reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej hej
widzę,że się sypiemy pokolei,pewnie w każdym tyg któras poleci:tak:
RMUA, książeczka lub zaświadczenie - wszystko jest ważne miesiąc.
książeczka to chyba na 1/2 roku jest ważna?
Agatko Powiedz mi bo ja się strasznie denerwuje, czy poród w 35 tygodniu to duże zagrożenie dla maluszka?

mi powiedział na wizycie 2 tyg temu,że mała waży ponad 2kg i teraz jak by się coś działo to nawet nie powstrzymywaliby mi porodu,i normalnie do domu bym poszła.

misia a nie mówiłam:tak:

MISIALINKA No to ten tzw czop, u jednych on saczy sie przez dwa tygodnie po odrobince a u ciebie bedzie odchodził krótko ale w dużych ilościach. Ty sie teraz kladz i czekaj na wizyte, bo może sie okazać ze z wizyty pojedziesz do szpitala. Odpoczywaj w wygodnej pozycji.:-)

NUTRIA to nam niespodzianke zrobiła; Gratulacje:-)

A tak swoją droga to długo wytrzymała, termin miała chyba za tydzień to sie sporadycznie spotyka zeby ciąża blizniacza wytrwala do końca.

Witam się słonecznie w ten gorący dzionek!!!

zabieram się do czytania tego co intensywnie napisałyscie od wczoraj by mnie nic nie omineło ;-)
..własnie zajadam się konfiturką rabarbarową i drożdzowym ciachem z rabarbarem:-)POLECAM:tak:i dziekuje za przepis bo to dzieki Waszym pomysłom własnie mam takie smakołyki:tak::-)

reklama
Do góry