reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dzień dobry - dzisiaj trochę później ;)

Mataka, współczuję i przytulam...

Aniii, już od bardzo dawna jest tak, ze okres ochronny trwa całą ciążę, śmiało możesz powiedzieć już teraz i nie mają prawa Cię zwolnić...

Karmelia, dobrze, że nie robią problemów w pracy. Wiesz, jeśli należy Ci się zwolnienie, to ja bym się nie zastanawiała, myslisz, że od razu spalisz za sobą mosty i nie będziesz miała powrotu?

Ogitu, szczerze mówiąc nie wiem do kiedy mozna jeździć na rowerze, j niestety nie bardzo mam wybór... Wiem, że zagrożeniem są wstrząsy, więc jak jadę przez wertepy to stoję na pedałach i nie siedzę na siodełku... Nie wiem, czy to cokolwiek pomaga, ale mam nadzieję, ze tak ;)

Nadzieja, cieszę się że artykuł Ci pomógł :)

Miłego dnia Laski :)

Ja oczywiście odchodzę już od zmysłó i doczekać się nie mogę wtorku...

Witam,
z miłą chęcią do WAS dołączam :-)
Termin porodu wyliczony mam na 2 czerwca :-)
Ciąża nie należy do łatwych, ale dajemy radę, bo pozytywne nastawienie to połowa sukcesu :tak:

MATAKA, strasznie mi przykro...trzymaj się jakoś...nie tak miało być
[*]

Witam z raniutka!!

Mataka Mi tez ogromnie przykro. Trzymaj sie mocno xxx

U mnie tez powolutku, dzis nie muli jak zwykle ale narazie tylko zielona herbatka. Moje dziecie dzis ma Halloween w przedszkolu i musimy sie przebrac, ciekawa jestem jak dlugo wytrzyma w tych trykotach :))

Ja sie glowie czy jak urodze to mam mala zabrac z przedszkola czy ja tam zostawic eh nie wiem czy dam rade ale to z pewnoscia bedzie oszczednosc bo tu przedszkole kosztuje w sumie wiecej niz zarabiam ale tym sposobem bede miala niezly zamet. Nie wiem. A wy zostawicie dzieci w przedszkolu czy nie? jak dlugo w polsce trwa platny macierzynski?

reklama
Do góry