Izka ja już od jakiegoś czasu robię tak że podchodzę do kasy mimo kolejki i nie zwracam uwagi na całą resztę ludzi
Tak jak opisałaś mina ich jest bezcenna
Dagamit tylko nie szalej z tymi oknami
Żebyś udaru od słońca nie dostała. !!!!Bo straaaasznie gorąco jest!
Katamisz faktycznie dla 7 letniego chłopca Ta gra będzie idealnym prezentem!
Misia będzie wszystko dobrze. I z tym niezainteresowaniem ze strony rodziny się nie martw! U mnie całkiem podobnie albo nawet gorzej !
Aga Ja nie wyobrażam sobie jak dajesz radę ! Mi jest cięzko z jedną gwiazdą w brzuchu ale Tobie musi byc naprawdę ciężko. Ale najważniejsze że dotrwałaś do takiego etapu ciąży gdzie bąbelki już całkiem bezpieczne są . Moja przyjaciółka urodziła swoje bliźniaki w 32 tygodniu i miała wtedy tak ogromny brzuch że często zastanawiałam się wtedy czy zaraz nie pęknie
Właśnie ostatnio przeczytałam że bliźniaki najczęściej rodzą się między 35 a 37 tygodniem
To życzę ci żebyś do tego 37 jeszcze wytrzymała
Zołzik no rodzenie w kinie ...wow no to widzowie mieliby niezłe kino nawiasem mówiąc
A ja zawsze chciałam urodzić w samolocie ale to nie realne bo nie latam....panicznie boje się latania!
Setanko fajnie że mąż powrócił ! jednak zawsze to lepiej kiedy ma się tą świadomość że ktoś jest obok i w razie czego zawiezie do szpitala.
Agata jesteś niezastąpiona! To mąż już na urlopie?
Trasia ja też tak ostatnio szalałam ale dzięki twoim słowom wczoraj odpoczywałam cały dzień, ba nawet mama jak wróciła z pracy zajeła się Jasiem , no i chyba stąd taka cudowna noc za mną ! Jednak odpoczynek robi swoje!
No i zapomniałam napisać że przez wasze truskawkowe wariacje musiałam rano jechać do bankomatu i na bazarek bo tak mnie naszło na truskawki że chyba bym pękła dziś bez nich. Makaron już się gotuje, do tego biały ser i truskawki ze śmietaną!!! I miłe zaskoczenie bo po 14 zł!