reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

cześć Mamusie :-)
Piekna pogoda dziś, ja wstałam przed 8 i do laboratorium wyniki zrobić. Dziś wizytę mam z Usg więc poproszę o kciuki. A teraz jadę do lumpka zobaczyć co ciekawego jest. Potem muszę trochę ponadrabiać wątki.
Buziaki dla Was!

reklama
Więc ja już powróciłam z badania, cała i zdrowa :-) Wynik dopiero przy wizycie, czyli 5 maja. Ale to do diabetologa, więc luz.
Nadrobiłam zaległości. A, jeszcze odebrałam wyprawkę i wzięłam listę ze szpitala, dla sprawdzenia czy czegoś nie ominęłam.
Anapi, tak, to sypialnia. Nie dawno malowaliśmy. Cały pokój mam na taki kolor,a na 2 ścianach mam te błękitne naklejki.
Ironia, to gdzie Ty studiujesz?? I co,bo nie doczytałam nigdzie...
Mamusia, brzucha nie widać, bo szeroka koszula, a i tak już taki opadnięty mam :-p to się zgubił :-D. A ten kontrast na ścianie, to sama wymyśliłam :-) W końcu studiowało się trochę Projektowanie Wnętrz ;-)

Traschka no widzisz Marysia czuła ze coś nie tak, ale super że juz wszystko ok :-)

Właśnie dzwoniła do mnie ulubiona ciocia z zaproszeniem na kawke, a ja bez auta ale mój tato też zaproszony (na emeryturze w domku) więc po mnie podjedzie :-) ale sie ciesze bo w domu zaczynam świrować :happy:
Więc do wieczorka pa

dobra laseczki to ja na chwilkę lecę do ogródka, teściu specjalnie dla mnie umył i rozłożył stół z krzesłami ni i parasol rozłożył bym za długo na słonku nie siedziała, wygrzeję się i do was niedługo wrócę :-)

doris mocno trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&& i czekamy na relację.

Ja przed chwilą obejrzałam ostatni odcinek "usta usta" na vod i szczerze jestem trochę zniesmaczona zakończeniem...:zawstydzona/y:

Hello :-)
Zdążyłam przeczytać całą stronę Waszych i doszłam do wniosku, że najpierw się przywitam, bo zanim doczytam kolejną, to Wy znowu naprodukujecie i tak w kółko będę czytała aż do wieczora :-)
Doris - &&&&&&&&& za wizytę.
Trasia - moja mała też ma czasami mniej ruchliwe dni, ale ja dla odmiany wciąż mam detektor i jak mnie coś niepokoi, to się kładę i szukam serducha - ulga dla głowy bezcenna.

doris kciukasy&&&&&&&
mamusia wygrzewaj sie na słoneczku ,bo to ostatnie tygodnie takiej błogości:-)
katamisz ja wczoraj oglądam i miałam podobne odczucie. Ale scena z prochami mnie rozwaliła:-D:-D:-DBałam sie trochę o dzieciątko moje bo śmiechu nie mogłam powstrzymać.

Ja po spacerku jestem i coraz ciężej mi sie chodzi.Brzuch sie napina strasznie jak idę za szybko,też tak macie????

witajcie sloneczka:)
my dzis od rana z norbertem atakujemy skalniak, zeby mial jakis wyglad:) oczywiscie 15 min roboty a godzine odpoczynku
w nocy mialam okropny bol zoladka...nie wiem co to bylo
a tak poza tym to nic ciekawego u mnie poza tym, ze mi ciezko............
podczytywalam wiec wiem co u was:)
trzymajcie sie cieplutko a my idziemy cos jeszcze porobic resztkiem sil ale nie moge lezec bo mnie az cos strzela:wściekła/y:

reklama
asinka - ja pedagogike na jagielońskim studiuje :) no i udało mi się weszłam powiedziałam co wiedziałam i dostałam 4 ;-) nie jest źle... a najbardziej rozbawiło mnie pytanie na koniec...jak społeczeństwo postrzega osoby w wieku starczym.... oj musiałam się gryźć w jezyk zeby nie powiedziec co naprawde myśle o niektórych hehe :)

no i nie lubie pytan z czego sie pani przygotowała, albo co panią najbardziej zaciekawiło w wykładach hehe...wykład jak wykład a ja mam się produkowac jak ona go świetnie poprowadziła i jeszcze mnie zaciekawiła chociaz mnie na nich nie było hehe :-) improwizacja to moje drugie imie xD

a teraz troszke poczytam listow do bravo bo moj M siedział ze mna dzielnie i kserował 4 godziny...a po entym liście na pytanie jak długa może byc pochwa prawie krzyknął w czytelni po ch-uj :-) co racja to racja hihi

Do góry