reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ale zrobiłam poruszenie tymi truskawkami :-D
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Jadłam hiszpańskie, dobre ale nasze polskie na pewno lepsze będą
laugh.gif

zjadłam troche wczoraj i czekałam czy mnie jakaś wysypka nie dopadnie - ale spoko luuuz nic nie była wiec zeżarłam reszte dzis
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

SMACZNEGO DZIEWCZYNY :-)

reklama
Cinamon- & za wycieczkę :-)

Dogg
i- ja mam tak samo jak Ty... skurcze dziś od 7 rano co 17 min, ale żadnych bóli... Wody też na swoim miejscu... Generalnie jakoś się nie schizuje... Poza tym nie boli jakoś bardzo- w skali od 1-10 daję 3. :tak:

Misialina- my głaszczemy brzuszek cały czas, mój Mąż go obcałowywuje... I (odpukać) nie wpływa to źle na Młodego... Zresztą co takie dotykanie czy głaskanie może zrobić?

Silva może zjadłaś coś ciężko strawnego? Ja miałam ostatnio takie bóle żołądka jak wszamałam arbuza winogrono i popiłam maślanką :zawstydzona/y: ale miałam wtedy ciągoty na dziwne żarcia ;-)

Zołza jak głaskanie nic nie daje, to proponuje coś znacznie milszego- duuuużo seksu :-D

Dżastina to może zadzwoń do niej i pogadaj. Powiedz, że Ci się śpieszy... Ja na Twoim miejscu już bym pape darła... Tyle, że ja nerwus jestem i nie lubie jak mnie się w jajo robi! A już tym bardziej na allegro. Kurde klient Nasz Pan!!! eh... Mam nadzieje, że szybko załatwisz sprawę. &

Agata 3 mam &- żeby wszystko było dobrze. I skoro chcesz, to za dwa dni niech Antoś wyłazi ;-) (w sumie mój też po mału by mógł) :-)

Anapi- & mam nadzieje, że wszystko dobrze będzie! W sumie możesz już śmiało rodzić, dziecko jest na tyle duże że da sobie radę! :-)

Misia- uważaj na siebie... Może poleż, odpocznij. Akcja może się zaraz zacząć...

Doris- 3 mam kciuki, żebyś "coś" wychodziła ;-):-D

Ja też jadłam dziś truskawki- pyyyycha!!!!!!!!!!! :tak: po ile u Was są? U nas 14 zł za kg. Masakra... Idą w dół ale to i tak kosmiczna cena! :baffled:

Egzamin zdany!!!!!!! Dzięki za kciuki :* :-)

Ja lecę do moich Rodziców na kawę...
(żartuje z tym "lece" znaczy się dokulam się do nich...
Miłego dnia :happy:

Witajcie brzuszki! Odwiozłam rano Jasia na wycieczkę i postanowiłam pojeździć trochę z tatą po mieście. Przynajmniej się nie zamartwiałam sama w domu. Dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy! Jeszcze 2 godziny i pojadę po małego. Już nie moge się doczekać

Właśnie jak wracałam z tatą to podjechałam do mechaników i okazało się że mój samochód już wczoraj zreperowali :) Okazało się że pękł przewód paliwowy i naprawa kosztowała mnie tylko 50 zł! Strasznie się cieszę.

U mnie zgaga na całego.Mam wrażenie że nawet jak tylko wody się napiję to i tak mnie męczy. Wieczorem odbieram wyniki cholestazy i już się martwię czy oby ta zgaga nie jest kolejnym jej objawem .

A ja mimo wszystko ciesze się że jeszcze żadna nie urodziła bo to znaczy że wszystkie nasze dzieciaczki donoszone będą!
Zastanawiam się jak Zeberka sobie radzi w szpitalu. Jest bardzo biedna, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Jeszcze jak nie ma się dzieci to ok! Ale jak dzieci czekają w domu to już gorzej!

NIE WIDZIAŁAM OD RANA IRONII!!!!! CZY KTOŚ MOŻE DO NIEJ ESKA WYSŁAĆ?

zolzik chyba wiele z nas sie niepotrzebnie nakreca....przeciez tak naparwde mamy jeszcze troche czasu, ja sama nie wiem czym ale sie nakrecilam, skacze jak glupia, nawet po mezu troche i nie mam zadnych objawow i tylko dola łapie niepotrzebnie:-(

Cinamon przed sekundą do niej własnie napisałam bo tez się martwilam... teraz czekam na answer :)

Zołza seks pomaga na wszystko !! !! !! :D oooojjjjj jak pomaga :)

Agatka gratulejszyn... w poznaniu truskawki mają tak różne ceny że oszalec idzie w jednym miejscu po 14 w innym za 16 mają ale szału jeszcze nie robią... ale lepszy rydz niż nic :D A i co do skurczy to u mnie niestety z bólem są :( i są dziś tak nieregularne ze kosmos... najpierw miałam co 20 minut, potem co 6 minut, potem co 13 minut, a teraz tak co 20 znów... oszalec mozna,

no, bazarek zaliczony i kg truskawek umyte i przygotowane do jedzenia. Mniam:) Są całkiem niezłe choć to jeszcze nie to co nasze polskie. Obawiam się jednak, że ich nie doczekam bo przy karmieniu to truskawki zdecydowanie odpadają więc zazeram się tym co jest. Kupiłam kg truskawe, 2 gruszki i 2 jabłka i poszło w warzywniaku prawie 20 zł. Masakra...

zolzik chyba wiele z nas sie niepotrzebnie nakreca....przeciez tak naparwde mamy jeszcze troche czasu, ja sama nie wiem czym ale sie nakrecilam, skacze jak glupia, nawet po mezu troche i nie mam zadnych objawow i tylko dola łapie niepotrzebnie:-(

Martuś, ja się już nie nakręcam. Jeszcze jakiś czas temu się stresowałam, ale teraz w zasadzie juz czekam po prostu, tylko mi ciąża doskwiera - obrzęki, bóle stawów, kręgosłupa, niedołęstwo, skleroza itd. Nie ma co łapać doła! Ja łapię czasami, jak już nie mam sił się ruszyć. Ale trzeba myślec pozytywnie - że już niedługo :-)

reklama
wlasnie wrociłam z warzywniaka wiec truskawki u nas po 18zł/kg i takie niedojrzałe wiec sobie odpuscilam...ale rabarbar kupilam,chce drozdzowe zrobic z rabarbarem, a jajek zapomnialam:-(

Do góry