reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

witajcie sloneczka:)
wstałam zla bo snilo mi sie ze maz mi oznajmil ze chce miec jeszcze jedna zone i nie widzial w tym nic dziwnego.:wściekła/y:
mam z samego rana dwie lekcje ale to z maturzystkami to luz bo do dzieci nie mam juz cierpliwosci....
misialina super ze lazienka gotowa:)
misialina, doris ja juz tez koncze z suoermarketami, wczoraj pojechalismy pomieso na wedzenie, zaczelo mnie wszystko bolec a na koniec zemdlilo a i jeszcz stanelam w kolejce a krystian konczyl zakupy i przychodzi jeakies stare malzenstwi i mi mowia ze oni tu przede mna stali, spojrzalam na nich jak na wariatow i se mysle to trzeba bylo stac i nie lazic ale sie tylko usmiechnelam i nic.dalej stoje no i dopiero babka z kolejki mowi ze oni tu stali.w.ku.wilam sie i poszlam do innej kolejki, i wtedy ta stara baba zobaczyla moj wielki brzuch i zaczela mnie przepraszac i ze mnie wpusci a ja.....teraz juz nie trzeba,poradze sobie, mialam taka satysfakcje ze ja szybko zaplacilam a tamci jeszcze stali, cieszylam sie jak glupia cala droge:-)
agatka1407 u mnie tez tyle prania, nie widze dna w koszach:wściekła/y:a piore niemal codziennie

reklama
witajcie.
mnie D.już o 7.00 wkórzył:wściekła/y: i teraz cały dzień będę łazić pofochana na niego....
marta świetnie załatwiłaś tę babę,zrobiłabym tak samo!:tak:
larvunia jakie zdjęcia masz?

cofnij sie justynka1 troszke w postach, pokazalam rok temu woodstock z synkiem ;-)

dobra ide mlodego prowadzic do przedszkola, widze przez okno ze jeszcze dzis sie prowadzi ;-) bede pozniej z kawa i sniadankiem ;-)

Witam z rana Brzuchatki :happy2:

Zolzik a Ty co z tym okulistą?

A nic - mam wadę wzroku [-8] i potrzebuję konsultacji, ale mam sklerozę ciążową mocno rozwiniętą, a jak już sobie przypomnę, to się zawsze schody zaczynają. Nic to, dam radę, ale temat mnie wkurza :-p

Doggi, ja też kiedyś opalałam się na brązowo, ale przez dwa lata miałam, nazwijmy to, umiarkowany kontakt ze słońcem i coś mi się pozmieniało - strasznie czerwienieję, ale potem robi się brązowo, tylko nie mogę przesadzić, muszę sobie dawkować słonko. CHCĘ W GÓRY!!!! ...albo chociaż nad morze :-p

Silva, jak się sprężysz, to uda CI się wszyściutko przygotować. Trzymam kciuki, zobaczysz, że wszystko się pięknie poukłada! :-)

Larvunia, Asinka, ja nie byłam na woodstocku nigdy, ale może jak mały podrośnie, to się wybierzemy rodzinką ;-)

ja uwielbiam pity :) ale tylko te łatwe bez odliczeń :) tez niedawno uzupełnialam :biggrin2:

Ty to masz rozrywki... :rofl2:

Trasia, macie zdjęcia z kąpanka? :-) Nam zostały jeszcze dwa spotkania - dziś z rehabilitantką i za tydzień - zakończenie kursu. Dobry pomysł z tym pomysłem na spędzanie popołudnia jakoś fajnie raz w tygodniu! Może wymyślimy sobie jakieś czwartki ;-)

Marta, he he, złośliwcze.... ;-) Ale miałabym taką samą satysfakcję! :-) Widzę, że więcej z nas ma podobne problem na zakupach - ja też kończę z marketami :/

Wczoraj mieliśmy fajną wizytę fajnych znajomych - oni pili piwko, ja wodę mineralną i było mi cudownie, dopóki nie wychodzili na fajkę - oj, wtedy to mnie skręcałooo... :-p Ale poranny kac mężulka [po 2 papierosach do kilku piwek] spowodował, że przestałam żałować, że nie mogłam zakopcić ;-)

hello ranne ptaszki
własnie spałąszowałam sniadanko, teraz deser czyli poranna porcja tabletek:baffled:. KOchane moje potrzebuje sprawdzony przepis na dobrą, puszysta babeczkę wiem , ze to teraz zupełnie tak jak my w obecnym stanie:-D, ale potrzebuje ciacho upiec, a na babke dobrego przepisu nie mam.
Marta babce pewnie w piety poszło jak jej tak odpaliłas:-D

hej brzuszki!!!!Pogoda dopisuję ale ja mam taki bajzel w domu, a nawet jeszcze zakupy nie zrobione na święta!Nie wiem jak ja dam radę czasowo!

reklama
Witam Mamuśki :-)
Ja już po wstępnym śniadaniu - musli z jogurtem :-) Pooglądałam kilka razy filmik z Tymonkiem w roli głównej.
Larvunia, rewelacyjne te Twoje zdjęcia Woodstocku. Aż mi się wszystko przypomniało. Byłam już 2 razy i chcę więcej. Na pewno kiedyś z Tymkiem pojadę:-)
Zołza, dużą masz tą wadę :dry: ja mam -3 prawie, a czuję się ślepa. A co do pitów, to ja też uwielbiam je rozwiązywać:-) Całą rodzinę od kilku lat rozliczam. A w tym roku, to już wszystkie w lutym miałam oddane.

Do góry