reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

cześć Mamusie :-)
Piekna pogoda dziś, ja wstałam przed 8 i do laboratorium wyniki zrobić. Dziś wizytę mam z Usg więc poproszę o kciuki. A teraz jadę do lumpka zobaczyć co ciekawego jest. Potem muszę trochę ponadrabiać wątki.
Buziaki dla Was!

reklama
Więc ja już powróciłam z badania, cała i zdrowa :-) Wynik dopiero przy wizycie, czyli 5 maja. Ale to do diabetologa, więc luz.
Nadrobiłam zaległości. A, jeszcze odebrałam wyprawkę i wzięłam listę ze szpitala, dla sprawdzenia czy czegoś nie ominęłam.
Anapi, tak, to sypialnia. Nie dawno malowaliśmy. Cały pokój mam na taki kolor,a na 2 ścianach mam te błękitne naklejki.
Ironia, to gdzie Ty studiujesz?? I co,bo nie doczytałam nigdzie...
Mamusia, brzucha nie widać, bo szeroka koszula, a i tak już taki opadnięty mam :-p to się zgubił :-D. A ten kontrast na ścianie, to sama wymyśliłam :-) W końcu studiowało się trochę Projektowanie Wnętrz ;-)

Traschka no widzisz Marysia czuła ze coś nie tak, ale super że juz wszystko ok :-)

Właśnie dzwoniła do mnie ulubiona ciocia z zaproszeniem na kawke, a ja bez auta ale mój tato też zaproszony (na emeryturze w domku) więc po mnie podjedzie :-) ale sie ciesze bo w domu zaczynam świrować :happy:
Więc do wieczorka pa

dobra laseczki to ja na chwilkę lecę do ogródka, teściu specjalnie dla mnie umył i rozłożył stół z krzesłami ni i parasol rozłożył bym za długo na słonku nie siedziała, wygrzeję się i do was niedługo wrócę :-)

doris mocno trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&& i czekamy na relację.

Ja przed chwilą obejrzałam ostatni odcinek "usta usta" na vod i szczerze jestem trochę zniesmaczona zakończeniem...:zawstydzona/y:

Hello :-)
Zdążyłam przeczytać całą stronę Waszych i doszłam do wniosku, że najpierw się przywitam, bo zanim doczytam kolejną, to Wy znowu naprodukujecie i tak w kółko będę czytała aż do wieczora :-)
Doris - &&&&&&&&& za wizytę.
Trasia - moja mała też ma czasami mniej ruchliwe dni, ale ja dla odmiany wciąż mam detektor i jak mnie coś niepokoi, to się kładę i szukam serducha - ulga dla głowy bezcenna.

doris kciukasy&&&&&&&
mamusia wygrzewaj sie na słoneczku ,bo to ostatnie tygodnie takiej błogości:-)
katamisz ja wczoraj oglądam i miałam podobne odczucie. Ale scena z prochami mnie rozwaliła:-D:-D:-DBałam sie trochę o dzieciątko moje bo śmiechu nie mogłam powstrzymać.

Ja po spacerku jestem i coraz ciężej mi sie chodzi.Brzuch sie napina strasznie jak idę za szybko,też tak macie????

witajcie sloneczka:)
my dzis od rana z norbertem atakujemy skalniak, zeby mial jakis wyglad:) oczywiscie 15 min roboty a godzine odpoczynku
w nocy mialam okropny bol zoladka...nie wiem co to bylo
a tak poza tym to nic ciekawego u mnie poza tym, ze mi ciezko............
podczytywalam wiec wiem co u was:)
trzymajcie sie cieplutko a my idziemy cos jeszcze porobic resztkiem sil ale nie moge lezec bo mnie az cos strzela:wściekła/y:

reklama
asinka - ja pedagogike na jagielońskim studiuje :) no i udało mi się weszłam powiedziałam co wiedziałam i dostałam 4 ;-) nie jest źle... a najbardziej rozbawiło mnie pytanie na koniec...jak społeczeństwo postrzega osoby w wieku starczym.... oj musiałam się gryźć w jezyk zeby nie powiedziec co naprawde myśle o niektórych hehe :)

no i nie lubie pytan z czego sie pani przygotowała, albo co panią najbardziej zaciekawiło w wykładach hehe...wykład jak wykład a ja mam się produkowac jak ona go świetnie poprowadziła i jeszcze mnie zaciekawiła chociaz mnie na nich nie było hehe :-) improwizacja to moje drugie imie xD

a teraz troszke poczytam listow do bravo bo moj M siedział ze mna dzielnie i kserował 4 godziny...a po entym liście na pytanie jak długa może byc pochwa prawie krzyknął w czytelni po ch-uj :-) co racja to racja hihi

Do góry