reklama
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
mataka... strasznie mi przykro, trzymaj się kochana.
zebrra
Potrójna mama :)
Dzień dobry - dzisiaj trochę później
Mataka, współczuję i przytulam...
Aniii, już od bardzo dawna jest tak, ze okres ochronny trwa całą ciążę, śmiało możesz powiedzieć już teraz i nie mają prawa Cię zwolnić...
Karmelia, dobrze, że nie robią problemów w pracy. Wiesz, jeśli należy Ci się zwolnienie, to ja bym się nie zastanawiała, myslisz, że od razu spalisz za sobą mosty i nie będziesz miała powrotu?
Ogitu, szczerze mówiąc nie wiem do kiedy mozna jeździć na rowerze, j niestety nie bardzo mam wybór... Wiem, że zagrożeniem są wstrząsy, więc jak jadę przez wertepy to stoję na pedałach i nie siedzę na siodełku... Nie wiem, czy to cokolwiek pomaga, ale mam nadzieję, ze tak
Nadzieja, cieszę się że artykuł Ci pomógł
Miłego dnia Laski
Ja oczywiście odchodzę już od zmysłó i doczekać się nie mogę wtorku...
Mataka, współczuję i przytulam...
Aniii, już od bardzo dawna jest tak, ze okres ochronny trwa całą ciążę, śmiało możesz powiedzieć już teraz i nie mają prawa Cię zwolnić...
Karmelia, dobrze, że nie robią problemów w pracy. Wiesz, jeśli należy Ci się zwolnienie, to ja bym się nie zastanawiała, myslisz, że od razu spalisz za sobą mosty i nie będziesz miała powrotu?
Ogitu, szczerze mówiąc nie wiem do kiedy mozna jeździć na rowerze, j niestety nie bardzo mam wybór... Wiem, że zagrożeniem są wstrząsy, więc jak jadę przez wertepy to stoję na pedałach i nie siedzę na siodełku... Nie wiem, czy to cokolwiek pomaga, ale mam nadzieję, ze tak
Nadzieja, cieszę się że artykuł Ci pomógł
Miłego dnia Laski
Ja oczywiście odchodzę już od zmysłó i doczekać się nie mogę wtorku...
majqa1
mama 2+2 :-)
dziewczynki... niestety moja fasolka nie chciala byc mlodszym bratem/siostra,,,, plamilam ostatnie dni ,, w poniedzialek trafilam na oddzial... dzis go opuscilam juz bez fasolki,,,,,,,,,,,,, trzymam kciuki za was wszystkie baaaaaaardzo baaaaardzo mocno,,,
pozdrawiam Karolina
tulę kochana i przykro mi bardzo ... [*]
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Witam,
z miłą chęcią do WAS dołączam :-)
Termin porodu wyliczony mam na 2 czerwca :-)
Ciąża nie należy do łatwych, ale dajemy radę, bo pozytywne nastawienie to połowa sukcesu
MATAKA, strasznie mi przykro...trzymaj się jakoś...nie tak miało być
[*]
z miłą chęcią do WAS dołączam :-)
Termin porodu wyliczony mam na 2 czerwca :-)
Ciąża nie należy do łatwych, ale dajemy radę, bo pozytywne nastawienie to połowa sukcesu
MATAKA, strasznie mi przykro...trzymaj się jakoś...nie tak miało być
[*]
Witam z raniutka!!
Mataka Mi tez ogromnie przykro. Trzymaj sie mocno xxx
U mnie tez powolutku, dzis nie muli jak zwykle ale narazie tylko zielona herbatka. Moje dziecie dzis ma Halloween w przedszkolu i musimy sie przebrac, ciekawa jestem jak dlugo wytrzyma w tych trykotach )
Ja sie glowie czy jak urodze to mam mala zabrac z przedszkola czy ja tam zostawic eh nie wiem czy dam rade ale to z pewnoscia bedzie oszczednosc bo tu przedszkole kosztuje w sumie wiecej niz zarabiam ale tym sposobem bede miala niezly zamet. Nie wiem. A wy zostawicie dzieci w przedszkolu czy nie? jak dlugo w polsce trwa platny macierzynski?
Mataka Mi tez ogromnie przykro. Trzymaj sie mocno xxx
U mnie tez powolutku, dzis nie muli jak zwykle ale narazie tylko zielona herbatka. Moje dziecie dzis ma Halloween w przedszkolu i musimy sie przebrac, ciekawa jestem jak dlugo wytrzyma w tych trykotach )
Ja sie glowie czy jak urodze to mam mala zabrac z przedszkola czy ja tam zostawic eh nie wiem czy dam rade ale to z pewnoscia bedzie oszczednosc bo tu przedszkole kosztuje w sumie wiecej niz zarabiam ale tym sposobem bede miala niezly zamet. Nie wiem. A wy zostawicie dzieci w przedszkolu czy nie? jak dlugo w polsce trwa platny macierzynski?
majqa1
mama 2+2 :-)
Witaj Ewelinko
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
MAJQA, witam i na tym wąteczku