justynka1
Mamusia Antoniusia
cześć mróweczki
anapi to masz ciekawą sytuację z tymi skurczami..ja bym chyba zgłupiała,bo nie wiedziałbym w końcu czy to już czy nie?
ja mam tak samoKati ja tej wydzieliny mam dużo bardzo od około miesiąca, wtedy było jej dużo, ale z czasem robiło się coraz więcej... ja tak co 4h muszę wkładkę wymieniac bo ona nie ogarnia tematu..
a mnie ostatnio na wizycie twierdził, ze szyjka zamknięta i wszystko dobrze trzyma a wydzieline mam taką od miesiaca i wkładke czasami co godzine, dwie musze zmieniać.
Już tego nie rozumiem
ja też nie,ale może teraz na wizycie mi daA ja wcale nie miałam wymazu na paciorkowca ...
współczuję Tobie i jemu,bo to raczej bolące.zdrówka życzęno raportowanie to wam idzie...człowiek ledwo pół dnia nie siedział przy kompie i tyle do nadrobienia...
Byłam z Filipem u lekarza, no i zapalenie ropne gardła, nosz poprostu ryczeć się chce, jakieś to wszystko ostatnio u nas pokręcone, nic nie idzie zgodnie z planem...
a powiedz mi kochana czemu go musisz wybudzać?aż tak długo śpi?U nas lepiej- mam już pokarm! Tylko Mieszko ciągle śpi i wybudzanie go na jedzonko jest b. trudne- nic mu w spanku nie przeszkadza.
Ja czuję się już b. dobrze. Zdecydowanie lepiej niż w ciąży! Jeszcze tylko krocze pobolewa, ale to pikuś.
doggi te twoje teksty mnie rozbrajajaDziewczyny a wy też macie takie pulsowanie na wadżajnie? Mi całe krocze pulsuje w środku i na zewnątrz też tak czuje... wkurzające jest to uczucie !!
anapi to masz ciekawą sytuację z tymi skurczami..ja bym chyba zgłupiała,bo nie wiedziałbym w końcu czy to już czy nie?