reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Będę błagać prezesa, ale w sumie z drugiej strony, jak mi nie przedłużą umowy, to należy mi się pół roku bezrobocia, a i tak koło czerwca, lipca przyszłego roku będziemy wyjeżdżać na stałe do Włoch, więc na jedno mi wyjdzie :-) A bezrobocia jest tyle co wychowawczego
A co do KTG, to ja też jeszcze nie miałam ani razu, więc nawet nie wiem jak to wygląda
A co do KTG, to ja też jeszcze nie miałam ani razu, więc nawet nie wiem jak to wygląda
Marta6nz
Fanka BB :)
Dzis dzien jakiś niemrawy jak dla mnie...siedze tylko,az mnie tyłek i plecy bolą..ale stać tez nie za bardzo bo stopy opuchniete...u nas pogoda ciepła,choc slonko raz jest raz go nie ma..ale ogolnie to parno bardzo..chyba ide sie położyc by miec pozniej siłe na zrobienie obiadu...
Asinka moim zdaniem powinnas porozmawiać z pracodawcą-przecież on nie bedzie miał żadnych związanych z tym kosztów, tylko Panstwo jak to pisze Izabela
Mamusia mam nadzieję, że szybko mąż się upora z ta sytuacją..Ty nie teraz nie denerwuj-choć wiem,że łatwo się mówi-ale mysl pozytywnie o dzidzi....a napewno się jakoś ułoży!trzymam kciuki
Asinka moim zdaniem powinnas porozmawiać z pracodawcą-przecież on nie bedzie miał żadnych związanych z tym kosztów, tylko Panstwo jak to pisze Izabela
Mamusia mam nadzieję, że szybko mąż się upora z ta sytuacją..Ty nie teraz nie denerwuj-choć wiem,że łatwo się mówi-ale mysl pozytywnie o dzidzi....a napewno się jakoś ułoży!trzymam kciuki
Agabre, Asinka, Iza ja też jeszcze nie miałam KTG - jutro będzie pierwszy raz. Gin na ostatniej wizycie powiedział, że warto raz w tygodniu podejść i sprawdzić tętno małej (choć na wizycie nic złego się nie działo). Wizyty mam teraz co 2 tygodnie, więc w tygodniu, ktorym akurat wizyty nie mam, robię KTG. Zobaczymy co tam jutro wyjdzie.
traschka
Mama Marysi
Dzień dobry!
U mnie przygotowań ciąg dalszy, poprałam dywaniki, dokręciłam śrubki w łóżeczku, pościeliłam i przykryłam wszystko narzutką zatem łóżeczko gotowe. Tylko ochraniacz mam za wysoki, próbowałam go zmieścić częsciowo pod materac ale ochraniacz jest dość gruby i brzydko się układa. Chyba muszę dokupić taki wąski ochraniacz żeby był dobry na wyższą pozycję materacyka. Jeszcze musiałabym poodkurzać ale na to póki co nie mam siły. Zwalę to na M jak wróci z pracy.
Po wczorajszym spacerze, na którym zdecydowanie przegięłam strasznie bolały mnie w nocy biodra. Aż mi się wyć chciało z bólu... teraz jest lepiej więc po południu znów wybiorę się na spacerek
Lecę poczytać co u was bo widzę, że produkcja konkretna.
U mnie przygotowań ciąg dalszy, poprałam dywaniki, dokręciłam śrubki w łóżeczku, pościeliłam i przykryłam wszystko narzutką zatem łóżeczko gotowe. Tylko ochraniacz mam za wysoki, próbowałam go zmieścić częsciowo pod materac ale ochraniacz jest dość gruby i brzydko się układa. Chyba muszę dokupić taki wąski ochraniacz żeby był dobry na wyższą pozycję materacyka. Jeszcze musiałabym poodkurzać ale na to póki co nie mam siły. Zwalę to na M jak wróci z pracy.
Po wczorajszym spacerze, na którym zdecydowanie przegięłam strasznie bolały mnie w nocy biodra. Aż mi się wyć chciało z bólu... teraz jest lepiej więc po południu znów wybiorę się na spacerek
Lecę poczytać co u was bo widzę, że produkcja konkretna.
traschka
Mama Marysi
Doris mozliwe, że ja też wybiore się nad jeziorko na weekend. Mama ma końcówkę urlopu, ciężko jej po śmierci babci i myslę, że dwa dni nad jeziorem bardzo by jej pomogły dojść do równowagi. I nie wiem czego się bać w wyjeździe! Jeśli zacznę rodzić tam, to co za różnica? ZBiorę się i pojadę do szpitala tak samo jakbym jechała z domu A odpocznę jednak bardziej.
Setana mi też drętwieją dłonie. To jest zespół cieśni nadgarstka, zniknie po ciąży.
dagamit oglądałam na VOD wszystkie odcinku tego serialu dokumentralnego o porodach w Anglii (zapomniałan nazwy) i tam wszystkie babki miały ten gaz rozweselający. Ale nie sprawiały wrażenia uspokojonych, wrzeszczały jak wszystkie inne
Asinka ale dlaczego lekarze straszyli insulina? Z tego co kojarzę przy cukrzycy ciążowej zaleca się jedynie dietę i to wystarcza.
mamusia strasznie mi przykro z powodu tej pracy... akurat w takim momencie
agabre ja też tak czasem mam, że budzi mnie sms lub tel, patrzę na zegarek a tam 10.30! Strasznie mi wtedy głupio, ale z drugiej strony ja nie mogę bardzo długo zasnąć w nocy więc kiedyś muszę to odespać.
Setana mi też drętwieją dłonie. To jest zespół cieśni nadgarstka, zniknie po ciąży.
dagamit oglądałam na VOD wszystkie odcinku tego serialu dokumentralnego o porodach w Anglii (zapomniałan nazwy) i tam wszystkie babki miały ten gaz rozweselający. Ale nie sprawiały wrażenia uspokojonych, wrzeszczały jak wszystkie inne
Asinka ale dlaczego lekarze straszyli insulina? Z tego co kojarzę przy cukrzycy ciążowej zaleca się jedynie dietę i to wystarcza.
mamusia strasznie mi przykro z powodu tej pracy... akurat w takim momencie
agabre ja też tak czasem mam, że budzi mnie sms lub tel, patrzę na zegarek a tam 10.30! Strasznie mi wtedy głupio, ale z drugiej strony ja nie mogę bardzo długo zasnąć w nocy więc kiedyś muszę to odespać.
reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
ale mnie brzuch z tego wszystkiego straszliwie rozbolał i stwardniał nagle...ja pierniczę mam dość...