reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Marta Majowe dzieciaczki są super ale jednak chciałabym chociaż ze 2 tygodnie jeszcze wytrzymać . No chyba że lekarz powie że Anulka już może wychodzić ! I tak wolę urodzić wcześniej niż przenosić bo to jest dopiero straszne!
Ironia mój m prawie się wczoraj popłakał jak powiedziałam że miałam skurcze i ze lepiej zaczekać ze 2 tygodnie!

reklama
Witajcie, też myślałam, że jakieś nowe maleństwo po nocy powitamy, a tu klops...
Zolzik może jak urodzisz w kinie to Edgar będzie miał wejścia ze free?;-)
trasia podziwiam, ja w połowie spaceru bym chyba urodziła...mnie najbardziej w spacerach przeszkadza ból w kroczu, te prądy słynne, cały czas mam nadzieję, że to szyjka
cinamon, dubeltówka &&&&&&&&& za wizytę!!!
Aestima &&&&&&&&& za Waszą trójkę - dacie radę!!!
co do uzależnień, to u mnie na 1. mejscu czekolada - nadrabiam póki jeszcze mogę;-)
AgatkoT przyjmą na pewno, masz tydzień na dostarczenie
larvunia ale cuda!!!!:szok:

Larvunia ale ślicznosci!!! :-) A gdzie tego królika wyczaiłaś? Byłam wczoraj w tesco i nie widziałam - na dziecięcym??
nie wiem czy u was takie samo ulozenie w tesco maja... ale...
z jednej strony dla bobasow niebieskie dla chlopcow maja a z drugiej rozowe dla dziewczynek dla bobasow... no i tak w dziale bobasow rozowych byl :tak:;-)

Larvunia śliczności, talent ogromny ma ta Twoja koleżanka. A króliczek też mi sie bardzo podoba, chyba sie tez do Tesco wybiorę.

Larvunia - piękne rzeczy, naprawde zdolną i dobrą masz tą koleżankę ;)

cinamon, dubeltówka
- kciki za wizyty &&&&&&&

ja miałam wczoraj przed snem dziwne bóle właściwie cięzko je opisać, to tak jakby ktoś mi w kuciape wsadził igłe i zaczoł głęboko nakuwać, nieprzyjemne to było niepowiem ale trwało krótko, pewnie cusik mi się z szynką dzieje bo takiego uczucia to jeszcze nie miałam

Dzień dobry wszystkim Brzuszkom :)
Przepraszam ale chyba nie dam rady nadrobić w takim tempie piszecie.

Widzę że temat ciasta rabarbarowego na tapecie - ja mam zamiar dzisiaj zrobić o ile siły pozwolą - wczoraj poszalałam trochę za bardzo i mało nie padłam na twarz, dzisiaj nie jest lepiej - nogi mi ważą chyba tonę, kręgosłup strzela i boli niemiłosiernie i w ogóle czuje się jak słoń a temp 30 stopni cale mi nie pomaga - matko jak przetrwać takie upały w tym ociężałym stanie... ???

Co do kolejek i ustępowania miejsca - też się nie umiem pchać, w marketach wybieram takie kasy przy których jest najmniej ludzi żeby stać jak najkrócej, z uprzywilejowanej nie skorzystałam ani razu; jedynie w rossmanie zawsze kasjerki mnie wołają z końca kolejki co jest bardzo miłe, widać taka polityka firmy i brawa za to :)

larvunia śliczne te ciuszki, ma koleżanka talent, najbardziej słodziaszne są chyba buciki :):):) a taka przytulankę to też Majeczce naszej kupiliśmy, tez nie mogłam się oprzeć :)

Miłego dnia i dobrego samopoczucia wszystkim życzę :)
Uciekam poleżeć i zebrać siły fizyczne i psychiczne bo za godzinę jadę z teściem szafkę do łazienki odebrać i jak pomyślę o wyjściu na ten skwar to aż mnie ciarki przechodzą...
Baju :)

Do kompletu brakuje nam DOGGI i ANAPI, AESTIMA jest z nami myślami zapewne.

Tak sobie myśle ze ja palenie rzucilam całkiem nieświadomie, byłam w pracy i już miałam wychodzić jak kolega zaczął krzyczeć ze rodzi mu sie dziecko a on ma dzisiaj dyżur, wiec mówie Maciek lec do domu ja zostane na dyżurze za ciebie. Wieczorem skończyły mi sie papierosy, a dziewczyny niepalace wiec musiałam wytrzymać do rana, jakoś po drodze do domu nie robiłam zakupów wiec papierosów tez nie. U nas w domu i tak nie palilismy tylko na dworze, jakoś dzień minął i tak zakończyło sie moje palenie. A jak przestałam palić to kawa tez już nie miała takiego smaku. I tak trwam w czystości od używek sześć lat. Alkohol tylko piwo i wino słodkie musujace lubie ale musi być jakaś okazja, święto; za to moim nałogiem sa słodycze, czekolady mleczne, batonik Bajeczny i chipsy moge jeść na śniadanie, obiad i kolacje; dlatego teraz tak cierpie przez ta cukrzyce. No to tyle o moich nalogach.

Iza co do wróżki zębuszki to jeszcze sporo zębów przed nami masz rację :) Mojemu Igorowi wczoraj wypadł 5 ząb ale go gdzieś w przedszkolu zgubił biedak:-( No a co do prezentu poszpitalnego to jasne ,że nie prezent najważniejszy tylko to aby dziecko nie czuło się na bocznym planie.Ale strasznie chciałam aby dodatkowo ucieszył się z zabawki bo to takie miłe będzie.No i na dzień dziecka też coś trzeba będzie mu kupić...Mój mąż też bardzo aktywnie spędza czas z synem.Wczoraj np byli razem na wycieczce rowerowej sami (obydwoje na rowerach)pokonali dystans ok 5 km w jedną czyli 10 w dwie strony i powiem Ci ,że byłam w szoku!!Mój Igor który jeszcze 2 tygodnie temu bał się wsiąść na rower pojechał tak daleko?? w dodatku przez miasto jakiś odcinek drogi...Jak wrócił wskoczył pod prysznic i padł bidulek jak Pluto!!!!

ironia podziwiam Cię kobieto ja czuję się jak słonica i nie wyobrażam sobie jakiegoś aktywnego seksiku teraz...przeraża mnie to troszkę.

dagamit a może i ja sprawdzę ten Twój przepis na kruche ciasto z rabarbarem:)

larvuniu piękne te rzeczy od koleżanki!!!!!!!!!!!Te butki i czapunia najcudniejsze!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
larvunia no nie powiem-zdolniacha z twojej kolezanki..moja babcia robi takie cuda i powiem szczerze,ze dla jej prawnuczek to są super ubranka a ostatnio powiedziała mi,ze dla mojego synka cos robi a ja mowie babciu dla malego nie rob bo on jakis duzy i nie wiem kiedy ponosi itd,a tak naprawde zastanawialm sie co moze chlopiec nosic w takim stylu:confused:
mamusia ja czuje juz od jakiegos czasu w ciagu dnia kilka razy jakby zaćmi igiełką włansie na dole...wczoraj popoludniu mialam chyba z 5takich pokluwan w roznych odstepach czasowych..to są chyba te skurcze Skurcze przepowiadaj

reklama
Wstałam :-) otworzyłam drugie oko, wykapałam się i zjadłam sniadanko. Zaraz jadę do miasta po truskawki i poszukam gdzieś ciasta rabarbarowego, bo ja ciast piec nie umiem. Poza tym stanie w kuchni mnie ostatnio wykańcza więc idę na łatwiznę.
Mój M dziś ma wolne więc rzedziej będę zaglądać.
Trzymam za wszystkie kciuki i miłego, słonecznego dnia życzę!!!!

Do góry