mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Doggi - super, Ty to masz dryg do pichcenia, ja niestety nie mam takiego daru wiec szczerze Cię podziwiam;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doggi - super, Ty to masz dryg do pichcenia, ja niestety nie mam takiego daru wiec szczerze Cię podziwiam;-)
Doggia co z tezą, że słodkie jest ble i fuj, znów mi smaka robisz.........oj oj
ide spać bo nie wytrzymam i się nażrę
![]()
Dogg iOczywiście:-)ale ze mnie głupol, jak ja w ogóle mogłam pomyśleć, że próbujesz to co zrobisz, to tak jak ja zrobię i podziwiam........z daleka![]()
ja to tam zbytnio słodkiego nie lubię... Wkręcam się mega w przygotowanie, ale zawsze najadam się zapachemA poza tym, w ciąży odrzuciłam słodkości bo jak coś słodkiego zjem to potem umieram na zgagę cały dzień i całą noc
Tylko mrożona czekolada nie przyprawia mnie o zgage (chyba za sprawą mleka)
A że anemię też mam, to dziś na obiadek zrobiłam sobie makaron ze szpinakiem i pomidoramiktóre zdecydowanie wolę od słodyczy
![]()
![]()
![]()