reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
dziękiJustynka[/B] książeczka jest ważna miesiąc, kiedyś była ważna pół roku - już nie
czego ?ciesz się i tak cię to nie ominie,więc lepiej się pozytywnie nastawić.Kochane mam pietra...jeszcze się tak nie bałam
tusenfryd18
Fanka BB :)
Benjamin przed wycieczką by siostre zobaczył :-)
nie wiem czy na jego miejscu chcialoby mi sie na wycieczkę jechać
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
No właśnie! W końcu mamy maleńką czerwcóweczkę wśród nasCześć Mamuśki :-)
A to nam Nutria niespodziankę zrobiła, super. Doczekałyśmy się pierwszej czerwcowej dziewczynki :-)
Miłego dnia :-)
Oj tak... Zaraz wrzucam kolejną partię bo rano zdecydowanie lepiej się czuję, zwłaszcza jak sobie siepnęłam nospęMadzioolka dobrze, że już sie zabierasz za pranie, bo sił coraz mniej...
Ciuszki do praleczki a ja po botwinkę na targ lecę
Misialinka &&& dla Ciebie, trzymaj się dzielnieKochane mam pietra...jeszcze się tak nie bałam
Tak w ogóle to dzień dobry wszystkim, miłego dnia życzę
Spadam na kawusię narazie
Marta6nz
po nocy czekam aż wstanie dzień i ja razem z nim, bo strasznie mi niewygodnie tyle godzin w łózku...co się dzieje,że niektóre z Was o świcie juz na necie siedzą....odpoczywać,bo później kiedy???
widzę,że wczoraj górowały truskawki, rabarbar i pizza :-) nie za dobrze Nam/Wam??hihihih
mnie od kilku dni przed snem pobolewa tak lekko brzuszek na dole jak na okres własnie,ale mam nadzieję,że jeszcze do czerwca synuś posiedziwłaśnie sobie pomyślałam jak napisała mrsmoon, że organizm się przygotowuje;-)
mgordon zdówka dla córci i dobrego samopoczucia dla Ciebie;-)
Blusia ja też takie kłucie na szyjkę czuję w ciągu dnia...w końcu bliżej niż dalej dla każdej z nas
Anapi- trzymaj się Kochana z tymi skurczami:-)i &&&& za ginke:-)
Madziulka-oszczedzaj się a nie po nocy po marketach śmigasz..a te drugi RMUA to co mc powinien pracodawca dawac nowy.winogronka ja też wcinam-zwłaszcza ostatni m-c był pt."akcja winogrona" w przeciwienstwie do pierwszych 3 m-cy"akcja pomarańcze i grejpfruty"
Cinamon trzymaj się i super,że wyniki oka teraz odpoczywaj bo mam miekką szyjkę i już mi lekarz zabronił takiego latania jakiego Ty doświadczasz
Asinka oby synuś jeszcze posiedział u mamusi, bo tu za wczesnie by go witać... atak poważnie to trzymam kciuki mocno zaciśnięte i Ty tak trzymaj nogi;-)mi jak mały się przewracał,to też miałam wrażenie, ze w szwach popękam na brzuchu a potem miałam głupi sen,ze brzuch miałam jak gorset sznurowany a synuś się wypychał..masakra...
Misialina- oby wszystko OK u Ciebie było...to krocze to faktycznie straszny ból...ja już mam wrażenie,że jestem w 38-39tc bo tak w nocy i po nocy boli,ze idę ledwo co na siusiu..nie stresuj się bo to napędza Maluszka.
Kati z tymi skurczami to pewnie takie przygotowujące już...trzeba mieć się na baczności;-)a przepis mam taki z przepisów tupperware bo korzystam własnie z tej miski co strzela w ciepłej wodzie by drożdze wyrosły...wiec jak nie masz takiej miski to moj przepis na nic się zda..a jest taki prosty i nie brudzi sie w około przy tym w kuchni
super wiedzieć,że nowe maluszki mamy!!!Nutria-super!!! gratulacje dla Ciebie!!!takie wieści z rana,to az chce się życ!!!:-)
...aż mi kark zdrętwiał od czytania i pisaniaidę pranko powiesić bo takie słonko..ahhhh:-)
widzę,że wczoraj górowały truskawki, rabarbar i pizza :-) nie za dobrze Nam/Wam??hihihih
mnie od kilku dni przed snem pobolewa tak lekko brzuszek na dole jak na okres własnie,ale mam nadzieję,że jeszcze do czerwca synuś posiedziwłaśnie sobie pomyślałam jak napisała mrsmoon, że organizm się przygotowuje;-)
mgordon zdówka dla córci i dobrego samopoczucia dla Ciebie;-)
Blusia ja też takie kłucie na szyjkę czuję w ciągu dnia...w końcu bliżej niż dalej dla każdej z nas
Anapi- trzymaj się Kochana z tymi skurczami:-)i &&&& za ginke:-)
Madziulka-oszczedzaj się a nie po nocy po marketach śmigasz..a te drugi RMUA to co mc powinien pracodawca dawac nowy.winogronka ja też wcinam-zwłaszcza ostatni m-c był pt."akcja winogrona" w przeciwienstwie do pierwszych 3 m-cy"akcja pomarańcze i grejpfruty"
Cinamon trzymaj się i super,że wyniki oka teraz odpoczywaj bo mam miekką szyjkę i już mi lekarz zabronił takiego latania jakiego Ty doświadczasz
Asinka oby synuś jeszcze posiedział u mamusi, bo tu za wczesnie by go witać... atak poważnie to trzymam kciuki mocno zaciśnięte i Ty tak trzymaj nogi;-)mi jak mały się przewracał,to też miałam wrażenie, ze w szwach popękam na brzuchu a potem miałam głupi sen,ze brzuch miałam jak gorset sznurowany a synuś się wypychał..masakra...
Misialina- oby wszystko OK u Ciebie było...to krocze to faktycznie straszny ból...ja już mam wrażenie,że jestem w 38-39tc bo tak w nocy i po nocy boli,ze idę ledwo co na siusiu..nie stresuj się bo to napędza Maluszka.
Kati z tymi skurczami to pewnie takie przygotowujące już...trzeba mieć się na baczności;-)a przepis mam taki z przepisów tupperware bo korzystam własnie z tej miski co strzela w ciepłej wodzie by drożdze wyrosły...wiec jak nie masz takiej miski to moj przepis na nic się zda..a jest taki prosty i nie brudzi sie w około przy tym w kuchni
super wiedzieć,że nowe maluszki mamy!!!Nutria-super!!! gratulacje dla Ciebie!!!takie wieści z rana,to az chce się życ!!!:-)
...aż mi kark zdrętwiał od czytania i pisaniaidę pranko powiesić bo takie słonko..ahhhh:-)
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Misialina, trzymaj się tam dzielnie &&&& i nie ma się czego bać :-) Jakby Cię tak dzisiaj wzięło, to za niedługo zobaczysz swoją Maleńką :-)
A ja to nawet usiedzieć nie mogę Tak brzuch boli i mdli mnie jak przy okresie. Kurczę pojadę po wypis i znów mnie tam zostawią
A ja to nawet usiedzieć nie mogę Tak brzuch boli i mdli mnie jak przy okresie. Kurczę pojadę po wypis i znów mnie tam zostawią
Cześc dziewczynki :-)
No i od rana miłe wieści! Nutria gratulacje!! Ale fajnie, że mamy kolejne maluszki na świecie!
Misia szykujesz się?? Dawaj, dawaj, bo mało dziewczynek :-)
Kati - przepis mojego rabarbarowego wrzuciłam na kulinarny!
Życzę wszystkm dużo słoneczka, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty (Agabre chyba ma mieć) i powoli będę zbierać się do mamy w odwiedzinki.
Będę Was podglądać, bo widzę, że tu sporo takich "przyczajonych" ze skurczami, więc może coś się jeszcze wydarzy ;-)
No i od rana miłe wieści! Nutria gratulacje!! Ale fajnie, że mamy kolejne maluszki na świecie!
Misia szykujesz się?? Dawaj, dawaj, bo mało dziewczynek :-)
Kati - przepis mojego rabarbarowego wrzuciłam na kulinarny!
Życzę wszystkm dużo słoneczka, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty (Agabre chyba ma mieć) i powoli będę zbierać się do mamy w odwiedzinki.
Będę Was podglądać, bo widzę, że tu sporo takich "przyczajonych" ze skurczami, więc może coś się jeszcze wydarzy ;-)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witam się ponownie
Jeszcze pospałam trochę, ale dluuugo nie moglam zasnąć.
ALE NIESPODZIANKA!!!! NUTRIA GRATULACJE!!!!!!!
Misialina.....trzymam kciuki, może Malwinka rzeczywiście chce już wyjść.
Ja po wczorajszej wizycie i wstępnym ustaleniu teminu cc, spokojna jestem i mam nadzieję, że dotrwam i nie będę musiała szybko jechac, bo szpital w którym pracuje mój gin jest w innej miejscowości i mam tam kawalek drogi :-)
Jeszcze pospałam trochę, ale dluuugo nie moglam zasnąć.
ALE NIESPODZIANKA!!!! NUTRIA GRATULACJE!!!!!!!
Misialina.....trzymam kciuki, może Malwinka rzeczywiście chce już wyjść.
Ja po wczorajszej wizycie i wstępnym ustaleniu teminu cc, spokojna jestem i mam nadzieję, że dotrwam i nie będę musiała szybko jechac, bo szpital w którym pracuje mój gin jest w innej miejscowości i mam tam kawalek drogi :-)
reklama
Marta6nz
.... tu sporo takich "przyczajonych" ze skurczami, więc może coś się jeszcze wydarzy ;-)
to mi się podoba ;-)
ja tez na słonko znikam,chcialabym troszke sie opalić-chociaz nogi,ale u nas tak gorąco,ze w sukience nie wytrzymam a nie mozna nam na slonku tez tak duzo...