Cinamon- & za wycieczkę :-)
Doggi- ja mam tak samo jak Ty... skurcze dziś od 7 rano co 17 min, ale żadnych bóli... Wody też na swoim miejscu... Generalnie jakoś się nie schizuje... Poza tym nie boli jakoś bardzo- w skali od 1-10 daję 3.
Misialina- my głaszczemy brzuszek cały czas, mój Mąż go obcałowywuje... I (odpukać) nie wpływa to źle na Młodego... Zresztą co takie dotykanie czy głaskanie może zrobić?
Silva może zjadłaś coś ciężko strawnego? Ja miałam ostatnio takie bóle żołądka jak wszamałam arbuza winogrono i popiłam maślanką
ale miałam wtedy ciągoty na dziwne żarcia ;-)
Zołza jak głaskanie nic nie daje, to proponuje coś znacznie milszego- duuuużo seksu
Dżastina to może zadzwoń do niej i pogadaj. Powiedz, że Ci się śpieszy... Ja na Twoim miejscu już bym pape darła... Tyle, że ja nerwus jestem i nie lubie jak mnie się w jajo robi! A już tym bardziej na allegro. Kurde klient Nasz Pan!!! eh... Mam nadzieje, że szybko załatwisz sprawę. &
Agata 3 mam &- żeby wszystko było dobrze. I skoro chcesz, to za dwa dni niech Antoś wyłazi ;-) (w sumie mój też po mału by mógł) :-)
Anapi- & mam nadzieje, że wszystko dobrze będzie! W sumie możesz już śmiało rodzić, dziecko jest na tyle duże że da sobie radę! :-)
Misia- uważaj na siebie... Może poleż, odpocznij. Akcja może się zaraz zacząć...
Doris- 3 mam kciuki, żebyś "coś" wychodziła ;-)
Ja też jadłam dziś truskawki- pyyyycha!!!!!!!!!!!
po ile u Was są? U nas 14 zł za kg. Masakra... Idą w dół ale to i tak kosmiczna cena!
Egzamin zdany!!!!!!! Dzięki za kciuki :* :-)
Ja lecę do moich Rodziców na kawę...
(żartuje z tym "lece" znaczy się dokulam się do nich...
Miłego dnia