reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Aestima...witaj, dobrze że już w domku jesteście znowu!!!!!! Mieszko juz mniej śpi????
Polkajka....to już jutro??? Super!!! Trzymam kciuki !!!!

Ja wróciłam z KTG, wszystko dobrze, teraz mam wizytę i ktg 1.06 no i w szpitalu mam się stawić........2 czerwca a cc będzie 3 czerwca. Więc zaczynam odliczanie :-). Jeszcze 11 dni :-) i Julcia będzie z nami z tej strony brzuszka.

Ostatnia edycja:
reklama
Czy któraś wie co z naszą Doggi????

edit: Już wiem, bo wysłałam jej sms. :-) Więc jak na razie wszystko u niej dobrze, nawet pisze, że pierwszy raz od 3 tygodni czuje się kwitnąco. Niestety nie ma dostępu do neta.

Ostatnia edycja:
Wróciłam od lekarza i na szczęście, to nic poważnego. Powiedziała,że póki nie mam gorączki, to żadnych antybiotyków mi nie daje. Dostałam tylko Rutinoscorbin i mam płukać gardło solą. Oskrzela i płuca czyste :-) Jutro czeka mnie ostatnia wizyta u kardiologa, ale najlepsze jest to,że nie wiem, o której mnie przyjmie, bo ostatnia wizyta mi przepadła jak byłam w szpitalu, a teraz mam mnie przyjąć pomiędzy pacjentami :dry:
Doris super,że już wiesz kiedy zobaczysz Julcie. Nam pozostaje czekać...

Aestima - cieszę się ogromnie że już Mieszko jest w domku, teraz tylko się cieszyć :D

Doris - ale masz fajnie że znasz tą magiczną datę :D dziewczynka bliźniak to fajniutka laska ja wiem coś o tym bo sama jestem z początku czerwca he he :tak:

Oj Mamusia nie zawsze :-p Moja siostra jest z 4 czerwca, a to taki głupi człowiek :-p
Aestima ja również cieszę się, że już jesteście wszyscy razem w domku. oby teraz już było bez żadnych "przebojów" :-) Trzymam mocno kciuki &&&&&&&

Aestima zapewne odetchnęłaś z ulga, że Mieszko wrócił do domu! Miło to czytać! Teraz już na pewno wszystko będzie tak, jak powinno! A jak karmienie i spanie? Dajecie radę? Laktacja trzyma się dobrze?? ;-)

reklama
Do góry