reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
dzień dobry :)

Anapi
- &&&&&&&&

Aaga - no masakryczny sen...

Ja się z kolei nie wyspałam, bo Krzyś płakał przez 1,5 godziny.. i nie mógł sie uspokoić. po 0,5 godz. daliśmy mu ibufen, później pół godziny M z nim siedział a później go usypiałam pół godziny... najgorzej, ze nie wiem o co chodzi, bo to już druga taka nocka..
A na rano na krew...

Hej kochane :)
Właśnie wcinam śniadanko i piję kawkę. Byłam na badaniach i jestem głodna jak wilk :)
Lecę czytać :)
Ehhh jak dobrze mieć wolne :):):)

Agata R, dziś już z Jaśkiem lepiej, w sensie, że nie ma gorączki. Dałam mu tylko raz na zbicie, spałam z nim, mierzyłam gorączkę i minęło. Może jeszcze na wieczór coś podskoczy. Póki co katar i kaszel. Już mu babcia syrop z cebuli i miodu zrobiła :) Mam nadzieję, że przez weekend się podleczymy.

Asinka, Tusen, Anapi, udanych wizyt. Kciuki zaciśnięte :)

Tusen, ja mierzę jak mi się przypomni, może dlatego że zwykle mam niskie. Choć ginka poradziła żeby kontrolować.

Aaga, nie smutkaj, czasem jest tak, że dziecko z równowagi wyprowadzi. Ja też czasem nawrzeszczę na młodego, a potem mam takie wyrzuty, że szok.

Justynka, niezłe tempo od rana masz :)

Nutria, a Krzyś ma już pełne uzębienie?

Dzieńdoberek !
dziś mam już znacznie lepszy humorek niż wczoraj a to dlatego że się nawet w miarę wyspałam a przede wszystkim dzięki Wam, jejku jak ja się cieszę że mogę na Was liczyć - na Wasze zrozumienie i ciepłe słowa, jesteście niezastąpione ;-)

Anapi, Tusen - zaciskam kciukasy za Wasze wizyty &&&&&&&

reklama
Do góry