reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Cześć dziewczynki może nie z samego ranka ale spałam dzisiaj do 10 oczywiscie z przerwa od 4-6 rano :/ normalnie sie budze i nie mogę zasnąć a dzidzia dzisiaj ma mnostwo energii i dokazuje od rana:-)

Na polku robi sie cieplutko wiec znów posiedzę sobie na tarasie i coś poczytam, może pódję do biblioteki na spacerek. Pranie już w pralce więc odpoczywam. Na jutro mam zaplanowane jakieś wypieki itp.

Idę poczytać co tam u was :-)

reklama
haha Doggi też jest śpioch !! :))

wysprzątałam domek na blysk i 2 godzinyu mi to zajeło szok !!

u Ani (sąsiadki) ok, szyjka sie nie skróciła ponoc ale rozwarcie jest....ale i tak jadą na świeta do rodziny...myślałam że leżeć ma a ona goni jak szalona EH !!! Dostałam od niej fajną rzeżuszke w kształcie kuli :) przyda się do koszyczka hihi :-)

ide na spacerek z Beniutkowym bo coś dzisiaj śpioch może się rozrusza na spacerze :-) jak tak długo spaliśmy to boje sie ze znów mi w nocy nie da spać :( i będzie mnie i M kopał pół nocy.... dzisiaj M dostał kopa prosto w tyłek od synka co by wstawał :-) 5 minuit przed dzwonkiem hehe :D

Kuma powodzenia, 3 mam kciuki ;) :p Mi wyszły fajne, puszyste i napompowane zdrowo :p więc wierzę że Tobie też wyjdzie ;)

Ironia oj tam śpioch od razu, po prostu hmmm silnie zrelaksowana :p

Kuma - dzięki za kciuku, przydały się bo nie podpasywały na szczęście pod kurczaczka wielkanocnego, jestem zadowolona bo kolor bombowy all natural :-D
Doggi - trzymam &&&&&&& za Ciebie, byś bidna nie musiała wysłuchiwać żadnych nieprzyjemnych wiadomości, jak Twoja gina chce coś mówić to jedynie same dobre nowinki inne są zabronione :-)

lece na spacerek do sklepu :-) bo dziś będę robić salceson wg przepisu doggi :-) a na obiad dziś kiełbaska z grilla z cebulką :-) a później chyba drzemka bo po tym sprzątaniu nie mam sił żeby oczy otworzyć....

reklama
Do góry