reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Misialina ja się cieszę, jakbyś sie rozpakowała, mielibysmy śliczną dziewczynkę, a ty przecież chciałaś:-)
Benjamin przed wycieczką by siostre zobaczył :-)
trzymam kciuki &&&&&&&&&7

reklama
Cześć Mamuśki :-)
A to nam Nutria niespodziankę zrobiła, super. Doczekałyśmy się pierwszej czerwcowej dziewczynki :-)
Miłego dnia :-)
No właśnie! W końcu mamy maleńką czerwcóweczkę wśród nas :):):)

Madzioolka dobrze, że już sie zabierasz za pranie, bo sił coraz mniej...
Oj tak... Zaraz wrzucam kolejną partię bo rano zdecydowanie lepiej się czuję, zwłaszcza jak sobie siepnęłam nospę :)
Ciuszki do praleczki a ja po botwinkę na targ lecę :)

Kochane mam pietra...jeszcze się tak nie bałam :p
Misialinka &&& dla Ciebie, trzymaj się dzielnie :)

Tak w ogóle to dzień dobry wszystkim, miłego dnia życzę :)
Spadam na kawusię narazie

po nocy czekam aż wstanie dzień i ja razem z nim, bo strasznie mi niewygodnie tyle godzin w łózku...co się dzieje,że niektóre z Was o świcie juz na necie siedzą....odpoczywać,bo później kiedy???

widzę,że wczoraj górowały truskawki, rabarbar i pizza :-) nie za dobrze Nam/Wam??hihihih

mnie od kilku dni przed snem pobolewa tak lekko brzuszek na dole jak na okres własnie,ale mam nadzieję,że jeszcze do czerwca synuś posiedzi:tak:właśnie sobie pomyślałam jak napisała mrsmoon, że organizm się przygotowuje;-)

mgordon zdówka dla córci i dobrego samopoczucia dla Ciebie;-)
Blusia ja też takie kłucie na szyjkę czuję w ciągu dnia...w końcu bliżej niż dalej dla każdej z nas:tak:
Anapi- trzymaj się Kochana z tymi skurczami:-)i &&&& za ginke:-)
Madziulka-oszczedzaj się a nie po nocy po marketach śmigasz..a te drugi RMUA to co mc powinien pracodawca dawac nowy.winogronka ja też wcinam-zwłaszcza ostatni m-c był pt."akcja winogrona" w przeciwienstwie do pierwszych 3 m-cy"akcja pomarańcze i grejpfruty"
Cinamon trzymaj się i super,że wyniki ok:tak:a teraz odpoczywaj bo mam miekką szyjkę i już mi lekarz zabronił takiego latania jakiego Ty doświadczasz:tak:
Asinka oby synuś jeszcze posiedział u mamusi, bo tu za wczesnie by go witać... atak poważnie to trzymam kciuki mocno zaciśnięte i Ty tak trzymaj nogi;-)mi jak mały się przewracał,to też miałam wrażenie, ze w szwach popękam na brzuchu a potem miałam głupi sen,ze brzuch miałam jak gorset sznurowany a synuś się wypychał..masakra...
Misialina- oby wszystko OK u Ciebie było...to krocze to faktycznie straszny ból...ja już mam wrażenie,że jestem w 38-39tc bo tak w nocy i po nocy boli,ze idę ledwo co na siusiu..nie stresuj się bo to napędza Maluszka.
Kati z tymi skurczami to pewnie takie przygotowujące już...trzeba mieć się na baczności;-)a przepis mam taki z przepisów tupperware bo korzystam własnie z tej miski co strzela w ciepłej wodzie by drożdze wyrosły...wiec jak nie masz takiej miski to moj przepis na nic się zda..a jest taki prosty i nie brudzi sie w około przy tym w kuchni

super wiedzieć,że nowe maluszki mamy!!!Nutria-super!!! gratulacje dla Ciebie!!!takie wieści z rana,to az chce się życ!!!:-)

...aż mi kark zdrętwiał od czytania i pisania:-pidę pranko powiesić bo takie słonko..ahhhh:-)

No zjadłam śniadanko, wysmarowałam się kremem dzieciowym z filtrem 50+ i zaraz do ogródka idę, tylko na kawałek cienia poczekam...

Misialina, trzymaj się tam dzielnie &&&& i nie ma się czego bać :-) Jakby Cię tak dzisiaj wzięło, to za niedługo zobaczysz swoją Maleńką :-)
A ja to nawet usiedzieć nie mogę :no: Tak brzuch boli i mdli mnie jak przy okresie. Kurczę pojadę po wypis i znów mnie tam zostawią :-p

Cześc dziewczynki :-)
No i od rana miłe wieści! Nutria gratulacje!! Ale fajnie, że mamy kolejne maluszki na świecie!

Misia szykujesz się?? :-D Dawaj, dawaj, bo mało dziewczynek :-)

Kati - przepis mojego rabarbarowego wrzuciłam na kulinarny!

Życzę wszystkm dużo słoneczka, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty (Agabre chyba ma mieć) i powoli będę zbierać się do mamy w odwiedzinki.
Będę Was podglądać, bo widzę, że tu sporo takich "przyczajonych" ze skurczami, więc może coś się jeszcze wydarzy ;-)

Witam się ponownie
Jeszcze pospałam trochę, ale dluuugo nie moglam zasnąć.
ALE NIESPODZIANKA!!!! NUTRIA GRATULACJE!!!!!!!
Misialina.....trzymam kciuki, może Malwinka rzeczywiście chce już wyjść.
Ja po wczorajszej wizycie i wstępnym ustaleniu teminu cc, spokojna jestem i mam nadzieję, że dotrwam i nie będę musiała szybko jechac, bo szpital w którym pracuje mój gin jest w innej miejscowości i mam tam kawalek drogi :-)

reklama
Do góry