reklama
Dagamit witaj my też się za tobą stęskniłyśmy :-)
Dubeltówka tobie też przeleci ten czas zobaczysz
Katamisz zainspirowałaś mnie i obejżałam na VOD nastepny odcinek przepisu na życie :-)
dzięki kochana :-) bo uśmiałam sie niesamowicie, a doła mam od rana i nie wiem czy przez noc czy przez pogode, bo cały czas pochmurno u nas...
a z powodu kotka mi przykro, no ale cóż sam sie widocznie prosił
Ironia - koci koroner
Kuma ale sen ;-) mnie sie ostatnio śni cały czas sex z moim mężem i jak mu opowiadam co mi sie śniło to pyta mnie ile jeszcze tygodni do tego porodu dokładnie i czy już by tak akcji porodowej nie przyspieszać ;-):-)
Larvunia dobrze, że juz ok a Marcelek dzielny :-)
Dubeltówka tobie też przeleci ten czas zobaczysz
Katamisz zainspirowałaś mnie i obejżałam na VOD nastepny odcinek przepisu na życie :-)
dzięki kochana :-) bo uśmiałam sie niesamowicie, a doła mam od rana i nie wiem czy przez noc czy przez pogode, bo cały czas pochmurno u nas...
a z powodu kotka mi przykro, no ale cóż sam sie widocznie prosił
Ironia - koci koroner
Kuma ale sen ;-) mnie sie ostatnio śni cały czas sex z moim mężem i jak mu opowiadam co mi sie śniło to pyta mnie ile jeszcze tygodni do tego porodu dokładnie i czy już by tak akcji porodowej nie przyspieszać ;-):-)
Larvunia dobrze, że juz ok a Marcelek dzielny :-)
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
hej
Asinka super fryzrka i fajny kolorek.
Larvunia nie zazdroszcze tej migreny, dobrze ze wzielas tabletke to moze sie nie rozkreci na dobre
Irinia powodzeia na egzaminie. Co do tego swedzenia to jezeli podejrzewasz cholestaze to zrob sobie proby watrobowe. Przy cholestazie chyba głownie stopy i dłonie swedzą. Kiedy idziesz do gina?
Poza tym dołaczam do grona niewyspanych. Po pierwsze dlatego ze zwykle jestm niewyspana przez kregosłup, ktory niemiłosiernie napierdziela, a poza tym Jula chora w nocy miala ponad 39 gorączki i spałą z nami, do tego co chwile marudząc i popłąkująć
u mnie niestety tych dni kiedy jest lepiej to coraz mniej, a w zasadzie juz w ogole ich nie ma, kazdego dnia gorzej. Licze juz dni. Chcialabym byc juz po wizycie u ginka i miec ustalony termin cc, przynajmniej wiedzialabym ile dni jeszcze.Bywają dni, kiedy jest lepiej, ale ogólnie coraz ciężej jest. Jeszcze trochę trzeba wytrwać, jeszcze troszeczkę...
Asinka super fryzrka i fajny kolorek.
Larvunia nie zazdroszcze tej migreny, dobrze ze wzielas tabletke to moze sie nie rozkreci na dobre
Irinia powodzeia na egzaminie. Co do tego swedzenia to jezeli podejrzewasz cholestaze to zrob sobie proby watrobowe. Przy cholestazie chyba głownie stopy i dłonie swedzą. Kiedy idziesz do gina?
Poza tym dołaczam do grona niewyspanych. Po pierwsze dlatego ze zwykle jestm niewyspana przez kregosłup, ktory niemiłosiernie napierdziela, a poza tym Jula chora w nocy miala ponad 39 gorączki i spałą z nami, do tego co chwile marudząc i popłąkująć
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Asinka - jestem pod wrażeniem Twojej nowej fryzurki i powiem że ja coraz częściej myślę by taką też sobie sprawić, jest bardzo wygodna i się praktycznie sama układa a na upały to jak znalazł, ale Twoje zdjęcie mnie rozwaliło na łopatki bo w ogóle nie widać Twojego brzuszka, ani troszę a sypialnie (bo zakładam że to sypialnia) to masz piękną ten rysuneczek jest śliczny, bardzo fajny kontrast &&&&&&& za Twoje badania, daj znać jak będziesz już po
Larvunia - trzymaj się cieplutko, mam nadzieję że to szybko Ci przejdzie
Kati - może nadrób zaległości senne w dzień i zdrzemnij się np. po obiadku troszkę, biedna jesteś chciałabym Ci coś doradzić ale niestety jestem bezradna bo ja nie mam takich problemów
Ironia - &&&&&&& za Twój egzamin, by Twoja improwizacja była jak najbardziej trafna, a co do tego swędzenia to może jakąś alergię dostałaś, ja jestem straszną alergiczką więc dużo razy dziwne wysypki mi wyskakiwały nawet takie krosty wielkości paznokcia od kciuka i całe ropne (uczulenie na zborze), mam nadzieję że Ci to szybko przejdzie ale koniecznie wal do lekarza jak w ogień i walnij sobie wapno rozpuszczalne, no i wiem że to strasznie trudne ale staraj się nie drapać, :*
Saffi - już masz 36 tydzień wow - gratulację
Anapi - ciesze się że wreszcie możesz sobie odpocząć na L4
Katamisz - ja tez oglądałam (a wcześniej czytałam na wp że ją uśmiercą) moim zdaniem reżyser dał ciała, bez sensu takie zakończenie filmu, wczoraj byłam smutna a teraz jestem na to zła...
Kuma - gratki z okazji rozpoczęcia 33 tygodnia, trzymam kciukole za Twoją wizytę, hehe fajny sen miałaś ja często w ciązy mam takie że mnie mój M zdradza i potrafie obrazić się nawet na niego hehe
Kuma &&&&&&&&& za wizytę :-)
mamusia niestety nikt nam już nie pomoże :-( ja wczoraj do mojego maluszka mówiłam, zeby wytrzymał jeszcze miesiąc i że ja też sie postaram wytrzymać, a tatuś też da rade z nami ;-) najbardziej z tego lachał sie mój M. :-)
dziewczyny SŁONKO :-)
nareszcie wyszło - aż chce sie żyć od razu
mamusia niestety nikt nam już nie pomoże :-( ja wczoraj do mojego maluszka mówiłam, zeby wytrzymał jeszcze miesiąc i że ja też sie postaram wytrzymać, a tatuś też da rade z nami ;-) najbardziej z tego lachał sie mój M. :-)
dziewczyny SŁONKO :-)
nareszcie wyszło - aż chce sie żyć od razu
justynka1
Mamusia Antoniusia
witajcie.
widzę,że produkcja jak u mrówek
ja juz wielka stertę prania poprasowałam ,chałupka wysprzatana i za godz po małego.u nas gorąc.
nad ranem o 3.00 sie przebudziłam i zasnęłam dopiero przed 6.00
przyjmujemy interesantów na mieszkanie, a sami czekamy na wieści z banku....
miłego dnia
widzę,że produkcja jak u mrówek
ja juz wielka stertę prania poprasowałam ,chałupka wysprzatana i za godz po małego.u nas gorąc.
nad ranem o 3.00 sie przebudziłam i zasnęłam dopiero przed 6.00
przyjmujemy interesantów na mieszkanie, a sami czekamy na wieści z banku....
miłego dnia
reklama
traschka
Mama Marysi
Dzień dobry.
Chyba byłam naprawdę zmęczona bo przespałam równe 12 godzin. Dopiero przed chwilą się obudziłam. Muszę się wziąć do pracy, bo tata w związku z wyjazdem na pogrzeb nie zdąży ze wszystkim do pracy i czeka na mnie stos papierów do przerzucenia. Niewiele z nich rozumiem, ale jakoś dam radę. Jeszcze dziś kilka zajęć pożegnalnych...
Marysia w nocy zaczęła kopać, dziś rano też dałą o sobie znać więc uspokoiła mnie.
Dziękuję wszystkim za wsparcie...
Chyba byłam naprawdę zmęczona bo przespałam równe 12 godzin. Dopiero przed chwilą się obudziłam. Muszę się wziąć do pracy, bo tata w związku z wyjazdem na pogrzeb nie zdąży ze wszystkim do pracy i czeka na mnie stos papierów do przerzucenia. Niewiele z nich rozumiem, ale jakoś dam radę. Jeszcze dziś kilka zajęć pożegnalnych...
Marysia w nocy zaczęła kopać, dziś rano też dałą o sobie znać więc uspokoiła mnie.
Dziękuję wszystkim za wsparcie...