reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
I ja witam się porannie.

ZOLZA jak dobrze ze jesteś; nawet nie wiesz jak byłaś mi rano w okolicach 7 potrzebna. Na jutro potrzebuje komplet badań i wymyslilam sobie ze sama sobie z pobraniem krwi poradze, i zaczęło się szukania żył na opuchnietych nogach; oj klelam co niemiara; tak bardzo by mi się przydała twoja sprytna raczka; ale jak już sobie pokur**** to się udało. Zrobiłam to z lenistwa, gdybym się zwlokla z łóżka i ogarnęła to szybciej bym dojechala do szpitala No ale lenistwo robi swoje. Mój M powiedział ze liczy na to ze moj rozum znajdzie swoje miejsce po porodzie; M cieszy się ze ciąża dobiega końca bo boi się myśleć na jakie pomysły mogłabym jeszcze wpaść.
Poranek zaczęłam całkiem niezle.

BLUSIA mam nadzieje ze twój maluch nierozchorowal się na dobre.

Miłego dnia.

Ostatnia edycja:
Hej hej, ja tez witam się poranie... Moja stała pora pobudki 7:50 bezzmienna :) chyba organizm szykuje się na takie wstawanie jak Olcia wyskoczy.

Cinamon matko, skąd w tobie siła na porządki w garderobie? Ja to nie mam siły do kibelka pójśc :) Nie szalej tylko !! !! !!

Zołza miss U here !! :*

Doggi 7:50 to nie taka zła pora :) ja wstaje po 6 codziennie !
Zauważyłam że jak już się rozkręcę z robieniem czegokolwiek to jest ok ale potem właśnie jestem tak zmęczona że jak usiądę na kanapie to śpię na siedząco :)Wczoraj poszłam spać po 20 :)

Witam:-)
Dołączam do mam które mają głupie sny o dzieciach.Dziś ja przeżyłam koszmar:szok:nie będę opisywać bo to straszne było,ale tak realne że poleciałam w nocy do pokoiku dziecka zobaczyć czy to prawda.

Wogóle wczoraj wieczorem taki dziwne kłucia miałąm w brzuchu,przy poruszaniu.Teraz jest ok.

Zaraz ide do lekarza.Zastanawiiam sie czy Wy np.kontrolujecie ciśnienie w domu,czy tylko tyle że lekarz sprawdzi.To tak apropos Ironi czy zebrry które z tego powodu leżą w szpitalu.

Tusen ja mam zalecenie kontrolowania ciśnienia w domu, a to z uwagi - jak to któraś określiła - syndrom "białego fartucha", u gina zawsze mam dużo wyższe ciśnienie niż w domu.
Trzymam kciuki za wizytę.

Agata, trzeba było dzwonić! Ja bym z chęcią kogoś dziabnęła ;-)A co do M, że się cieszy, że ciąża dobiega końca itd. - mój K. ma tak samo ;-)

Doggi :* :-)

A mi się śniło, że kłóciłam się z teściową, bo coś gadała że nie tak żywię dziecko... Oooostrro było ;-)

Tusen &&&&&& za wizytę. Ja nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem więc nie mierze. Dziś za to odbieram morfologię którą powtarzam bo na tej sprzed tygodnia wyszły takie wartości jakbym miała białaczkę. A ja miałam stan zapalny zęba po założeniu nowej plomby. Mam nadzieję że to od tego.

reklama
Ja dziewczyny mam dobre ciśnienie,ale wiecie jak to jest.Czasami dobrze sie czujemy a ciśnienie jest podwyższone.
Ja mierzę tylko jak jestem u lekarza,zawsze mi sie wydaje,że jestem lekko poddenerowana ,jak to na wizycie,a ciśnienie ok.

Do góry