reklama
no właśnie nic takiego nie jadłam, a swedzi tak ze mam juz małe ranki od drapaniaPrędzej jakaś alergia Ironia. Nie jadłaś nic z młodych owoców, warzyw?? Mi się tak zrobiło po truskawkach, mimo, że nigdy nie miałam na nic uczulenia...
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Hmm, to dziwne... Mnie tak tylko brzuch swędzi jak cholera, ale smaruję cały czas. Także jak na razie rozstępów brak, albo w każdym razie ja nie zauważyłam
Mały zaczął swoje poranne skoki :-) Chyba jest głodny tak jak mama, a tu na badania na czczo...
Mały zaczął swoje poranne skoki :-) Chyba jest głodny tak jak mama, a tu na badania na czczo...
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Dobra, ja się lecę przygotować do wyjścia i jadę do szpitala...
Do później...
Postaram się nadrobić wszystko :-)
Do później...
Postaram się nadrobić wszystko :-)
no właśnie nic takiego nie jadłam, a swedzi tak ze mam juz małe ranki od drapania
Kurczę, mnie swędzi, ale po nawilżeniu przechodzi - no i nie mam żadnych kropek. No ale jeśli jest wysypka, to też obstawiałabym alergię. Wiem, że po wczorajszych przeżyciach masz dość lekarzy, ale, jeśli nie przejdzie, może jednak pokaż komuś te kropeczki...
Tulę Cię mocno babeczko! :*
tusenfryd18
Fanka BB :)
Witam:-)
I kolejny dzionek zbliża nas do punktu kulminacyjnego :-)
Ironia to swędzenie to normalne,w większości przypadkach.Mogłaś dostać uczulenia np.na coś co zjadłąś lub na proszek do prania.Ale nie zapomnij że istnieje cholestaza i ona juz jest niebezpieczna.Idz do lekarza,zapytaj.
Trasia przykro mi z powodu Twojej sytuacji
I kolejny dzionek zbliża nas do punktu kulminacyjnego :-)
Ironia to swędzenie to normalne,w większości przypadkach.Mogłaś dostać uczulenia np.na coś co zjadłąś lub na proszek do prania.Ale nie zapomnij że istnieje cholestaza i ona juz jest niebezpieczna.Idz do lekarza,zapytaj.
Trasia przykro mi z powodu Twojej sytuacji
reklama