reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Ja też witam, ale nie słonecznie :-( Bo u nas pogoda blee...
Za niedługo wybieram się na badania do szpitala. Oby wyszły dobre. Przy okazji odbiorę sobie wyprawkę, którą wczoraj zamówiłam i będę w pełni przygotowana do szpitala :-)
Wstawię zdjęcie z nową fryzurką. Mam nadzieję,że nie odbiorę Wam apetytu z rana...
Moje zdjęcie 2.png

reklama
mowia ze mogreny nie ma ciazarna... a jednak
zaczyna mi sie rozkrecic sie zaczyna, zaczynam miec mroczki w oczach, wzialam juz tabletke, jejku oby si enie rozkrecilo mi sie bo umre :-( w oku bol zaczynam miec...aaaaaaaaaaaaaa posta pisze ze 10 min juz.....

Ojoj Larvunia, szczerze współczuję. Ja takich rzeczy nie miewam, więc nie pomogę :-( Powiem Ci to co mój Sz zawsze mi powtarza: Leż i odpoczywaj, odpoczywaj.
Mocno ściskam, może coś pomoże :-)

Witajcie z rana
u mnie noc koszmarna wstawanie na siku 4 razy!!!! jak nie zgaga (jak leże na płasko) to jak leże na 4 poduszkach to mi kręgosłup napiepsza :wściekła/y:
Wściec sie można :wściekła/y:
A do tego mam straszne drętwienia i puchnięcia dłoni... przeczytałam w jakieś książce że to zespół drętwienia nadgarstka i po porodzie mija - przynajmniej jakaś nadzieja...

Saffi no malutko ci zostało - super, ale oszczędzaj sie :-)
Agata ty leż choćby nie wiem co cie z łóżka wyciągało, wszystko dla Antosia :-) A u mnie jeszcze pochmurno, ale ponoć po południu ma być już słonko, no zobaczymy...
zołza biedna ty i biedna Kalimba, kiepski ma spacer ;-) ja jeszcze wydalam - na razie
Asinka super fryzurka :-) ja nosiłam taką na studiach i super mi sie kojarzy :-)
Ojjj Larvunia biedaczko współczuję Ci kochana, może nie będzie tak źle...

no i my też się zwlekliśmy...pół nocy nie moglam zasnąć mały też ciągle się wiercił i kopał :(

także jestem nie wyspana, nienaumiana a na 12 ide na egzamin...będe improwizować jak zwykle ... :) to jedyne co potrafie przez te kurczące się komórki mózgowe.. :)

wczoraj byłam u okulisty prywatnie w lux medzie..oczywiscie 30 minuit 110 zł mniej:wściekła/y: a za 110 zł wielkie ***** !!! nic nie powiedział, nie dał zaświadczenia że mogę rodzić sn :szok: po prostu ku rwa nic !!! nawet nie powiedział jaką wade mam....looknełam mu tylko przez ręke że wwpisał do kartoteki minus 5 :wściekła/y: ale na tej podstawie i tak niedobiore żadnych soczewek ghr.... no oczywiście dostałam skierowanie do szpitala okulistycznego bo ciśnienie mam za wysokie w oczach :-(
no i ukochany h ujowy NFZ....prędzej można tam zdechnąc niż cokolwiek załatwić, na skierowaniu napisane pilne bez kolejki...no tak..bez kolejki przyjeli przede mną 14 starych trupów którym oczy to raczej już długo nieposłużą..a ja siedziałam nie wiem sama już ile i ryczałam...bo tak mnie wszystko bolało :no: jeszcze michał sie pożarł z pielegniarka bo powiedziała ze to nie prywatny gabinet i musi wyjsc...powiedział ze ma to w dupie to żona nie chce być sama i siedział...myślałam że wyniosą go z krzesłem heh :-D osiedziałam sie jak głupek bo i tak nie było komu zapłacic zeby pojsc bez kolejki i po kilkyu straconych godzinach okazuje sie ze jest ok...bez sensu !!!!

eh...pozniej byłam po papiery i 4 godziny w bibliotece, oólnie miałam ciezki dzien i ledwo zyłam...młody ciagle sie napinał i nie mogłam już pod koniec dnia chodzić :no: jeszcze wydarłam sie na ochroniarza w bibliotece bo nie pozwolił mi wejsc z małą torebką... wic sie go pytam czy w dupe mam sobie wsadzic wszystkie rzeczy i kluczyki od auta ghrr... w sumie bez sensu go z****łam ale komuś musiało sie oberwać a on był pod ręką... :wściekła/y:

A teraz czas na odpisywanie :-)

Trasiu - bardzo mi przykro że tak wyszło z twoją babcią... nie powinno się takich rzeczy robić :( ale powiem Ci ze u M w rodzinie mają strasznie glupie podejście do takich spraw...M dowiedział się że jego ojciec jest w szpitalu dopiero po 2 tygodniach...bo niby mama nie chciała go denerwować :szok::szok::angry::wściekła/y::no:

Asinka - super fryz, bardzo ci ładnie...ja ide jutro do fryzjera bo wyglądam jak takie coś:

Kura_jedwabista.jpg

Zołza- mnie też się strasznie brzuch spina, do garażu nawet nie dojde bez kilku przystanków:dry:

kati83 - nienawidze tego wstawania na siku..na szczęście od początku ciazy mam stałe pory czyli raz o 3 w nocy :)

larvunia - uważaj kobieto na siebie, ja też się cała sypie :(

AgataR
- no trudno leżeć, ale kurcze już niedługo i bedziemy mieć bobki koło siebie :-) z drugiej strony mam ciagle coś na głowie i coś do załatwienia, sama nie potrafie leżeć bo mam wrażenie ze marnuje czas i przez to gonie aż mnie brzuch nie rozłoży głupek ze mnie :baffled:

kochane co to moze byc: swedzi mnie jak cholera całe ciało nogi ręce brzuch, wiem że tam gdzie mam rozstepy moze bardziej swwedzieć, ale tam gdzie ich nie mam też swedzi i mam jakies małe czerwone kropeczki !! czy to moze byc zatrucie?? :baffled::angry:

Ironia, nie chciałabym Ci wtedy podejść pod rękę :-p Ale faktycznie dzień przekichany :dry: Dziwny ten lekarz co Cię skasował 110 zł!! Ja jak byłam prywatnie, to nie dość,że zapłaciłam 50 zł, to w karcie ciąży mam wpisaną notatkę,że mogę rodzić sn. I tak już oduczyłam się chodzić na NFZ. Nic nie załatwisz, a czekasz w kolejkach. Jak muszę iść, to idę prywatnie. Ale nie przejmuj się :-) Dzisiaj będzie lepiej :-)
Trzymam kciuki za egzamin &&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Ironia - jakiś traumatyczny dzień - masakra...
współczuję Ci...
edit
nie wiem co to moze być, ale zrób sobie badania ogólne moczu i jeśli to coś poważnego to na pewno to w moczu wyjdzie

Ostatnia edycja:
Do góry