reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Misia, a jakie miałaś wyniki przed antybiotykiem? Bo 20-30 leukocytów wpw oraz bakterie to ja często miewałam więc może nie jest tak źle...?

edit:
Odnośnie mojego żołądka - po 3h, nospie, rumianku i drzemce troszkę odpuściło, ale nadal pobolewa. Dzięki za pocieszkę dzieczyny - widocznie mały się tak ułożył, albo coś mi zaszkodziło... chociaż nie wiem co:/ ale skoro niektóre z Was tak miały to się nie martwię:)

Ostatnia edycja:
reklama
Co do bakteri w siuśkach mam podobnie jak Cinamon antybiotyki i inne specyfiki i nic... w końcu lekarz tez powiedział, taka twoja uroda...
Tylko tych leukocytów masz Misia faktycznie sporo... Za co one odpowiadają?

Doggi a ja myslałam,ze to wstęp przed karmieniem,bo niektórzy zalecają by już hartować sutki przed pogryzieniem;-)
..póki co ja odpuszczam takie zabawy w łózku bo 2tyg.chce przechodzić z brzuszkiem a od 1czerwca moge się już zabawiać z mężem :-) wtedy będzie donoszony bobas:tak:(stwierdzam,że niezłe wynurzenia z intymności się tu wypisuje hihihih:-D;-))

ja już po wszystkim, wizyty dzisiaj nie miałam dopiero 30 maja mam, wczoraj babka z zusu do mnie dzwoniła że coś jej się nie zgadza na zwolnieniach lekarskich i musiałam je odebrać z zusu jechać do gina by ten przeprawił postawił parafkę i pieczątkę no i z powrotem zawieść to do zusu, trzeba było jechać specjalnie do Malborka by wszystko załatwić, no mam nadzieję że teraz już wszystko jest si i przeleją mi te pieniążki wreszcie - oby tak właśnie było :tak:

masowanie sutów powoduje wydzielanie sie w oragnizmie matki oxy-czegoś tam co powoduje skurcze macicy :D tak jak męskie nasienie posiada coś tam na literkę P co tez powoduje skurcze (obie te rzeczy w szpitalu podaja jak kobitce poród nie postępuje za dobrze) ;D
ale hartowanie swoją drogą :D

ale produkcja dzisiaj niesamowita, szok...
a tak w ogolę chciałam się pochwalić że dzisiaj skończyłam 34 tc i zaczęłam 35 więc jak by nie patrzeć jestem już w 9 mc ciąży, hurrra :tak::tak::tak:

masowanie sutów powoduje wydzielanie sie w oragnizmie matki oxy-czegoś tam co powoduje skurcze macicy :D tak jak męskie nasienie posiada coś tam na literkę P co tez powoduje skurcze (obie te rzeczy w szpitalu podaja jak kobitce poród nie postępuje za dobrze) ;D

to na pewno chodzi o oxytocynę tylko że naturalną ;-)

Witam wszystkie dziewczynki, ja już wróciłam po badanich (opisze na wątku ), L4 mam już wystawione do terminu porodu z ginem widzę się za 2 tyg jak nie urodzę :-) wcześniej. Wg lekarki jestem w 36 tygodniu i za 2 tyg mam zrobić pierwsze KTG oraz poleciła mi się zarejestrować w szpitalu w którym chciałabym rodzić nawet pod pretekstem lekkich bóli.
Na zewnątrz jest gorąco a dopiero upały przed nami :-).
Mini objadek zjedzony i zabieram się za czytanie bo widzę że sporo jest tego :)))

Widzę że nikt nie urodził do księżyca :))

reklama

:rofl2:
oksytocyna i prostaglandyny ;-) cudnie to opisałaś :-D

Do góry