reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Staram się czytać, ale nie nadążam :) Tyle nasmarowałyście ;) Ja dzisiaj wstałam o 10 i jestem w lekkim szoku, bo dawno nie wstawałam tak późno :) Maluszek chyba chciał się wyspać :) Dzisiaj bez mdłości dzień II wczoraj miałam wielką ochotę na kurczaka pieczonego i nic mi po nim nie było :) tylko lekkie mdłości. Dzisiaj z rana kawa z mlekiem :) nareszcie coś z nabiałem mogę i nie jest mi niedobrze :D Brzusio pobolewa ale nie stale i nie za mocno, więc pewnie macica się rozrasta :) Ktoś chce pietruszki naciowej? Podobno dobre źródło żelaza a ja mam całą michę posiekaną do zamrożenia ;) Nie wiem, czy mi się zmieści ;)

hmmm...u mnie na śniadanko też był grany kiszony ogór...ale ja to od wczoraj się fatalnie czuje...wczoraj wymiotowalam nawet wieczorem, dziś od rana kręci mi sie tak w głowie że w pewnym momencie myślałam że odjadę...i znowu te mdłości...no i siły nie mam kompletnie na nic...jak pojadę po moją Lilę do przedszkola wróce to czuję się jakbym w maratonie uczestniczyła...a mój mężuś dziś do mnie żebym sobie gdzies wyszla do kogoś...bardzo chętnie tylko jak ja nie mam siły...a jak mnie złapia hafty...??? nie wiem jak dam radę w pracy od wtorku...toż to będzie koszmar dla mnie...

Larvunia dziękuję, samopoczucie dzisiaj mam lepsze. Wczoraj aż strzelałam złością kiedy moje dziecie wróciło ze szkoły i zobaczyłam co on ma w tornistrze. Dzisiaj cieszę się, że to już piątek i będą 3 dni dla rodzinki :)

Pisałyście wcześniej o seksie. My dostaliśmy zakaz na samym początku ze względu na mój ból brzucha + plamienie. Nie wiem jak będzie dalej. W ciaży z Igorem też nie wolno było (jak to wówczas ginka powiedziała: "między nóżki" :) ), żeby nie pobudzać macicy do skurczów. No nic trzeba sobie jakoś z tym poradzić.
Co do tych badań prenatalnych to poczekam na wizytę już u nowej dr 17.11. (w szpitalu), będzie to 12tc. Może ona mi da skierowanie. Póki co, w 12tc mam USG przezierności karkowej ale to już prywatnie. "Państwowo" będę chodzić dopiero od 17.11.

ja na pietruszkę po dzisiejszym siekaniu nie spojrzę przez tydzień a mdłości na szczęście same pomalutku odchodzą :) Nie wiem, czy to chwilowe, czy już na stałe :)

ewelina, ja też czasami łączę coś, co na co dzień mi się nie zdarza ;) rybka z puszki w pomidorach + winogrona?

Hej,witam wszystkie mamusie z rana,z rana,bo dopiero wstalam,mialam ciezki wczesny poranek i dlatego tak przysnelam.Nadal mam mdlosci i jem tylko chleb z zoltym serem i banany.A tak poza tym to milo by bylo gdyby w koncu mnie ktos tu zauwazyl.
Co do farbowania wlosow,to wiem,ze teraz sa farby,ktore rozrabia sie z woda,takie chyba nie zaszkodza...ja tez musze sie juz ufarbowac:)))Pozdrawiam serdecznie

hej poziomek, a cóż to za ciężki poranek ??

Co do farbowania się nie wypowiadam, bo sama rzadko farbuję, bardzo szybko mi włosy żółkną i nabierają rudego połysku, wolę już własne ;)

reklama
ja na pietruszkę po dzisiejszym siekaniu nie spojrzę przez tydzień a mdłości na szczęście same pomalutku odchodzą :) Nie wiem, czy to chwilowe, czy już na stałe :)

ewelina, ja też czasami łączę coś, co na co dzień mi się nie zdarza ;) rybka z puszki w pomidorach + winogrona?

:-D:-D:-D:-D aż tak to w smakach nie kombinuję, choć nigdy nie wiadomo co mi się zachce ;-)

Hej,witam wszystkie mamusie z rana,z rana,bo dopiero wstalam,mialam ciezki wczesny poranek i dlatego tak przysnelam.Nadal mam mdlosci i jem tylko chleb z zoltym serem i banany.A tak poza tym to milo by bylo gdyby w koncu mnie ktos tu zauwazyl.
Co do farbowania wlosow,to wiem,ze teraz sa farby,ktore rozrabia sie z woda,takie chyba nie zaszkodza...ja tez musze sie juz ufarbowac:)))Pozdrawiam serdecznie

Oby mniej ciężkich poranków gościło u Ciebie!

Do góry