reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
hej hej
widzę,że się sypiemy pokolei,pewnie w każdym tyg któras poleci
mi powiedział na wizycie 2 tyg temu,że mała waży ponad 2kg i teraz jak by się coś działo to nawet nie powstrzymywaliby mi porodu,i normalnie do domu bym poszła.
misia a nie mówiłam
widzę,że się sypiemy pokolei,pewnie w każdym tyg któras poleci
książeczka to chyba na 1/2 roku jest ważna?RMUA, książeczka lub zaświadczenie - wszystko jest ważne miesiąc.
Agatko Powiedz mi bo ja się strasznie denerwuje, czy poród w 35 tygodniu to duże zagrożenie dla maluszka?
mi powiedział na wizycie 2 tyg temu,że mała waży ponad 2kg i teraz jak by się coś działo to nawet nie powstrzymywaliby mi porodu,i normalnie do domu bym poszła.
misia a nie mówiłam
MISIALINKA No to ten tzw czop, u jednych on saczy sie przez dwa tygodnie po odrobince a u ciebie bedzie odchodził krótko ale w dużych ilościach. Ty sie teraz kladz i czekaj na wizyte, bo może sie okazać ze z wizyty pojedziesz do szpitala. Odpoczywaj w wygodnej pozycji.:-)
NUTRIA to nam niespodzianke zrobiła; Gratulacje:-)
A tak swoją droga to długo wytrzymała, termin miała chyba za tydzień to sie sporadycznie spotyka zeby ciąża blizniacza wytrwala do końca.
NUTRIA to nam niespodzianke zrobiła; Gratulacje:-)
A tak swoją droga to długo wytrzymała, termin miała chyba za tydzień to sie sporadycznie spotyka zeby ciąża blizniacza wytrwala do końca.
tusenfryd18
Fanka BB :)
Kochane mam pietra...jeszcze się tak nie bałam
i mnie się udzieliło,boję sie chyba razem z tobą chociaż u mnie jeszcze nic nie leci:-)
Kochane mam pietra...jeszcze się tak nie bałam
Misialinko, nie bój się - ja bym się cieszyła! :-)
Marta6nz
Fanka BB :)
Witam się słonecznie w ten gorący dzionek!!!
zabieram się do czytania tego co intensywnie napisałyscie od wczoraj by mnie nic nie omineło ;-)
..własnie zajadam się konfiturką rabarbarową i drożdzowym ciachem z rabarbarem:-)POLECAMi dziekuje za przepis bo to dzieki Waszym pomysłom własnie mam takie smakołyki:-)
zabieram się do czytania tego co intensywnie napisałyscie od wczoraj by mnie nic nie omineło ;-)
..własnie zajadam się konfiturką rabarbarową i drożdzowym ciachem z rabarbarem:-)POLECAMi dziekuje za przepis bo to dzieki Waszym pomysłom własnie mam takie smakołyki:-)
reklama
Tusen, coś w tym jest bo ja też lekki stersik poczułam, pomimo braku jakichkolwiek objawówi mnie się udzieliło,boję sie chyba razem z tobą chociaż u mnie jeszcze nic nie leci:-)