traschka
Mama Marysi
katamisz u mnie jest tak, że ginka powiedziała, że jesli akcja sama się nie rozkreci do terminu to 4 czerwca mam się zgłosić na oddział i mam tam zostać na obserwacji ze wzgledu na podwyższone ciśnienie. Ale skierowania mi nie dała i już mi nie da więc nie bardzo wiem co z tym fantem zrobić. Może uda się wcześniej a jak nie to do niej zadzwonię i zapytam. Może ten drugi lekarz do którego czasem zaglądam mi wypisze to skierowanie, on tez pracuje w tym szpitalu.
Saffi do porodu skierowania nie potrzebujemy, ale na takie przyjęcie na patologię raczej tak.
kati fajnie ci, też bym zjadłą burito!
w ogóle mam dziś fatalny nastrój, jak widać pewnie. Wszystko, ale to absolutnie wszystko mnie wkurza. Mąż, kot, kurz, tv, nawet laptop że za wolno chodzi. Czuję się jak przed okresem, heh gdzie te czasy... M. pojechał do teściów na obiad ale ja nie miałam siły. Siedzę sama i mi tak smutno A jeszcze wiecorem mamy iść do znajomych. DUpa, jak mi się nie chce(((
Saffi do porodu skierowania nie potrzebujemy, ale na takie przyjęcie na patologię raczej tak.
kati fajnie ci, też bym zjadłą burito!
w ogóle mam dziś fatalny nastrój, jak widać pewnie. Wszystko, ale to absolutnie wszystko mnie wkurza. Mąż, kot, kurz, tv, nawet laptop że za wolno chodzi. Czuję się jak przed okresem, heh gdzie te czasy... M. pojechał do teściów na obiad ale ja nie miałam siły. Siedzę sama i mi tak smutno A jeszcze wiecorem mamy iść do znajomych. DUpa, jak mi się nie chce(((