reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

no ja też przywyczajona ze prywatnie jest lepiej a tu dupa !! po prostu płaci sie chyba tylko za wizyte w klinice a nie za lekarza.eh.... nigdy wiecej lux medu i innych takich :-)

reklama
Hmm, to dziwne... Mnie tak tylko brzuch swędzi jak cholera, ale smaruję cały czas. Także jak na razie rozstępów brak, albo w każdym razie ja nie zauważyłam :-p
Mały zaczął swoje poranne skoki :-) Chyba jest głodny tak jak mama, a tu na badania na czczo...

no właśnie nic takiego nie jadłam, a swedzi tak ze mam juz małe ranki od drapania :(

Kurczę, mnie swędzi, ale po nawilżeniu przechodzi - no i nie mam żadnych kropek. No ale jeśli jest wysypka, to też obstawiałabym alergię. Wiem, że po wczorajszych przeżyciach masz dość lekarzy, ale, jeśli nie przejdzie, może jednak pokaż komuś te kropeczki...
Tulę Cię mocno babeczko! :*

Witam:-)
I kolejny dzionek zbliża nas do punktu kulminacyjnego :-)

Ironia to swędzenie to normalne,w większości przypadkach.Mogłaś dostać uczulenia np.na coś co zjadłąś lub na proszek do prania.Ale nie zapomnij że istnieje cholestaza i ona juz jest niebezpieczna.Idz do lekarza,zapytaj.

Trasia przykro mi z powodu Twojej sytuacji

dzięki zołza..zadzwonie dzisiaj do mojej ginekolog moze bilirubine bedzie trzeba powtorzyc to zawsze tylko 6zł a bede spokojniejsza :-) tez lece sie ubierac i na śniadanie ;)

reklama
Do góry