reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Dziękuję wam za wsparcie. Z odstąpieniem miejsca wakacyjnego raczej nie ma opcji, bo oni mieli wyjeżdzać juz dzisiaj. Nikogo z dnia na dzień się nie znajdzie. Ale udało mi się zwrócić bilet na pociąg, oddali prawie całą kwotę. Jutro spróbuję pozałatwiać coś ze zwrotem za bilet na autokar do Niemiec, choć tu już raczej na nic nie liczę. Całe szczęście część rodziny pojedzie z mamą na pogrzeb, więc pojadą autem z dwójką kierowców.

Ja od rana prawie nie czuje ruchów. Ledwo ledwo cokolwiek, zaczynam w tym wszystkim świrować że przez te moje skoki ciśnienia odkleiło się łożysko czy coś... pewnie wszystko w porządku ale ten dzień jest straszny, wszystko widzę w czarnych kolorach. Czy wy też na tym etapie ciąży miewacie takie dni, że maleństwo prawie się nie rusza? Kurcze, już nie wiem co mam robić:(

reklama
Trasia, głowa do góry!! Jakby Ci się odkleiło łożysko, to by się krwią zalała... Moja koleżanka tak miała i wylądowała w szpitalu. Wydaje mi się po prostu,że Malutka Cię oszczędza, bo czuje,że Mamusia smutna... Też mam takie dni,że Tymek nie broi. Spokojnie :-) I proszę o uśmiech!!

Traschka przede wszystkim musisz odpocząć.
Za dużo nerwów jak na jeden dzień. Marysia też pewnie się denerwuje i mniej sie rusza.
Poleż na lewym boku poobserwuj brzuszek i będzie dobrze.
Mój maluszek od kilku dni szaleje a przedtem kilka dni spokój. Wiec to różnie bywa.
Ściskam Cię mocno, będzie dobrze.

Ja sie żegnam i dobranoc

Trasia na paweno wszystko jest w porządku,a to ze mała sie mało rusza to pewnie wynik stresu, zreszta nie raz pisalas ze Marysia ogólnie mało ruchliwa wiec dzis pewnie ma dzien leniuszka. Odklejenie łozyska wybij sobie z głowy, tak jak Asinka pisała krwawiłabys wtedy. Nie martw sie, przytulam mocno:tak:

Cześć Dziewczynki:-)
Dziś zapowiada się kolejny, słoneczny dzień. Jak ja lubię wiosnę.
Miłego dnia Wam życzę :-)
Właśnie spojrzałam na mój suwaczek, już tylko 5 tyg do terminu porodu mi zostało :szok:

reklama
Dzień dobry Brzuchatki!

Trasiu, bardzo współczuję przeżyć... Asinka dobrze napisała - pewnie córeczka po prostu CIę oszczędza, bo czyje, że jesteś smutaskiem. Nie daj się smutkom, uśmiechnij się dla swojej malutkiej! Ściskam :*

Piszecie o twardnieniach, o tym, że coraz ciężej się ruszać - doskonale to rozumiem. Dobrze, że mamy tu sporo ławek, bo ostatnio spacery z Kalimbą wyglądają tak, że przejdziemy kawałek i muszę usiąść na ławeczce. Posiedzę i jestem w stanie przejść do następnej :-p Bywają dni, kiedy jest lepiej, ale ogólnie coraz ciężej jest. Jeszcze trochę trzeba wytrwać, jeszcze troszeczkę...

Do góry