dzień dobry Kochane:-)
miło mi czytać,że u niektórych nocka OK bo u mnie to już standard 1godz/wc. jakby ktoś z zegarkiem w ręku mnie budził:-(
biodra i ten nieszczęsny krok rwie jak cholercia:-(i brzuszek kłuje dziwnie..to tylko w nocy tak z tym brzuszkiem-nie wiem czemu:-(
zamierzam dziś poprasować przedostatnia partię cisuzków,więc wszystkie brzuszki przy żelazku łączmy się:-)
zazdroszczę spacerków tym co mogą,bo mi lekarz już zabronił przez miekką szyjkę i duży płód:-(tak samo nie kazał nic w domu sporzatać i robić..ale jak tu bezczynnie lezeć..nie umię tak:-(
senata Ty chyba spać nie możesz bo taka wczesna godz.posta
i ta reklama darmowa kawy..hihi teraz powinni Cię zatrudnić w reklamie:-)
cinamonku &&&&&&&&&& i nie martw się o nic...przez to,że mój synuś o te 3tyg.wiekszy mogę właśnie szybciej rodzić,ale wcale to mnie nie cieszy,bo nie wiem czego się spodziewać
ale myslisz ze na 1czerwca sie nam uda??bo wczoraj o tym samym rozmawiałam z rodzicami;-)
Misia mam nadzieje,ze zdrówko szybko wróci-albo te alergie cholerne szybko miną...trzymaj się cało i zdrowo
asinka uważaj na siebie jak Cię takie skurcze łapią..żadne spacery tylko ławeczka najlepiej
zołza z tym kinem to uwazaj..dobrze ze napisałas ze "masz nadzieje";-)ja bym się już nie odważyło na kino,ale przecież do odważnych świat należy
;-)a jak widzisz zajętą ławkę+emeryci to stań obok i tak jak oni
ostękaj,porób miny i z nogi na noge...zobaczysz jaka będzie ich reakcja
Izabelko pozytywne fluidy dla Ciebie..no stresssss;-)a z tymi kolejkami i wrednymi ludzmi to tak trzymaj!!!ja tez tak sie staram bo chamstwo innych nie zna granic!!!
agataR ja w czasie ciąży wypiłam moze 3 razy mleko z kawą..jakoś mnie nie ciągnie...ale rozmyślam o innych używkach typu jakieś dobrodziejstwo dla brzuszka,żeby weszło mi w nawyk
katamisz myślę,że te kopy to po tylu godzinach lezenia bezczynnie,ze nic jej nie kołysze,bo czasem sama tak odczuwam i myślę,ze to dlatego
Ivonka naszlo mnie na takie samo ciacho jak Ty cches\z zrobic bo tyle puszek z brzoswiniami mam w szafce,że chyba zrobie;-)
aaga to Ty z aparatem się wyleguj by jakieś ciekawe foto brzunia kliknąć;-)
agatka chyba lepiej miec podbite all.ale jak masz daleko to ja jako bylam kiedys na IP to mialam 7dni na dostarczenie podbitej ksiazeczki
baska1 mało Cie tu widzę,więc witam sie serdecznie;-)
dagamit ja tez mam ostatni kawałeczek bo reszte mąż zawinął do pracy i wczoraj zawiozłam do rodziców,wiec smacznego kochana;-)
ironia szacuneczek dla was
;-):-)teraz Ty nastepna w kolejce na porodówke
tyle naklikałyscie,ze tak juz zgłodniałam...ale chciałam chociąz po troszku odp.;-)i chyba mi się udało...
ide zjesc sniadanko i przywitac sie ze słonkiem za oknem;-)