Misialina, oby szybko się nią zajęli i już miała Malwinkę ze sobą, czekamy na wieści :)

A moja ręka już nie boli, znieczuliłam się maścią na oparzenia i będę żyć :)

Katamisz...napisałam nad twoim postem co u Misialiny :-). I do Ciebie też juz miałam pisać smska, bo się cały dzień nie odzywasz!!!! Proszę się poprawić!

reklama
Dzięki Doris :*
Obiecuję ,że jak coś się będzie działo napiszę Ci eska.

Ja dalej w dwupaku opuchnięta jak słonik...:-(

Do góry