reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hej Dziewczyny,
wczoraj nie miałam netu a dzis nadrabiam czytanie i nie mogę skonczyc ...tyle tego:-) troszkę napiszę i czytam dalej, a tu końca nie ma..hihi

Iwona83 ja również cierpie na bole bioder :-(w nocy jak wstaje na sisiu to ledwo ide..jakbym miala jakiś kołek miedzy nogami :-(
https://www.babyboom.pl/forum/members/tusenfryd18-77648.htmltusenfryd18 czytałam Twoją historię i szczerze współczuję,tak więc teraz nózki do góry i tylko relax!!!!!!zero obowiązków i wysiłku!!!! to zalecenie do którego myslę dołaczą się wszystkie Brzuszki;-)
traschka przesyłam pozytywne fluidy i dawkę energii :-) może to ciśnienie takie było,że złe samopoczucie!a czasem-rzadko można wypić słabą kawkę....byleby nie codziennie...jak się męczysz to też źle wpływa na dzidzię, więc trzeba sobie delikatnie pomóc;-)
Doris cieszę się,że z Julcią all OK!!! moj synuś też zakrywa i kręci sie w pe;powince-bo ostatnie USG pokazało jak sobie buźkę cała zakrywa i troszkę sie zaniepokoiłam...ale nic na to nie możemy-tylko czekac...
Ironia to teraz również tylko relax!!! niech synuś tylko się wierci,kręci a nie pcha na ten świat-jeszcze nie;-)
Mrsmoon za mną też rabarbar chodzi..wydaje mi się,że spokojnie mozna zjesc..przecież to również w małej ilości w takim placuszku...
Ogitu ja mam cesarkę..wskazanie przez dyskopatię...już wiem od jakiegoś czasu więc się psychicznie nastawiam, że będzie ok!

..na zgagę polecam Alugastrin czy coś podobnego...również lekarz powiedział,że można...a pomaga od razu ;-)

czytam, że większość macie juz torby przygotowane...muszę też sie za to zabrać-najpierw kupić środki kosmetyczne dla malucha...macie jakies dobre typy środków pielęgnacyjnych?

reklama
Witajcie!
Ironia bidulko trzymaj się! Mam nadzieję, że Zebrra też przekaże nam wkrótce pozytywne wiadomości.

Kochane, już za chwilkę żadne ciśnienia, skurcze, zadyszki i inne cholerstwa nie będą nas martwić :-) Jeszcze chwilkę i maluszki będą z nami!! :-)

Justynka Ty nie szalej tak z tą szmatą po domu, bo do terminu masz jeszcze czas :-D

marta6nz ja też mam dyskopatię L5S1 i nie mam wskazania do cesarki...:zawstydzona/y: Dodatkowo miałam jakieś wypukliny na zdjęciu kręgosłupa i inne zwyrodnienia.A ty jaką masz dyskopatię??I od kogo masz wskazanie do cesarki??

Ja też trzymam kciuki za Ironię i Zebrrę&&&&&Czy ktoś ma jakieś wieści co u Zeberki , Bartusia i Jasia??

Dzień dobry!
U mnie na szczęście świeci dziś słoneczko, choć ciepło nie jest. Ale wybieram się z mamą na spacer.
Słuchajcie jestem trochę przerażona... sąsiedzi tuż obok nas od dwóch tygodni robia wielkie porządki w mieszkaniu, widze że wynoszą całe wory na śmietnik itp a dziś słyszałam ich rozmowę z jakimś gościem na korytarzu, że będą teraz robić generalny remont. Noż cholera, 50 lat tam mieszkają i nic nie robili i akurat teraz jak się Marysia urodzi?? Juz sobie wyobrażam jak wiercą ściany, po korytarzu biega krzycząca ekipa remontowa a w powietrzu jest pełno pyłu:((

Tusen ja mierzę co najmniej 3x razy dziennie ale lekarz mi kazał, bo u niego na wizytach miałam za wysokie. Najpierw kazał sprawdzić czy to tylko u niego tak skacze czy normalnie tak mam w domu. No a teraz cisnienie z tygodnia na tydzień coraz wyższe. Ty się nie martw, jeśli u lekarza jest w porządku to będzie dobrze.

Justynka super, że sztuczka z palcami działa:) Tylko trzeba to robić błyskawicznie bo po dwóch sekundach człowiek traci czucie w nodze i już sam nie da rady:)

AGATA hahah strasznie się usmiałam czytając twojego posta, przepraszam pewnie nie powinnam ale wyobraziłam sobie siebie w domu, jak szukam igłą żyły po całym ciele a ja nawet nie wiem gdzie miałabym szukać:) Akupunktura hehe:) DObrze, że się w końcu udało!

aaga niezły sen:) Ja też się obawiam, że 7,50 na pobudkę to będzie marzenie każdej z nas. Już widzę jak to zniosę, jak bez snu jestem naprawdę nie do życia.

Anapi dla ciebie kciuki zaciśnięte!!!

Blusia ja tam nigdy na morfologię na czczo nie chodzę, lekarka mówi że nie trzeba to po co się męczyć dodatkowo.

Asinka powodzenia u diabetologa!

saffi ty jak zwykle z samego rana! Podziwiam, ja o tej porze zawsze jeszczę śpię:)

cinamon ja w każdym twoim poście doczytuję, że właśnie coś sprzątasz!!! No nie mogę, kobieto odpuść sobie troszkę, bo mnie wyrzuty sumienia zeżrą! U mnie bałagan we wszystkich szafach:)

Zołza, kati, doggi, katamisz witajcie!

Hej....ja dopiero co wstałam....mam spanie od niedawna takie że ani atom mnie nie ruszy....wczoraj przy sikaniu wieczorem przy sikaniu miałam straszny bół że aż się poryczałam...ale przeszło...napewno dalej mam te bakterie
3mam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze...ja też mam dzisiaj więc też poproszę o magiczne kciukasy :)

Traschka - witaj :) a sąsiadami się nie martw na zapas, może nie będzie tak źle, może w ogóle ścian wiercić nie będą itd albo zdążą przed przyjściem na świat Marysi, bez nerwów strach ma wielkie oczy;-)

saffi ty jak zwykle z samego rana! Podziwiam, ja o tej porze zawsze jeszczę śpię:)
A ja znowu wieczorem o 22 juz padam z nóg i czasem jak widzę, że Wy piszecie i po północy to wtedy ja Was podziwiam, bo wtedy ja już dawno "chrapię" ;-)
A sąsiadami się nie martw, moze zdążą przed Twoim porodem, albo będą w miarę cicho wykonywać swoje remonty :-)

Trasia, ja od zawsze na czczo chodzę na jakiekolwiek pobieranie krwi. Kiedyś gdzieś ktoś tak powiedział i tego się trzymam :)

Misialina, kciuki zaciśnięte :)

reklama
Dziewczyny, jeśli któraś jest jeszcze zainteresowana partycypowaniem w prezencie dla A&A to zapraszam na odpowiedni wątek, żeby się któraś mi z ręką w nocniku - nawet dziurawym :-p - nie obudziła....

Do góry