reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Nadrobilam jedząc śniadanko i postanowiłam jeszcze zajrzeć do Was.
Widzę, Misialinko że u Ciebie naprawdę coś się zaczyna...
Ja mam dziś wizytę o godz. 20, trzymajcie kciuki!!!! Mam nadzieję, że gin mi powie, że "szynka" się skróciła.
Lecę do miasta, bo mój M już gotowy czeka. Może coś "wychodzę". dziś 37 tc skonczyłam i zaczynam 38 :-)
Buziaki

reklama
Mamusia kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&
Agatko to oznacza ze sąsiedzi dali jej twoje imię jako pierwsze? Było by bardzo miło :-)
Anapi dobrze, ze pojechaliscie przynajmniej jesteś spokojniejsza.
Misialina to na pewno był czop. Z tych opisów na necie i w książkach i zdjeć to mi to idealnie pasuje.
Traschka WOW!!! ale post normalnie respect :-)
Doris wiec dla ciebie też wielkie kciuki &&&&&&&&&&&&

Ja wypiłam caffe latte na dworze :-), zjadłam truskawki ze śmietaną i cukrem i pomału biore sie za obiad, ale chyba jeszcze się przejde do sklepu po lody bo już nie mam !!! A potem tą nieszczęsną torbe muszę dokończyć pakować - bo przyznam sie jeszcze tego nie zrobiłam tylko zaczęłam... :zawstydzona/y:

Marta z tym czopem jest tak że jest zawsze, ale bardzo bardz często kobitki nie zauważają że wypadł.
Misialina myślę, że to mógł byc czop ;) Mi się też tak odrywal odrywał po tyciulku, a potem PLUSK do wody było, ale nadal jakieś ostatki z niego mi sie sączą, ale teraz już zabarwione krwią... a u mnie to wypadl już z tydzien temu może troszku więcej i dupa :p Tylko skurcze są, które do niczego nie prowadzą bo rozwarcie jak było maciupeńkie tak maciupeńkie zostało :/
Anapi woooow, ty chyba najbliżej z nas wszystkich jestes :) Taka to pożyje ;)
Doris gratuluję rozpoczęcia 38 tygodnia :D Ja także dziś wkraczam w tą magiczną liczbę :D
Traschka jesteś najlepsza !! Twoje posty są PRZE-kozak !! :)

kati chyba cie ustrzelę....taką mi ochotę na truskawy zrobiłaś, że hej, buuuuuuuuuuu.....i caffe late, each...

kati truskawki powiadasz jadlas... mjami :-p
tez mam na nie ochote, ale tylko raz dorwalam w moim agapie i juz wiecej nie :sorry2: szkoda szkoda...

dzis mam dzien lenia :wink: a co tam ;-)
listonosz kase przyniosl (zus) wiec jest oki ;-)
jutro jade wyniki siusiek i krwi robic... we wtorek kontrola u ginka. Jej tez sie zastanawiam co u mnie sie dzieje, czy skraca sie jeszcze szyjka czy rozwarcie wieksze czy nie... zobaczymy.

ide do warzywniaka zobaczyć czy maja truskawki bo już nie mogę..taką mam ochotę!!! a i rabarbar za mną tak chodzi,a nie mogę dostać...zjadłabym sama kg.ale głupio tak dla męża nic nie zostawić;-)

Kati jak mogłas !! I ja muszę teraz iśc do sklepu po dżuzgawki !! Bo taka mnię chętka naszła że zaraz padnę truposzem !! :p I latte też nie pogardzę, chociaż chyba jednak zrobię jakieś frappuccino, albo tradycyjnie mrożoną czekoladkę :D :D sasasass rozpusta !!

reklama
Do góry