reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

witajcie sloneczka:)
wstałam zla bo snilo mi sie ze maz mi oznajmil ze chce miec jeszcze jedna zone i nie widzial w tym nic dziwnego.:wściekła/y:
mam z samego rana dwie lekcje ale to z maturzystkami to luz bo do dzieci nie mam juz cierpliwosci....
misialina super ze lazienka gotowa:)
misialina, doris ja juz tez koncze z suoermarketami, wczoraj pojechalismy pomieso na wedzenie, zaczelo mnie wszystko bolec a na koniec zemdlilo a i jeszcz stanelam w kolejce a krystian konczyl zakupy i przychodzi jeakies stare malzenstwi i mi mowia ze oni tu przede mna stali, spojrzalam na nich jak na wariatow i se mysle to trzeba bylo stac i nie lazic ale sie tylko usmiechnelam i nic.dalej stoje no i dopiero babka z kolejki mowi ze oni tu stali.w.ku.wilam sie i poszlam do innej kolejki, i wtedy ta stara baba zobaczyla moj wielki brzuch i zaczela mnie przepraszac i ze mnie wpusci a ja.....teraz juz nie trzeba,poradze sobie, mialam taka satysfakcje ze ja szybko zaplacilam a tamci jeszcze stali, cieszylam sie jak glupia cala droge:-)
agatka1407 u mnie tez tyle prania, nie widze dna w koszach:wściekła/y:a piore niemal codziennie

reklama
witajcie.
mnie D.już o 7.00 wkórzył:wściekła/y: i teraz cały dzień będę łazić pofochana na niego....
marta świetnie załatwiłaś tę babę,zrobiłabym tak samo!:tak:
larvunia jakie zdjęcia masz?

cofnij sie justynka1 troszke w postach, pokazalam rok temu woodstock z synkiem ;-)

dobra ide mlodego prowadzic do przedszkola, widze przez okno ze jeszcze dzis sie prowadzi ;-) bede pozniej z kawa i sniadankiem ;-)

Witam z rana Brzuchatki :happy2:

Zolzik a Ty co z tym okulistą?

A nic - mam wadę wzroku [-8] i potrzebuję konsultacji, ale mam sklerozę ciążową mocno rozwiniętą, a jak już sobie przypomnę, to się zawsze schody zaczynają. Nic to, dam radę, ale temat mnie wkurza :-p

Doggi, ja też kiedyś opalałam się na brązowo, ale przez dwa lata miałam, nazwijmy to, umiarkowany kontakt ze słońcem i coś mi się pozmieniało - strasznie czerwienieję, ale potem robi się brązowo, tylko nie mogę przesadzić, muszę sobie dawkować słonko. CHCĘ W GÓRY!!!! ...albo chociaż nad morze :-p

Silva, jak się sprężysz, to uda CI się wszyściutko przygotować. Trzymam kciuki, zobaczysz, że wszystko się pięknie poukłada! :-)

Larvunia, Asinka, ja nie byłam na woodstocku nigdy, ale może jak mały podrośnie, to się wybierzemy rodzinką ;-)

ja uwielbiam pity :) ale tylko te łatwe bez odliczeń :) tez niedawno uzupełnialam :biggrin2:

Ty to masz rozrywki... :rofl2:

Trasia, macie zdjęcia z kąpanka? :-) Nam zostały jeszcze dwa spotkania - dziś z rehabilitantką i za tydzień - zakończenie kursu. Dobry pomysł z tym pomysłem na spędzanie popołudnia jakoś fajnie raz w tygodniu! Może wymyślimy sobie jakieś czwartki ;-)

Marta, he he, złośliwcze.... ;-) Ale miałabym taką samą satysfakcję! :-) Widzę, że więcej z nas ma podobne problem na zakupach - ja też kończę z marketami :/

Wczoraj mieliśmy fajną wizytę fajnych znajomych - oni pili piwko, ja wodę mineralną i było mi cudownie, dopóki nie wychodzili na fajkę - oj, wtedy to mnie skręcałooo... :-p Ale poranny kac mężulka [po 2 papierosach do kilku piwek] spowodował, że przestałam żałować, że nie mogłam zakopcić ;-)

hello ranne ptaszki
własnie spałąszowałam sniadanko, teraz deser czyli poranna porcja tabletek:baffled:. KOchane moje potrzebuje sprawdzony przepis na dobrą, puszysta babeczkę wiem , ze to teraz zupełnie tak jak my w obecnym stanie:-D, ale potrzebuje ciacho upiec, a na babke dobrego przepisu nie mam.
Marta babce pewnie w piety poszło jak jej tak odpaliłas:-D

hej brzuszki!!!!Pogoda dopisuję ale ja mam taki bajzel w domu, a nawet jeszcze zakupy nie zrobione na święta!Nie wiem jak ja dam radę czasowo!

reklama
Witam Mamuśki :-)
Ja już po wstępnym śniadaniu - musli z jogurtem :-) Pooglądałam kilka razy filmik z Tymonkiem w roli głównej.
Larvunia, rewelacyjne te Twoje zdjęcia Woodstocku. Aż mi się wszystko przypomniało. Byłam już 2 razy i chcę więcej. Na pewno kiedyś z Tymkiem pojadę:-)
Zołza, dużą masz tą wadę :dry: ja mam -3 prawie, a czuję się ślepa. A co do pitów, to ja też uwielbiam je rozwiązywać:-) Całą rodzinę od kilku lat rozliczam. A w tym roku, to już wszystkie w lutym miałam oddane.

Do góry