reklama
Zołza tym niedołęstwem mnie zabiłaś !! Hahahahaha brakowało mi wiecznie tego określenia !! I teraz mam !!!
Ja się nie nakręcam tylko czekam i blagam ta małą paskudę by ulżyła mammi swej w cierpieniu bo ta już nie ogarnia tematu... już nie pamięta jak się nazywa (i to nie dlatego ze nie ogarnęla sie nadal po zmianie nazwiska po ślubie który juz jakis czas temu był ) ja już po prostu uważam, że najwyższa pora na moją małą
Ja się nie nakręcam tylko czekam i blagam ta małą paskudę by ulżyła mammi swej w cierpieniu bo ta już nie ogarnia tematu... już nie pamięta jak się nazywa (i to nie dlatego ze nie ogarnęla sie nadal po zmianie nazwiska po ślubie który juz jakis czas temu był ) ja już po prostu uważam, że najwyższa pora na moją małą
ja kupiłam truskawy po 8 zł/kg ale nie polskie tylko hiszpańskie, a mama mi mówiła że polskie stoją po 15 zł
Misialina "pomaltretowałam sutki" w jaki sposób, współczuje sutkom twoim ;-)
a tobie wyników siusków, może jutro twój gin bedzie chciał cie w szpitalu zostawić? oby nie...
A co do terminu ja sie na razie nie nakręcam jak mi nic nie bedzie ok 10 to będę działać (termin 14-15)
Misialina "pomaltretowałam sutki" w jaki sposób, współczuje sutkom twoim ;-)
a tobie wyników siusków, może jutro twój gin bedzie chciał cie w szpitalu zostawić? oby nie...
A co do terminu ja sie na razie nie nakręcam jak mi nic nie bedzie ok 10 to będę działać (termin 14-15)
Marta6nz
Fanka BB :)
Katiwidzę,że na Śląsku truskawki najtaniej stoją:-)u nas polskie ale 18zl i lekko niedojrzałe to przegięcie...poczekam jeszcze..
a ostatnio jeszcze słyszałam,ze własnie sex i dotykanie sutków wzmaga skurcze więc Misialina uważaj z tym dotykaniem;-)
a ostatnio jeszcze słyszałam,ze własnie sex i dotykanie sutków wzmaga skurcze więc Misialina uważaj z tym dotykaniem;-)
cinamon
Fanka BB :)
Misia ja w tej ciązy wziełam 4 antybiotyki i niestety bakterie mam dalej, posiew zawsze wychodził po kuracji antybiotykowej identycznie i mój lekarz powiedział że widocznie taka moja uroda. Nie leczymy tego dalej i nie zawracamy sobie głowy bakteriami bo widocznie taką mam flore bakteryjną .Powiedział że czasem kobiety tak mają
reklama