reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

katamisz - a to ze czuje sie jak słonica to też mam hehe :)) ale chec zobaczenia Benia po drugiej stronie jest większa :-)

ledwo dycham tak duszno :(

reklama
Elo moje miłe, aleee dziś pospałam, zaraz poczytam co tam u Was, ale musz najpierw coś przegryźć, może jabłko:)

See you!

Ironia, roz****łaś mnie tym tekstem :rofl2: A mój mąż twierdzi, że to ja o wszystkim piszę na bb ;-) :-D

Izuś, finansowy aspekt niepalenia chyba tylko może mnie powstrzymać od powrotu do kopcenia.

Marta6nz, ja mam jeszcze porcję ciuszków do poprasowania, ale pomijając aspekt niechęci i bólu kręgosłupa, po prostu w takim upale nie włączę żelazka za cholerę :-p

A co do emerytów - w większości przypadków udają, że nie widzą - naprawdę.

Larvuniu,
zdolną masz koleżankę jak cholera! Cudo! :-)

Mrsmoon, Tatuś na to liczy ;-)

Madzioolka, a ja miałam spięcie z emerytem właśnie w rossmannie ;-) gorąco było, ale obyło się bez rozlewu krwi ;-)

Agatek, heh, dzięki dziecku kolegi nie palisz - fajnie tak ;-)

Silva, heeeej :-) Zjedz śniadanko, co byś siły miała do czytania ;-)

larvunia tylko widzisz te z allegro czapeczki wydają się być wydziergane z innej wełny(takiej gryzącej) a te twoje chyba milutkie są co??

ironia tak zachęcasz do tego seksu ,że zaraz sama zbudzę męża na jakiś numerek :p

Doris ja też nie potrafię piec ciast ale muszę się przemóc bo wolę takie domowego wypieku.Też zaraz uciekam na zakupy jakieś.Miłego dnia :*

larvunia moja babcia to ona ciągle coś robi z takich ubranek i ja jej nawet nie prosiłam,sama mnie poinformowała,ze już dla naszego malucha się robi;-)ale dzieki za linka...super te czapusie:-)chyba wydrukuje i babci podesle;-)

katamisz a nawet nie zwrocilam uwagi na te welne ;-)
no sa milusie te moje, jeszcze wyplukalam w plynie do pl. tkanin dzieciowym i wogole sa juz czadowe :-) Juz sie nie moge doczekac mojej Misi w tym :-)

Marta6 no extra jak cos Ci wydzierga babcia :tak: ja lubie takie ciuszki, tzn szkraby w takich ciuszkach

larvunia wrzucisz nam foto Misi w tym kompleciku!!A tam masz jeszcze piękną opaskę...:szok: super!! Te z allegro wydają się być mniej super bo gryzące-widzę po wełnie ,że będą gryzły.

Ja zmykam laski bo to BB to niezły Pożeracz czasu jest a wszystko przez Was :-p Opanujcie się trochę i piszcie mniej dzisiaj plissssssssssssssss....:*:*
Do wieczorka:)

reklama
Larvunia - cuda :-) Gratki dla koleżanki!!!
Katamisz- mój mąż przywiózł swój rower i już trzy razy byli na takiej dalszej wycieczce rowerami :-) Właśnie muszę zmobilizować męża o jazdę do serwisu Forda, żeby relingi zamontować i kupić bagażnik na rowery (taki na dach). Tak sobie pomyślałam, że jak mała będzie, to wrzucimy rowery na auto, stelaż od wózka do bagażnika i heja na spacer gdzieś, gdzie cicho i pospacerować z dzieckiem będzie można i oni by sobie pojeżdzili. Najcenniejszy jest ten czas wspólnie spędzony :-)
Agata - bravo za determinację! Najwyraźniej to palenie papierosów nie było Ci aż tak potrzebne :-)
Madziolnka - raz stanęłam do takiej kasy, gdzie przede mną były dwie osoby. Pan, który stał przede mną spytał, dlaczego tutaj stoję? Domyśliłam się o co mu chodzi i powiedziałam, że jeśli ma na myśli, że powinnam stanąć do kasy uprzywilejowanej to go rozczaruję, że tam też trzeba stać w kolejce. Pan zrobił wielkie oczy i zapytał: po co w takim razie robią takie kasy??? No właśnie... ja już nie wnikam. Tak jak piszecie - prawo mamy takie a ludzie... no cóż, nic dodać nic ująć na temat zachowania ludzi...
Dagamit - rozumiem Cię doskonale z tym odczuciem w stostunku do młodych matek, czy kobiet ciężarnych. Niestety każda z nas, która straciła swoje dziecię musiała tak naprawdę poradzić sobie z tym wszystkim sama. Najważniejsze, żeby teraz było to jedynie przykrym wspomnieniem :*
Dubeltówka - &&&&&&&&&&&&& za wizytę!

Do góry