reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Asinka, Traschka - fajnie macie, zazdroszczę Wam że możecie sobie na coś takiego pozwolić, ja niestety nie mam nikogo tak bliziutko :tak:
Ironia - wcale Ci się nie dziwię że aż Ci słabo było, bo ja też wyszłąm przed domek u rodziców na krzesełko sobie przycupnąć pogrzać trochę brzuszek i opalić mordkę ale nie dało rady 2 rundki zrobiłam po max 10 minut i już mi słabo jak cholipcia

Doggi - &&&&&&&, czekam na relację ;-)

Czes dziewczynki :)

dobre ze humorki dobre.
u mnie jest teraz tak goraco, ze ucieklam z dworu. W ogrodku niebardzo mam teraz cien, wiec siedze w domku.. ale jest przyjemnie!!!

A poza tym obijam się przyjłądnie. jesli chce dotrwac do 1.06, to nie mam innego wyboru...
nawet na obiad nic nie musze robic, bo mam wszystko z wczoraj :):)

Anapi - super fura... no i córa księżniczka, a małżonek widac przeszczesliwy :)
Doggi - powodzenia na wizycie

Dziękuje dziewczyny.. Ja się już odlansowałam na wyjście tylko ostatnie poprawki i lece...

W ogóle znalazłam moją letnią spódnicę długą białą i kurde pasuje idealnie ! :) Jestem w szoku aż :)

Własnie wróciłam do domku ze spacerku, po drodze odebrałam zakupy z apteki DOZ - oczywiście nie doczekałam sie jak narazie na kartę ale miła Pani założyła mi ją od razu w aptece :-). Spacerowałam chyba z 40 min i jestem padnięta chociaż szczęścliwa bo słoneczko ładnie grzeje. Jedyna wada to chyba z 30 min szukałam w co sie ubrać bo brzuchol sie nie miesci :-( i muszę coś sobie kupić, coś w czym normalnie będe mogła pochodzić później

Ironia - ja też mogę wyjśc na max 10 min i przerwa ale zawsze coś słoneczko złapie, mnie na szczęście opala od razu na brązowo. Najbardziej mi zalezy teraz na buzi bo jestem mega blada
Doggi - oczywiście &&&&&&&&&&&&&&&&. Też lubię ten film, na szczęscie bardzo na nim się nie boję a teraz już go znam, moja mała też dzisiaj fika koziołki i lubi wypinać górki koło pępka, pewnie pupcię pokazuje :-)
Anapi -super pomysł, też chciałam coś takiego mężowi zafundowac ale narazie w grę wchodzi tylko Warszawa :) zabawa napewno była przednia :-)

a ja znalazłam właśnie moje buciki (jedne z ulubionych) takie baleriny materiałowe z gumowymi czubkami ale trampeczki, były w zeszłym roku troszkę luźne więc jak na opuchnięte z deka nóżki to myślałam że będą ok, nie się nie myliłam przynajmniej z długością ale z góry mi taka nieciekawa banieczka z nogi się robi feeeeeeeeee :zawstydzona/y: mam nadzieję że zejdzie....:baffled:

Własnie zajadam się moim ulubionym daniem czyli makaron rurki ciemny ze szpinakiem z serkiem białym, powinien być jeszcze kurczek ale obejdzie się bez niego

a ja znalazłam właśnie moje buciki (jedne z ulubionych) takie baleriny materiałowe z gumowymi czubkami ale trampeczki, były w zeszłym roku troszkę luźne więc jak na opuchnięte z deka nóżki to myślałam że będą ok, nie się nie myliłam przynajmniej z długością ale z góry mi taka nieciekawa banieczka z nogi się robi feeeeeeeeee :zawstydzona/y: mam nadzieję że zejdzie....:baffled:

Też zaczyna u mnie pojawiać się opuchlizna, czuję po rękach i nogach ja również mam nadzieję że to zejdzie wcześniej niż przed porodem bo to jeszcze 1,5 m-ca :-(

Ja już w domku...wszystko załatwione...prawie. Jak to w urzędzie :-). Teraz muszę poleżeć chwilę, bo jeszcze sprzątnęłam trochę i robiłam zdjęcie brzuszka :-).
A Wy widzę macie produkcję postów taką, że ciężko nadrobić.
Jest taka piękna pogoda, że jak miałabym ogród to chyba do domu bym wcale nie wchodziła!

reklama
Doggi Koachana racuszki pierwsza klasa:tak: wkroiłam jabłuszko i dosypałam płatków migdałowych. Na razie zjadłam 2 i poczekam aż się ułożą :) Pyszszszota:-)

Do góry