reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ale ja jestem zmęczona i niewyspana po tym szpitalu...
Te pobudki co dwie godziny w nocy, a potem pobudka o 5 rano, temperatura, ciśnienie, ktg mnie wykończyło...troche pospałam ale dalej mi się chce spać.
Tak czytałam, że piszecie o skurczach...w szpitalu miałam robione 4x dziennie ktg, na ktg rejestrowały się skurcze, jeden nawet do 80% doszedł i na takie nieregularne skurcze, to oni nawet nie zwracali uwagi, tak ma być na tym etapie i nie jest to nic nieprawidłowego. Oczywiście mowię to na przykładzie moich skończonych 35tc.
To tak dla pocieszenia piszę.... dla dziewczyn, które się martwią :-)
Idę spać, mam nadzieję że jutro już będę bardziej do życia.
Buziaki i dobranoc!

reklama
Doris dobrze ze juz jestes i to spokoniejsza o Juleczkę
dziewczyny kiedy mnie złapie skurcz w łydce w sekundzie podnoszę nogę do góry i robię tak jakbym chciała palce u stóp odgiąć w stronę kolana, tak ze pięta jakby wystaje do góry. Mnie od czasu do czasu łapie skurcz ale działam w ten sposób i przechodzi natychmiast. Dlatego zupełnie się nimi nie przejmuję. Próbowałyście tak? Żadne masaże nie sa wtedy potrzebne.
Mnie jak łąpie skurcz to tez czasem odginam tak noge, ale często przynosi to niestety odwrotny skutek bo skurcz łapie w innym miejscu wtedy i boli wowczas podwojnie wiec ja wole masowanie.
Asinka z tego co wiem to kazde dziecko ma zalecone badanie bioder chyba ok. 6 tygodnia.
Ogitu u mnie cesarka raczej przesądzona
mrsmoon ale smakowicie wyglada, zjadłabym takie swiezutkie ciachooo
Ironia co z Tobą??

Super, Jasio ma ponad 38 stopni :-( Także idę się położyć, bo nie wiem jaka nocka mnie czeka :-(
Dobrej nocy Wam życzę Mamuśki.

Ja też dzisiaj miałam dzień słaby, nawet na necie nie siedziałam, zrobiłam naleśniki i padłam.
Teraz oglądamYCD i już nie mogę się doczekać kiedy pójde do łóżka bo jutro mam wizyte w szpitalu na zajęcia z oddychania itp.
Mnie na szczęscie zgaga omija chyba że się za bardzo objem, jeśli chodzi o skurcze to po aspaginie 2x2 tabl mnie nawet nie łapią a jak już jakiś złapie to pomaga mi własnie wypięcie pięty i naciagnięcie palców w stronę kolana.

Doris - cieszę się ze wróciłam i wszystko jest OK:-)

Życzę wszystkim spokojnej nocki!! I do jutra

Witam się i ja :-)
Mąż do pracy wyprawiony a ja od razu do kompa.
asinka powodzenia :-)

Miłego dzionka dla wszystkich ;-)

hej brzuszki! wczoraj zabrałam się za układanie ubranek w komodzie i skończyło się na porządkach w garderobie , więc padłam strasznie ! ostatnio tak szybko się męczę!
Dziś postaram się być tu cały dzień bo nie mam żadnych planów :) tylko odpoczynek!

Cześć Dziewczyny!

Ja się tylko grzecznie witam i melduję ;-) Ale nawet nie będę próbowała być na bieżąco. Poskaczę po wątkach i coś porobię w domu.. albo pójdę spać ;-)

reklama
Witajcie z rana
ja po śniadanku mąż w pracy i ide ogarnąć domek, bo potem jeszcze może jakieś prasowanko :-)
dziś w nocy 3 razy iku i tak pisałyśmy o tych skurczach no to mnie dopadł taki jeden nad ranem w łydce - masakra a wyskoczyłam z łóżka jak 16-stka

Do góry