reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Anapi jaka fura wooooow

a mnie mloda sie tak kreci ze nie moge nic zrobic w domu :baffled:
strasznie dzis wypycha mi brzuch od rana z przerwami, az boli czasami i dziwne uczucie mam w dole brzucha :baffled: czasami jak przy okresie odczucia.. masakra dzis jakas...
dobrze ze mam mezusia na tydzien to pojdzie po malego dzis... no ale wstac nie moge nawet do kuchni kurde... Od poltorej godziny mi juz wiruje :sorry2:

Ironia udanego spacerku, i mam nadzieje ze salceson się uda (a jeszcze nie słyszałam, zeby komuś się nei udał :) ) a za te kiełbachy z grillka z cebulką nie gadam z Tobą :p JA TEŻ CHCE miauuuuuuu ;)

Anapi ale fajna ta twoja córcia... a jaka fura, mój stary dostałby na łeb :p :p :p

Anapi - ale fajowa furka, marzenie normalnie :-) skąd Wy taką wytrzasnęliście? A kierowca i pasażerka szczęśliwi że hoho (swoją drogą wcale się im nie dziwię) masz córcię laseczkę jak się patrzy

Anapi jaka fura wooooow

a mnie mloda sie tak kreci ze nie moge nic zrobic w domu :baffled:
strasznie dzis wypycha mi brzuch od rana z przerwami, az boli czasami i dziwne uczucie mam w dole brzucha :baffled: czasami jak przy okresie odczucia.. masakra dzis jakas...
dobrze ze mam mezusia na tydzien to pojdzie po malego dzis... no ale wstac nie moge nawet do kuchni kurde... Od poltorej godziny mi juz wiruje :sorry2:

U mnie podobnie.. Mała też strasznie się wierci i to boli bardzo, bo ona mi cały czas po żebrach kopie co jest strasznie nieprzyjemne... nosz powiem nawet napie****a... a na dole brzuszka od piątku mnie boli :/ wczoraj troszkę mniej bolało, ale dziś znów hadziaaaaa, tak, że nawet paru kroków zrobic nie mogę bo wtedy od razu skurcz i brzuch się napina....

A wczoraj wieczorem jak oglądałam statek widmo (mój stary co chwile podskakiwał ze strachu a mnie o dziwo nic nie ruszało a ja się zawsze wszystkiego bałam) to mała mi tak w pewnym momencie dupcie wypiela po lewej stronie brzuszka, że mi się zrobiła taaaakaaa wielka góra po lewej stronie pępka i z moim T nie mogliśmy przestac się śmiac, taki mały alien w brzuszku :)

Mnie też Tymek naparza dziś po żebrach :dry: Boli jak cholera...
A teraz wróciłyśmy z Trasią ze spacerku, po mojej spokojnej okolicy :-) żeśmy się zaspały jak stare lokomotywy :-D a jeszcze tak fajnie ciepło...

Dzieki dziewczny, niestety furka nie nasza. Moj stary tez jak widac nakrecony, ale cala nasza trojka uwielbia sportowe lub luksusowe autka. Na urodziny fundujemy sobie takie przejazdzki (moje w zeszlym roku - Hummer, meza - Maserati, a mloda teraz Ferrari), ot takie hobbi.

Anapi to fajnie, że macie taką rodzinną zajawkę :) My z moim starym to wolimy jakieś snowboardy i windsurfingi :D Ale ten mój to jak widzi lub słyszy jakies psortowe autko na drodze to z gorem dostaje :p i przestaje do niego cała rzeczywistośc docierac :p

asinka i trasia fajnie, że się spotkałyście i miałyście udany spacerek mimo że zadyszany ;) Zazdroszczę wam :) Ja mam spacerki do łazienki i z powrotem :p :p :p

anapi fura zajefajna :))) mozna taka wypozyczyc na przejażdżke rozumiem? :)

doggi, mamusia - właśnie wróciłam nawet nie doszłam do lewiatana tak praży że mi się slabo robi, więc poszlam na drugie osiedle do małego sklepiku....brr...strasznie nie lubie tego osiedla takie totalne slumsy...weszłam na granice osiedla a tam już krew na schodach....normalnie jakaś agresywna jestem jak widze tych wszystkich nierobów i meneli...ale to jedyny sklep gdzie maja zajebisty ser gouda :) więc się poświęciłam i podreptalam w końcu ciężarnej nie powinno sie ruszać no nie :-)

odsapnełam już i ide kiełbaske wrzucić do piekanrikowego grila bo o 14 peirwsza miłość będzie :-)

asinka - zazdroszcze spaceru z trasią, :( ja nie mam nikogo w krakowi BUUU ~!!!! ~

doggi - wszystko kupione na salcesonik będziemy po obiadku mieszać :)) do tego na święta będzie babka, blok i sernik krakowski :-)

reklama
Ironia mrrrr szalejesz !!! Ja dziś nic ze słodkiego nie robię :p Nie mam siły i czasu :p ale jutro planuję pyknąc babkę majonezową i serniczek jakiś :D

Ja zaraz cisnę do lekarki ale na szczęscie autem, bo tak jakbym miała autobusem czy cuś, to kurde nie ogarnęła bym, w ogóle spojrzałam na termometr i już wiem czemu mój kisiul nie chce siedziec na dworze i ja tez nie (za cieplo jakos mi bylo) termometr wskazuje prawie 27 stopni !! Normalnie HAWAJE na morasku !!

Do góry