reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Doggi 7:50 to nie taka zła pora :) ja wstaje po 6 codziennie !
Zauważyłam że jak już się rozkręcę z robieniem czegokolwiek to jest ok ale potem właśnie jestem tak zmęczona że jak usiądę na kanapie to śpię na siedząco :)Wczoraj poszłam spać po 20 :)

hehehe, u mnie 7:50 to mega wyczyn, zważywszy że zawsze byłam śpioszek i mogłam bez problemu spac do 12 :D ALe teraz masacra, chodze spac o 2 czasem 3 w nocy i wstaje o tej 7:50 to nie do życia jestem silnie :/

Zołza :* ... ja tam nie muszę śnic ze sie z kims kłócę bo robie to w realu non stop :D I to są straszne awantury ze K i CH lecą jak szalone <wstydniś>

Tusen kciuki kciuki :)

Mi zlecono mierzyc cisnienie w domu bo ja mam dla odmiany niskie :/ czasem nawet bardzo niskie i za niskie niestety tez trzeba kontrolowac... U ginki mam zawsze koło 112/65 a w domu jak mam 102/60 to jest szał :/

reklama
czesc
ale mam dzis humorek:baffled:. Od rana jestem wkurzona, najpierw moj szanowny M. mnie wkurzył, kurcze gorszy niz dziecko jest, a poźniej Jula dałą takie przedsatwienie, wstyd mi było, nakrzyczałam na nią strasznie. Mam troche wyrzuty sumienia teraz ze tak zareagowałam, ale ona czesem jest tak niegrzeczna ze az mi wstyd normalnie:dry:.
Hej hej, ja tez witam się poranie... Moja stała pora pobudki 7:50 bezzmienna :) chyba organizm szykuje się na takie wstawanie jak Olcia wyskoczy.
Obys modła do tej pory SPOKOJNIE dospac, przy Julce czasem o tej porze dopiero zasypiałam:-D.

Cinamon nie mart sie, mysle ze takie wyniki to zbieg okolicznosci i to pewnie przez tego zeba

witam
u mnie słonko,ale zimno.moje chłopaki chore i oczywiście to "starsze" dziecko miączy ,a małe cicho siedzi.
nie ma nic gorszego niż chory facet,masakra
justynka - mnie ostatnio po skurczu bolała łydka 3 dni !! a w nocy też potrafię się obudzić i krzyczeć skuuurczz...a michał nie wie gdzie masować haha :)
no dziś znowu mnie łapał,ale tez zrobiłam z tymi palcami sztuczkę i od razu mi przeszło,ale już czułam ten ból :-(
Mam pytanie: czy każdy noworodek musi mieć badane bioderka?? W sensie po wyjściu ze szpitala. Czy to zależy od dziecka??
u nas robią ok 3 miesiaca obowiązkowo wszystkim dzieciom
ja dziś miałam wizytę na 14:30, wiec sporo sie minęłyśmy...następną mam 26 maja o 8:30...
oj ja tez mam taka nadzieje...
ja tez mam juz przedostatnią 26 maja,na 10-tą wizyte nie wiem czy dotrwam

ja już pomyłam łazienki i muszę iść schody zamieść bo pełno piachu.
jeszcze prasowanko.

Doczytałam włąsnie o Ironi, bidulka, ale dobrze ze pojechałą do szpitala, przynajmniej ją przebadają i będzie spokojniejsza o Benia. Trzymam za nich kciuki.

AgataR. zapomniałąm napisac: jestes niesamowita:-D
A co do snów to mi sie dzisiaj sniło, ze miałąm cesarke i wyciągnełi mi tylko jedno dziecko, a jak zapytałąm dlaczego nie wyciągneli drugiego to powiedziala lekarka ze sobie zapomniała:baffled::-D

czesc
ale mam dzis humorek:baffled:. Od rana jestem wkurzona, najpierw moj szanowny M. mnie wkurzył, kurcze gorszy niz dziecko jest, a poźniej Jula dałą takie przedsatwienie, wstyd mi było, nakrzyczałam na nią strasznie. Mam troche wyrzuty sumienia teraz ze tak zareagowałam, ale ona czesem jest tak niegrzeczna ze az mi wstyd normalnie:dry:.

hehe ja tez wkurzona i mój stary tez mnie juz wkurzył ale zamiast dziecka wkurzył mnie kot, bo ma jakiegos *******ca od rana ;) :p

Doggi to Ciebie trzeba by było non stop denerwować, żeby ci ciśnienie sie podwyższyło :-D ;-D

no i wszyscy dookoła chyba własnie też tak myślą bo mnie tylko wkurzaja :p :p :p

cześć dziewczynki

tusen kciuki za wizytę &&&&&&&&&

Ja dopiero idę 16-tego ... jeszcze tyle czasu a ja już nie mogę się doczekać!!

Ja pomimo iż u lekarza mam ciśnienie książkowe to w domu mi bardzo skacze i staram się mierzyć przynajmniej raz dziennie w chwili jak czuję się zle lub słabo.

Witam, wpadlam sie tylko przywitac. Teraz lece do wanny, a pozniej jedziemy na wizyte do ginki. Licze na wasze magiczne kciuki kochane!!

reklama
Do góry