reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

to ja sie zbieram tez na zakupki male po truskawy i GRUSZKE :-D:-D:-D mjami mjami, zrobie sobie z jogurtem taki mix pokrojone :tak:
pozniej po malego, obiadek i czas zleci do wieczorka...
MILEGO POPOLUDNIA kochane ;-)

reklama
Kobietki pomaltretowałam trochę moje sutki i już skurcz mnie złapał...a co do truskawek też kazałam mojemu kupić bo mi smaka narobiłyście

Zołza tym niedołęstwem mnie zabiłaś !! Hahahahaha brakowało mi wiecznie tego określenia !! :) I teraz mam !!!

Ja się nie nakręcam tylko czekam i blagam ta małą paskudę by ulżyła mammi swej w cierpieniu bo ta już nie ogarnia tematu... już nie pamięta jak się nazywa (i to nie dlatego ze nie ogarnęla sie nadal po zmianie nazwiska po ślubie który juz jakis czas temu był :p) ja już po prostu uważam, że najwyższa pora na moją małą :)

Kurde odebrałam wyniki z siuśków moich nieszczęsnych i dupa blada...po antybiotyku leukocyty 20-30, bakterie liczne czyli antybiotyk nic nie dał

ja kupiłam truskawy po 8 zł/kg ale nie polskie tylko hiszpańskie, a mama mi mówiła że polskie stoją po 15 zł

Misialina "pomaltretowałam sutki" :szok: w jaki sposób, współczuje sutkom twoim ;-)
a tobie wyników siusków, może jutro twój gin bedzie chciał cie w szpitalu zostawić? oby nie...

A co do terminu ja sie na razie nie nakręcam jak mi nic nie bedzie ok 10 to będę działać (termin 14-15)

Katiwidzę,że na Śląsku truskawki najtaniej stoją:-)u nas polskie ale 18zl i lekko niedojrzałe to przegięcie...poczekam jeszcze..
a ostatnio jeszcze słyszałam,ze własnie sex i dotykanie sutków wzmaga skurcze więc Misialina uważaj z tym dotykaniem;-)

Misia ja w tej ciązy wziełam 4 antybiotyki i niestety bakterie mam dalej, posiew zawsze wychodził po kuracji antybiotykowej identycznie i mój lekarz powiedział że widocznie taka moja uroda. Nie leczymy tego dalej i nie zawracamy sobie głowy bakteriami bo widocznie taką mam flore bakteryjną .Powiedział że czasem kobiety tak mają

reklama
Marta myślę, że Misia wlaśnie dlatego maltretuje suty :D mój T też ma taka misję wkręconą przeze mnie duuuużo taczingu :D

Do góry