reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Larvunia - bardzo niegrzeczna dziewczyna jesteś :no: nieładnie, miałaś sobie dać na luzik z tymi porządkami i odpoczywać więcej, połóż się i leż kochana, mocno Cię tulę :*

reklama
Dla dziewczynki mamy Sara, a dla chlopczyka jeszcze nie mamy :p:p Mi sie podoba Aleksander i Marcel, ale Mezyk jeszcze nie jest przekonany do tych imion, a sam jeszcze nic nie wymyslil:p Strasze go ze w szpitalu podam Peter Zwei:D:D a Wy jakie macie imiona??

Larvuniu bidulko... Trzymaj się...
Danwasi witaj. Mam nadzieję, ze się szybko zaaklimatyzujesz u nas :-)
Co do imion, często w naszych suwaczkach są wpisane :-)

Dziewuszki, ja się żegnam. Wstyd się przyznać, ale jedziemy z mężem na kolację do Maca:/ jakoś tak mnie naszło :zawstydzona/y:
Buziaki i do jutra :cool2:

ja tez już po pizzy o matko zaraz padne...niech ten czosnek juz opuści :)

chyba mizianki z mężem to tylko w masce na twarzy :p Lecimy pod prysznic i odpoczywać :) będę jutro buziaki

Aestima, zobaczysz niedługo wyjdziecie na prostą z karmieniem. A Mieszko na pewno wymęczony porodem i teraz odsypia. Ściskam Was i buziaki dla Małego :)

Danwasi
, witaj i rozgość się :)

Larvunia, oj nieładnie, nieładnie, kładź się z Frutkiem i odpoczywaj.

Silva, smacznego :) Ja zaraz wciągnę lody :) A potem podobnie jak Iza - seriale :)

Chciałam zameldować, że torba prawie spakowana :) Jutro powyparzam butelki, smoczki i laktator i dopakuję. No i jeszcze jakieś ciuszki i pieluszki dla małej :)

reklama
Ja też śmigam, dziś zaczynam oglądać 2 sezon Supernatural i muszę chyba wciągnąć jakieś lody bo mi Blusia smaka narobiłaś:-D
Do jutra, czerwcówki ciekawe czy w powiększonym składzie hihihi........

Do góry