reklama
Jasne, będę informować na bieżąco! Póki co Nutria zmęczona więc jej pogratulowałam od nas wszystkich i ma się odezwać jak odpocznie!
Cinamonku - Ty uważaj na siebie!!!!
Misia - czekamy na Twoją wizytę, ciekawe co lekarz powie...
Cinamonku - Ty uważaj na siebie!!!!
Misia - czekamy na Twoją wizytę, ciekawe co lekarz powie...
Ostatnia edycja:
Doris ja też tak chce, ale fajnie miała koleżanka - az zazdroszcze:-)
Marta, Dagamit dajcie jakiś przepis na te rabarbarowe ciasto, też bym upikła - mama wczoraj rabarbar dowiozła :-)
Mrsmoon kciuki za badania &&&&&&&&&&&&
mgordon zdrówka dla córeczki, mam nadzieję, ze będzie lepiej
Anapi co u Ciebie?
Madzioolka dobrze, że już sie zabierasz za pranie, bo sił coraz mniej...
Cinamon super, ze wyniki dobre :-) Ale kochana miałaś akcję w nocy... pakuj tę torbę (ja to zrobiłam wczoraj- wreszcie) i odpoczywaj dziś ile wlezie, a jak JAsio na wycieczce?
Agata to w takim razie wysypiaj się i odpoczywaj na maksa :-)
Asinka to leż duuużo i odpoczywaj
Misialina obyś była w domku, bo wiem że chciałabyś synka na zieloną szkołę wysłać a ze szpitala to ciężko, trzymam kciuki zeby było dobrze &&&&&&&&&&&&&
Jakby się coś działo to sms-uj kochana
Silva - WOW jaka wiadomość :-):-):-):-) dzieki
Nutria - GRATULUJEMY CI SERDECZNIE :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Marta, Dagamit dajcie jakiś przepis na te rabarbarowe ciasto, też bym upikła - mama wczoraj rabarbar dowiozła :-)
Mrsmoon kciuki za badania &&&&&&&&&&&&
mgordon zdrówka dla córeczki, mam nadzieję, ze będzie lepiej
Anapi co u Ciebie?
Madzioolka dobrze, że już sie zabierasz za pranie, bo sił coraz mniej...
Cinamon super, ze wyniki dobre :-) Ale kochana miałaś akcję w nocy... pakuj tę torbę (ja to zrobiłam wczoraj- wreszcie) i odpoczywaj dziś ile wlezie, a jak JAsio na wycieczce?
Agata to w takim razie wysypiaj się i odpoczywaj na maksa :-)
Asinka to leż duuużo i odpoczywaj
Misialina obyś była w domku, bo wiem że chciałabyś synka na zieloną szkołę wysłać a ze szpitala to ciężko, trzymam kciuki zeby było dobrze &&&&&&&&&&&&&
Jakby się coś działo to sms-uj kochana
Silva - WOW jaka wiadomość :-):-):-):-) dzieki
Nutria - GRATULUJEMY CI SERDECZNIE :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
no faktycznie nutria nam tu niespodzianke fundnęła super
misialinka gorące i mocne kciukasy.....oby te twoje bole sie juz skonczyly albo mozesz mi troche oddac co by ci ulzyc bo mi nic nie dolega poza dolem psychicznym i strasznymi nerwami nie umieim sie uspokoicwszytsko mnie wyprowadza z rownowagi
cinamon ja bym pojechala i ewentualnie nasciemniaj ze pomimo ze skurcze odpuscily to sie brzuch boli, na 100% zrobia ktg
witajcie reszta brzuszkow
misialinka gorące i mocne kciukasy.....oby te twoje bole sie juz skonczyly albo mozesz mi troche oddac co by ci ulzyc bo mi nic nie dolega poza dolem psychicznym i strasznymi nerwami nie umieim sie uspokoicwszytsko mnie wyprowadza z rownowagi
cinamon ja bym pojechala i ewentualnie nasciemniaj ze pomimo ze skurcze odpuscily to sie brzuch boli, na 100% zrobia ktg
witajcie reszta brzuszkow
Dziewuszki kurde ile ja mam tej galaretki, teraz normalnie to chyba z pól ręki było...co to jest?
No to musi byc czop - mi w takim razie tylko część odeszła, bo mało tego miałam.
reklama
pewno czop....no malwinka chyba juz sie szykuje....Dziewuszki kurde ile ja mam tej galaretki, teraz normalnie to chyba z pól ręki było...co to jest?